Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops IIII

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, kubson napisał:

Beta na xboxie zaczyna sie w piątek i trwa do niedzieli 

No to wygląda na to, że jednak popykam :)

• Odpowiedzi 295
  • Wyświetleń 52,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież silnik w tej grze nie nadaje się do BR, to będzię jakaś niedoyebana podróba PUBG a nie Battle Royale.    Gra za $60 bez kampanii, z płatnymi DLC i zapewne agresywnymi mikrotransakcj

• zabijcię tę serię, błagam

• Ja wczoraj też cziken dinner  Fajne zakończenie granatem ogarnąłem Dostałem 3 dodatkowe kody do bety, także jakby ktoś chciał sprawdzić to piszcie PW. EDIT: Kody rozdane.

Opublikowano

Mam trzy COD-y do bety na PS4. Oto one:

4L9N-CNNQ-DGJ7
 4L9N-E8NN-2CPM
 4L9N-G3NN-Q576

Enjoy!!!

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Acti znowu podsyla mi kody...dajcie znac jak wykorzystacie

B3B9-PDN8-QL4H

TC4X-GXNK-ADBB

NH6P-GPNX-7BR8

338L-CFN4-XK5B

Opublikowano

Ktoś planuje w to grać czy sprawdzacie tylko betę? Bo wstępnie szukam ekipy do grania w miarę regularnie po premierze.

Opublikowano

Ja z kumplem reguralnie po premierze

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja na bilon procent kupię na premierę, a się rozumieć jak zawsze.No i ma się rozumieć na bonka.Tylko i wyłącznie CoD części pierwszej nie wziąłem day one, albowiem nie znałem jeszcze siły marki ;p Pierwsza beta wzbudziła moje obawy, ale może Baton Rogale będzie fajne...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Gdyby sprzedawali sam Blackout za góra stówkę, wziąłbym. Dobrze się gra. Taki H1Z1 może mu skoczyć. Grafa mogłaby być lepsza ale gra śmiga wyjątkowo płynnie jak na taki, niespotykany dla serii, rozmach. 

Opublikowano

Jakby ktos mial nadmiar kodów na x'a , z chęcią bym przygarnął

Opublikowano

Ja również bym prosił o kod do wersji na Xboxa jakby ktos mial

Opublikowano

Beta juz jest dostepna na PC i XO. Po udanej becie na PS4, teraz pora wskoczyc na PC :banderas: 

Opublikowano
Beta juz jest dostepna na PC i XO. Po udanej becie na PS4, teraz pora wskoczyc na PC :banderas: 

Na pc też tylko dla preordera ?

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja kupilem kod do prywatnej bety na cdkeys, ale tez jest sposob na zdobycie bety za darmo.

Cytat

On Friday September 14, Battle.net players who tune-in to Ninja, Shroud, Summit1G or TimTheTatman’s twitch.tv stream for an hour between 10:00am PT and 2:00pm PT will get Early access to the PC beta direct to their account. Watch for at least one hour to be eligible, and make sure you link your Battle.net and Twitch.tv accounts beforehand. You can create a twitch.tv account for free.

https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/22484222/prepare-for-blackout-with-the-next-call-of-duty-black-ops-4-pc-beta