Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doom Eternal

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Jedyna seria singlowych fpsów AAA, która trzyma poziom i powinna tylko ona na dobrą sprawę wychodzić 

No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 134,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem. KÓR.VA, jak bardzo nie zgadzam się z opiniami że gra jest źle zaprojektowana, za trudna, za mało ammo,elementy platformowe po hoi, oooooo... Gra jest wyyebanym po stratosfere dziełem sztu

• Online to zło. Jakiekolwiek, w jakiejkolwiek formie, na czymkolwiek. Online to zabawa tymczasowa, wyłączą serwery, pstryk i nie ma gry; wykruszy się ekipa, pstryk i też po grze. Poza tym patrząc po ga

• Ok, parę słów ode mnie jakiś czas po przejściu   Doom 2016 był moim zdaniem jednym z najlepszych FPSów tej generacji, więc poprzeczka została postawiona wysoko.   Muszę przyznać od

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Half Life 3 jeszcze powinien wyjść. :)

Valve wystarczy steam i grzebanie nad online hero shooter, gdzie boom na ten gatunek minął 10 lat temu :(

Opublikowano
Teraz, XM. napisał(a):

No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka.

W to z córkami nie grałem, ale co było złego w Collosus? 

Opublikowano
Teraz, XM. napisał(a):

Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów 

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów 

Sam gameplay był dla mnie ok, ale z tego co pamietam nie było bossów i to był regres pod tym względem. 

Opublikowano

Lokacje, brak tego tempa akcji, niepotrzebny hub łódź podwodna, zbyt duży nacisk na pseudo skradanie, brak ciekawych/zaskakujących misji, wspomniane Boss fighty itd

Opublikowano
15 minut temu, XM. napisał(a):

Fajnie byłoby jakby rozgrywkę jeszcze podkręcili i była szybsza.

Tak nie będzie. Prawdopodobnie. Potwierdził to Hugo Martin, pisałem wcześniej.

Wolf New Order był fajny, Old Blood był ok, do dwójki bardzo ambiwalentne odczucia, ale nie skończyłem, a ten coopowy to średniak dla dwóch graczy. Imo zjebali serię.

Opublikowano
  • Autor

Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem :) 

Opublikowano

ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. 

A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części :) ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat. 

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał(a):

ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. 

A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części :) ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat. 

Nolf 1 i 2 powinien zrobić Nightdive :). 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem  

Jeżeli na PC, to polecam z modem Keep the Dead - mega fajnie się walczy jak zwłoki nie znikają z aren. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Możemy szykować dupy, bo Eternal dostało mocne narzędzia moderskie. Można tworzyć swoje poziomy z własną geometrią i własnymi teksturami, i własnymi zmianami w AI, i z nowymi przeciwnikami, i...

Nie jesteśmy gotowi na to, co zrobią fani. To, co robią od 30-stu lat do dwójki jest chore. 

Opublikowano

I teraz ta gra zasługuje na swój podtytuł.