December 8, 20178 yr Jednak, niestety, ex na Switcha. Przy okazji zapowiedziano też zbiorcze wydanie Bayo 1 i 2. Edited December 8, 20178 yr by Frantik
December 8, 20178 yr petarda, megatona, yezus maria, co te nintendo, to jest spelnienie marzen po prostu
December 8, 20178 yr Ależ za(pipi)iscie. Jaram się bardzo ale 1 i 2 będą musiały mieć coś naprawdę fajnego żebym znowu kupił. Za to 3.
December 8, 20178 yr 25 minut temu, Ficuś napisał: Gdzie te dmc5? Dziś, ewentualnie za 7 miesięcy. Edited December 8, 20178 yr by XM.
December 8, 20178 yr dalem do newsow o bayo1 i 2 btw robimy temat do remasterow, piszemy tu czy przenosimy z dzialu wiiu?
December 8, 20178 yr 3 minuty temu, Ficuś napisał: dalem do newsow o bayo1 i 2 btw robimy temat do remasterow, piszemy tu czy przenosimy z dzialu wiiu? 3 minuty temu, Ficuś napisał: dalem do newsow o bayo1 i 2 btw robimy temat do remasterow, piszemy tu czy przenosimy z dzialu wiiu? Tu piszemy moim zdaniem.
December 8, 20178 yr Słaba sprzedaż dwójki? Odpowiedź Nintendo: Dawajcie robimy trójkę, tutaj macie pieniążki na produkcję. <3 Edited December 8, 20178 yr by ragus
December 8, 20178 yr 1 minutę temu, kermit napisał: nie gralem w zadna czesc ale sie jaram bo musze Najlepszy slasher ever (dwójeczka) wiec tak, musisz się jarać.
December 8, 20178 yr kermit ja skonczylem jedynke na pozyczonym x360 i to jest totalny sztos, najlepsza chodzona bitka ever, w moim odczuciu bijaca nawet dmc3, dwojka ponoc jeszcze lepsza, jaram sie jak glupi na sama mysl, ze za 2 miesiace juz w nia zagram, a trojka....no kuvva switchus jestes niesamowity
December 8, 20178 yr Jeszcze granko na tym wy(pipi)istym pro controllerze. jak sobie tak pomyślę to przez tego pada kupię pewnie całą kolekcję.
December 8, 20178 yr 3 minuty temu, Ficuś napisał: kermit ja skonczylem jedynke na pozyczonym x360 i to jest totalny sztos, najlepsza chodzona bitka ever, w moim odczuciu bijaca nawet dmc3, dwojka ponoc jeszcze lepsza, jaram sie jak glupi na sama mysl, ze za 2 miesiace juz w nia zagram, a trojka....no kuvva switchus jestes niesamowity Ja powiem tak - to co się odpyerdala w dwójce to ja w żadnej innej grze niewidzialem.
December 8, 20178 yr To teraz najważniejsze pytanie - jaka fryzura tym razem? Ty seksowny skurczybyku. Edited December 8, 20178 yr by ragus
December 8, 20178 yr 26 minut temu, ragus napisał: Słaba sprzedaż dwójki? Odpowiedź Nintendo: Dawajcie robimy trójkę, tutaj macie pieniążki na produkcję. <3 To jest pięknie - fani chcą remaster TW101 czy Bayo a Nintendo - a je.bie Was, macie i remaster bayo i kolejna część. Pewnie moje podniece nie czuć pod biurkiem Kamiyi