jakbu 168 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca To dzieje się od dawna ale faviconka wariuje na forumku. Co karta, to inna favikonka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Hmm, dziwne faktycznie. Niby wgrałem raz jeszcze, a też mi "przeskakuje". Może jakiś cache trzyma, obadamy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Dobry! Dzisiaj, zgodnie z zapowiedzią, wjadą reklamy na forumka. Gdyby coś było nie tak, jakieś upierdliwe cuda - piszcie. Zaktualizowany został też moduł do zgód reklamowych + na dniach zaktualizuję regulaminy i politykę prywatności, bo jak widzę to 5 lat zleciało jak jeden dzień bez aktualki ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Perez napisał: Dobry! Dzisiaj, zgodnie z zapowiedzią, wjadą reklamy na forumka. Kiedy user premium bez reklam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Będzie wszystko! Tylko na razie numer domkniemy :). Mam jeszcze spotkanie z Patronie'em, aby podpowiedzieli jak tam sensownie zrobić porządek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Kliknąłem zgadzam się a i tak mi to wyskakuje po kazdym odswiezeniu strony, ma ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia U mnie elegancko sie schowalo po pierwszym potwierdzeniu. Widac tez na gorze reklame. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Shen napisał: Kliknąłem zgadzam się a i tak mi to wyskakuje po kazdym odswiezeniu strony, ma ktoś tak? Zaraz podziałamy. Bo ogólnie z aktualnymi zasadami to user powinien mieć stały dostęp do tych zgód reklamowych, ale spróbujemy to dać w stopkę, a nie jako taki wyskakujący pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Na telefonie (Android, chrome) ten pasek się rozwija dopiero jak zjadę na sam dół strony. Natomiast podczas przewijania w dół pojawia się po lewej, ale zwinięty w postaci ikonki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Nie można dać na sam dół reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Faka napisał: Nie można dać na sam dół reklamy? W sensie zamiast na górze? Ta reklama na dole to ma marną widoczność ergo jej sens byłby niewielki. Dorzucić tak jak była dotychczas to OK, ale jeśli te reklamy cokolwiek mają dać to muszą być widoczne. Potestujemy, jeśli z tego będą grosze to nikt na siłę nie będzie tego trzymał, to już faktycznie wrzuci się na stałe baner z numerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, Perez napisał: W sensie zamiast na górze? Ta reklama na dole to ma marną widoczność ergo jej sens byłby niewielki. Dorzucić tak jak była dotychczas to OK, ale jeśli te reklamy cokolwiek mają dać to muszą być widoczne. Potestujemy, jeśli z tego będą grosze to nikt na siłę nie będzie tego trzymał, to już faktycznie wrzuci się na stałe baner z numerem. Reklamy powinny byc duze i irytujące, zeby zachecic do wykupienia uzytkownika premium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Gdybym nie wiedział, że to Wojtek to bym pomyślał, że to na tego Tymona zbieramy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Shen napisał: Reklamy powinny byc duze i irytujące, zeby zachecic do wykupienia uzytkownika premium Widzę jest już pierwszy kandydat na specjalistę do spraw zarządzania reklamami na forumku! ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, Perez napisał: Dobry! Dzisiaj, zgodnie z zapowiedzią, wjadą reklamy na forumka. Gdyby coś było nie tak, jakieś upierdliwe cuda - piszcie. Zaktualizowany został też moduł do zgód reklamowych + na dniach zaktualizuję regulaminy i politykę prywatności, bo jak widzę to 5 lat zleciało jak jeden dzień bez aktualki ;). Poproszę o wariant z guziczkiem "nie wyrażam zgody na wszystko" jak na innych stronach, bo klikać tyle suwaczków, kto to widział! EDIT: Reklamy nie działają, przynajmniej u mnie. Firefox 124.0.1. Spoiler Edytowane 2 Kwietnia przez jakbu Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia U mnie jakby wszystko przesunęło sie lekko w prawo, duża przerwa się zrobiła od lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 9 godzin temu, Shen napisał: Kliknąłem zgadzam się a i tak mi to wyskakuje po kazdym odswiezeniu strony, ma ktoś tak? Właczyłem adblocka bo mi to na Firefoxie od rana wyskakuje, dajcie znać jak naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Takie reklamy to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 3 godziny temu, jakbu napisał: Poproszę o wariant z guziczkiem "nie wyrażam zgody na wszystko" jak na innych stronach, bo klikać tyle suwaczków, kto to widział! EDIT: Reklamy nie działają, przynajmniej u mnie. Firefox 124.0.1. Pokaż ukrytą zawartość Dodany. Aczkolwiek póki co przez to całe indeksowanie etc. to bardziej tych reklam nie ma, niż są. Zobaczymy jeszcze, ale jak to ma tak wyglądać to damy spokój. Zamiast reklam wkurzają zgody, które wyskakują do reklam, których nie ma... Żeby już spokojnie nie można reklamami pospamować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Tak z ciekawości, te reklamy generują pieniądz tylko po kliknięciu czy z samych wyświetleń też już coś wpada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Z wyświetleń też. Ogólnie potestuję to z miesiąc, może dwa - zobaczymy, co z tego wyjdzie w praktyce. Ot, nawet kilka stówek na hosting zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Dziwne że te reklamy nie zawsze się ładują na smartfonie. Na kompie nie zauważyłem takiego problemu. Może to kwestia konfiguracji żeby najpierw ładował się bannerek, a później reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 15 minut temu, LeifErikson napisał: Dziwne że te reklamy nie zawsze się ładują na smartfonie. Na kompie nie zauważyłem takiego problemu. Może to kwestia konfiguracji żeby najpierw ładował się bannerek, a później reszta? Obserwujemy. Na razie sypie jeszcze jakimiś błędami, bo indeksowania, niedostępna zawartość. A czasami może być po prostu brak reklamy w danej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia u mnie na FF brak reklam, adblock na forum wyłączony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Tak samo mam, raz tylko Wojciech Tymon mi wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi