Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 76

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, Chewie napisał(a):

Pamietam, ze zawsze uzywalem fixera z eksplodujacymi pociskami ale pozniej to znerfili. Jak juz wroce do gierki to pobuduje w koncu bazy bo uzywalem ich tylko do odkladania szajsu dopoki nie znajde dobrej miejscowki.

Ja Fixera nie znałem bo nie pamiętam go w czasach gdy robiłem platynę i kurwiałem na bugi. Musieli go dodać po 2017tym bo pierwszy drop poleciał mi po powrocie do gry dwa miechy temu a zaraz potem kupiłem plan do jego wytwarzania. Zrobiłem sobie Fixera z modami: TwoShot, Hitman, Leightweight, PinPointer ale bez explo bo używam go do cichego zabijania będąc w ukryciu. Mod explo mógłby robić krzywdę pobocznym walczącym np enpecom czy robotom (zrobiły by się od razu wrogie) więc tego moda do grania po cichu nie używam. Ale po rajdzie zdobyłem Elder's Marka, ulepszyłem go o mody TwoShot, Explo,, Durability i Fracturer i używam w najtrudniejszych sytuacjach jako "ostateczne rozwiązanie" cool2

Co do bazy/obozu/campa to ulepszyłem znacznie swoje domostwo:

19ae49bac5c49-screenshotUrl.jpg

Widok z lotu Scorched Beast. Pełnoprawny dom mieszkalny, bunkier, oddzielny warsztat, kuter i dobry punkt do wędkowania obok dinozaura.

19ae49bcd3423-screenshotUrl.jpg

Część salonu. Kuchnia pełna żarcia. Żaden z gości nie ma prawa być głodny.

19ae49bbcde91-screenshotUrl.jpg

Pokój do relaksu. Obok jest też mini salon gier do boostowania statów.

19ae49b7efa29-screenshotUrl.jpg

Na tyłach domu mam generatory materiałów. Co kilkanaście minut można wyciągać po sztuce lub dwie.

Miejscówka jest świetna ale ma jedną wadę. Co logowanie do gry to moją osadę atakują niemilce (supermutanty, wilki, ghoule, moleraty lub roboty) bo niedaleko jest jakiś spawn point. Moją rutyną jest "patrol" wokół okolicy bazy, zeskanowanie vatsem okolicy i wytłuczenie całego tałatajstwa tuż po rozpoczęciu gry a dopiero później zwyczajne aktywności.

5 godzin temu, Faka napisał(a):

Ten patch z nową grafiką wrzucili?

Grafika napewno lepsza niż na PS4 i klatkarz lepszy (zazwyczaj jest ok 55-60fps) ale graficznie nadal jest bardzo nierówno. Screenshoty z photomode lekko rozmywają obraz, bezpośrednio gra prezentuje się lepiej niż na obrazkach.

• Odpowiedzi 800
  • Wyświetleń 89,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof Tomczak
    Krzysztof Tomczak

Zamawialem edycje kolekcjonerska po ogloszeniu na e3, mam tez z 4 i mam anathology, tak lubie zbierac zlom i uwielbiam Fallouta, ale Panowie i Panie, mowie Wam to to nie jest Fallout. Absolutnie nie k

• Proponuje bana każdemu kto to kupi.

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

Padłem