Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 565,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, nie ukrywam jest H Y P E. 

na najmocniejsze 82 na meta w historii gamingu?

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

na najmocniejsze 82 na meta w historii gamingu?

Fajnie testować jest własne przeczucia. :cool: Ostatnie Halo miało premierę w 2015 roku, Reach wciąż wspominam bardzo dobrze, więc czekam. Jak na każdy tytuł z potencjałem.

Opublikowano

Może być nawet więcej, bo część robiło przejście na normalu i wyszło 11-12h. Tak czy inaczej długość w punkt. Kolejna świetna gra od MS w tym roku.

Opublikowano

Da się jakoś odfiltrować posty z tematu po użytkownikach? Chciałbym zobaczyć kto miał rację z oceną na meta ;p

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Da się jakoś odfiltrować posty z tematu po użytkownikach? Chciałbym zobaczyć kto miał rację z oceną na meta ;p

ja bym szukał po słowach kluczowych typu "crap" "gówno" "343 się ośmiesza" "kompromitacja" itd.

Opublikowano

Wiadomka, dlatego warto skonfrontować to z treścią recenzji i faktycznym gameplayem. Temat Godrizona 5 i Cyberpunka pokazuje, że oceny jedno a stan gry drugie. Tak czy inaczej, Infinite jest już na dysku i z przyjemnością sprawdzę o co to halo. Smutam tylko, że podobno fabuła nie daje jasnego kontekstu co się dzieje i jednak dobrze znać jest poprzedniczniczki. :/ 

Opublikowano

Moje wrażenia i trochę obrazków w poniższym wątku na Twitterze. W skrócie, świetnie się bawiłem :) Osoba odpowiedzialna za dodanie linki z hakiem powinna dostać niezły bonus, bo to najlepsza nowość w gameplayu. Forma udostępnienia gry była nieco dziwna (osobny klient bez możliwości przeniesienia progresu do publicznej wersji), więc skupiłem się po prostu na przejściu fabuły i trochę pobiegałem po Zeta Halo. Na Heroicu wyrobiłem się w około 10h. Nie podoba mi się brak opcji powtarzania misji, ale rozumiem czemu mógłby być z tym problem.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Moldar napisał:

Wiadomo, czy przeprowadzka na Nową Zelandię da radę aby pograć wcześniej?

nie da rady, start w czwartek o 18:00 dla wszystkich na całym świecie

Opublikowano
W dniu 1.09.2021 o 19:23, 20inchDT napisał:

Chyba nikt sie nie odwazy tyle dac xd ale do 90 to raczej nie dobije. Ja mysle, ze bedzie gdzies 84-86.

O, znalazłem :rayos:

Opublikowano

ACG jak zwykle klasa recenzja. Już się nie mogę doczekać 8, obym tylko znalazł czas żeby pograć dłużej :)

Opublikowano

Trzeba będzie kampanii dać szanse. Jedyne Halo w jakie grałem to pół jedynki ale mnie zmęczyła. Doświadczenia zero. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

HALO.jpg

87 na 55 już 61 recenzji, mimo braku co-op online na start i forge'a,  343 dowiozło jedną z najlepszych i najładniejszych gier w roku, no i oczywiście multi roku :obama::banderas::obama:

Samo XGS/Bethesda to już totalnie rozpierdala swoimi grami w 2021 :xboss:a HI przeszło ciekawą drogę od memów z Craigiem do sztosa roku.

Opublikowano

Jak człowiek widzi taką połówkę roku to naprawdę zaczyna wyczekiwać nowych zapowiedzi ze strony MSu. Widać, że im w końcu zależy i czują, że mają realną szansę na odegranie się konkurencji, a strategia którą obrali lata temu ma jednak sens.

Brawo, brawo, brawo. Takiej konkurencji potrzebuję. :wub: