Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

51ka3krZUwL._SY445_.jpg

od tej odsłony zaczęła się dominacja, wspaniała gra, oj robiła na premierę

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 59,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na złość Wam ch ujki już zamówiłem wersję Ultimate   I będę się bawił świetnie jak co rok patrząc na doje bane licencje na wszystkie ligi, oraz świeżutką LM i LE.   A Wy dalej się onanizujcie płacąc

• Jestem pod wrażeniem realizmu w demie - Manchester United przegrywa 0:1, Mourinho w 70 minucie wpuszcza Fellainiego za Sancheza. 

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

"Najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify"

Opublikowano

już FIFA 08 była przełomowa, a 09 tylko to potwierdziła, 10 lat później mamy analogiczną sytuację tylko że tym razem to PES 2018 rozpoczyna dobra tendencję i oby 2019 to przyklepało

55 minut temu, II KoBik II napisał:

09? Najlepsza. Obok PES6 wspominam najlepiej. Tysiaczki meczykow w sezonach. Del Piero, Amauri :banderas:

Berbatov, Tevez i Ronaldo w ataku :banderas:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

miałem 08 kupioną za 40 zł  tuż po premierze na allegro, z jakiegoś lewego źródła. Bez pudełka i z francuską wersją językową :obama: 

ale to była gierka wtedy robiła, nowy silnik graficzny, zupełnie nowe animacje + doświadczenia online :obama: 

Opublikowano

A jak 12 wprowadziła taktyczny odbiór, pierwsza wkręta w FUT oj było było 

Opublikowano

Fifa 09? Jedyna Fifa z tych nowożytnych (czyli od 06 w górę) w którą nigdy nie grałem. Pamiętam że kumple w szkole nasiali wtedy fermentu że tylko myszką się tam da sterować i sobie dałem spokój hehe

W 07, 08 i 10 najwięcej czasu spędziłem zdecydowanie. Kurła, pamiętam jak wychodziła 08 jakby to było wczoraj, na urodzinach kolegi pożyczyłem jakąś piracką wersję, to przepisywanie serial code'u w podnieceniu, ehhh było kiedyś :nosacz2:

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

A jak 12 wprowadziła taktyczny odbiór, pierwsza wkręta w FUT oj było było 

i ten płacz na forach jak zmienić na starą obronę xD

Teraz, c0ŕ napisał:

Fifa 09? Jedyna Fifa z tych nowożytnych (czyli od 06 w górę) w którą nigdy nie grałem. Pamiętam że kumple w szkole nasiali wtedy fermentu że tylko myszką się tam da sterować i sobie dałem spokój hehe

W 07, 08 i 10 najwięcej czasu spędziłem zdecydowanie. Kurła, pamiętam jak wychodziła 08 jakby to było wczoraj, na urodzinach kolegi pożyczyłem jakąś piracką wersję, to przepisywanie serial code'u w podnieceniu, ehhh było kiedyś :nosacz2:

weź pod uwagę, że Fifa 09 na PC i Fifa 09 na konsole to dwie inne gierki

Opublikowano

nom, wtedy to o konsolach nie myślałem nawet

Opublikowano

A to prawda kiedyś EA w ogole mialo wyje.bane w rynek PC i port na blachy to był jakiś żart xD te fify to miały chyba silniki z PS2

Opublikowano

ALEŻ SIĘ WALIŁO POD TO BRAMY DROGBĄ

Opublikowano

jak wtedy rozpier.dalałem ligę Anelką i Drogbą :fsg:

w półce mam dziesiątkę, chyba zaraz ps3 podłączę

Opublikowano

Nie pamiętam jak to dokładnie wyglądało taktycznie, ale bardzo mi się podobała swego czasu FIFA 10 na PS3/360. Pierwszy raz drybling 360 stopni, ofensywna, tylko te loby przegięte...

12 też dobrze wspominam ze względu na klimat Premier League i taktyczną właśnie.

7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał:

> I będę się bawił świetnie jak co rok patrząc na doje bane licencje na wszystkie ligi, oraz świeżutką LM i LE.

Pozdro i won do tematu pes, bo to już jest śmieszne
> Co niby chciałbyś nowego w grze piłkarskiej? Nie możesz załapać, że nie każdy jest Tobą i ma takie same potrzeby?

Dobry gameplay? :reggie: Jak ty nie masz potrzeby dobrego gameplayu i grasz licencjami to w zasadzie nie musisz tu zaglądać, na pewno będą.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak już Was wzięło na wspominki, to powiem Wam tylko tyle:

FIFA_98-_Road_to_World_Cup_-_1997_-_Elec

Jak zobaczyłem u kolegi na kompie jak to wygląda to mnie ścięło z nóg. Davor Suker na ataku! I ten futsal :obama:

Opublikowano

Futsal zaje.bisty i można było ciorac na myszce więc grane było z kumplem na PC we dwóch

Opublikowano

Najlepsze intro ever w FIFIE

Ile razy ja to słuchałem/oglądałem. Setki godzin przegrane na psx :fsg: :fsg: 

Opublikowano

- Szefie, guwno mam na ten rok. 

- Pokażcie new ficzer, suwaki z krzyżaka. I tak te debile nie graja tylko tasują sie do paczek. 

- Ok boss

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Jedna rzecz, która mogłaby mnie skłonić do zagrania w nową fifę to poniekąd powrót halówki

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

oj tak, w ostatnią fifę street ciorałem jak głupi, więc ten tryb 5v5 to jedyny argument za nową fifką

Opublikowano

Ogolnie ciekawe pomysły, jeszcze tylko jakby gameplay byl spoko - kiedy demo?

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

kiedy demo?

Pewnie w połowie września bo premiera 28.09 jest 

Opublikowano

super zamiast zrobić eliminacje do MŚ ze wszystkimi reprezentacjami, to będziemy mieli kolejne tryby rodem z gier zręcznościowych. Ech EA, po co wam te licencje, jak z gry sportowej robicie platformówkę