Opublikowano 12 lipca 20186 l Przygotowane pampersy? Ja pyerdole już nic nie dokupuje xd chłosta na wykresach.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że jesteś N O C O I N E R E M? Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Gość
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Jedź orzech do tej kanady, popracujesz i nie będziesz musiał zawracać sobie głowy głupotami.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Xd ok kupiłem ripple za 1000zl na promocji, jak całe te kryptowaluty (pipi)ną możecie ze mnie toczyć bekę. Obecnie mam 2000zl w ripple zamrożone, przy kursie 0,44$ zacznę być na plusie. Już nic więcej nie dokupuje chyba ze będzie jeszcze polowe tańszy do końca miesiąca
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Wątpię by to (pipi)nelo w tym roku na cyce, będzie jeszcze jeden balonik nadmuchany i potem niech się dzieje wola nieba. Ale to myśle ze będzie ogolnoswiatowy krach, taka powtórka z 2008 roku tylko, ze gorzej. Może jakaś wojna czy inny konflikt dużych państw, jak teraz giełdy wyglądają i kruszce? To musi (pipi)nąć. Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Orzeszek napisał: Wątpię by to (pipi)nelo w tym roku na cyce, będzie jeszcze jeden balonik nadmuchany i potem niech się dzieje wola nieba. Ale to myśle ze będzie ogolnoswiatowy krach, taka powtórka z 2008 roku tylko, ze gorzej. Może jakaś wojna czy inny konflikt dużych państw, jak teraz giełdy wyglądają i kruszce? To musi (pipi)nąć. tak tak xd
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Dużo kasy nie inwestuje, jak bym oszczędności życia w to wpakował to pewnie już bym był dawno obesrany, a tak to pffffff, jedno ps4 pro 2tb 500 mln edition mniej. Nawet jak bym miał teraz 10000 zł do wydania to bym 1zł nie inwestował, a ze od pół roku dokupuje systematycznie i uśredniam cenę, no to już niech leży jeść nie woła. https://goo.gl/images/bSJ64V troche taki upośledzony reggie z nintendo Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Krypto tak spadło na mordę że na coincap patrze moze raz w tygodniu xd aczkolwiek nie sprzedam moich coinów bo wolę zostać z cyfrowym badziewiem do końca niż spieniężać na takiej stracie. W perspektywie 3-4 lat widze jednak większe prawdopodobieństwo kolejnej bańki niż tego, że spadnie wszystko do 0.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l W dniu 7.03.2018 o 10:11, Grabek napisał: Lsk 55pln no i jest poniżej 10pln, a tak kusilo zeby wtedy kupwać
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l znowu grubasy odleszczają papier, nie ma się co bać - ja sobie spokojnie czekam na peronie na odjazd na północ
Opublikowano 21 września 20186 l W dniu 9.08.2018 o 09:40, Orzeszek napisał: Xd ok kupiłem ripple za 1000zl na promocji, jak całe te kryptowaluty (pipi)ną możecie ze mnie toczyć bekę. Obecnie mam 2000zl w ripple zamrożone, przy kursie 0,44$ zacznę być na plusie. Już nic więcej nie dokupuje chyba ze będzie jeszcze polowe tańszy do końca miesiąca No siema