Skocz do zawartości

Daemon X Machina

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie na razie gra jest świetna jestem w sumie zachwycony. Od premiery DxM dostał trochę patchy i darmowych DLC, nowi bossowie, tryby gry w tym PVP itp. Sterowanie jest idealne jak dla mnie. Jak ktoś lubi mechy, armored core czy gry ze strukturą questów jak np monmster hunter i idealną gre na krótkie sesje to powinien się zainteresować zwłaszcza, że nówkę można wyrwać poniżej 100zł.

Tymczasem dzisiaj wjeżdża Witcher XD:

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Co jak co, ale muza jest ok przypomina się MGR i Xenoblade X.        

• Sven Froost
    Sven Froost

Ukazal sie trailer z wymienionymi zmianami i poprawkami ktore wprowadzili po feedbacku dema:    

• Dla mnie na razie gra jest świetna jestem w sumie zachwycony. Od premiery DxM dostał trochę patchy i darmowych DLC, nowi bossowie, tryby gry w tym PVP itp. Sterowanie jest idealne jak dla mnie. Jak kt

Opublikowano

Ja gram na Lite i jest ok. Można sprawdzić samemu bo jest demo z którego sejwa przenosimy do fulla.

Z tym że musi wam podpasywać gameplay bo fabularnie to jest tylko tło całej rozwałki w dodatku dialogi między pilotami są trochę kiczowate i wręcz żenujące. W sumie tak jest też np w monster hunterze. Jak gameplay podpasuje to jest w grze co robić i co farmić. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Switch traci kolejnego exa grę można kupić na steamie: https://store.steampowered.com/app/1167450/DAEMON_X_MACHINA/

Cena trochę zaporowa bo pudło na switcha poniżej stówki można dorwać. Na bank będzie ta gra kozacko wyglądała w 60fpsach i wysokiej rozdzielczości. Złośliwie mógłbym dodać że w końcu będzie grywalna.

Doszło trochę kontentu w aktualizacjach jak np nowi bossowie i misje na wzór losowych dungeonów z extra lootem które można grać w coopie lub bez.

Polecam tę grę szczerze dla fanów AC. Sposób rozgrywki misje loot i tylko jako taki zarys fabuły to jak nic AC z czasów PS2. Jak ktoś lubi mechy zbieranie lootu i customizacje spędzi z grą setki godzin bo kupić żeby przejść zwyczajnie się nie opłaca. Gra zaczyna się po przejściu kampanii coś jak monster hunter. 

Edytowane przez devilbot