Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No dzisiaj wyszlo właśnie, kupił ktoś? Mnie kusi, wygląda solidnie, cena jest ok. Oglądam na twitchu i wrażenia pozytywne.

@falcon87pl tak na PS4 Pro/One X jest 4k/30fps, na nextgenach 4k/60

Edytowane przez bartiz

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beta PS4/PS5: B6NJ-JXNC-A66J R29Q-8JNQ-KE63 MD8X-DQN6-A5XA

• @bartiz Dzisiaj pograłem na XSX, piękne to nie jest, ale gra się całkiem spoko. Tryby gry trochę mało zróżnicowane, bo każdy to jakaś lekka wariacja c&h. Jedne bardziej taktyczne, inne strzelanka

• ale będzie grane oryginał nadal się dobrze trzyma, lepiej mi się gra niż w day of defeat więc sandstorm bankowo rozpyerdoli system. łykam to jak pelikan i rzygam na te wszystkie cod-y, bfy i inne pye

Opublikowano

@bartiz Dzisiaj pograłem na XSX, piękne to nie jest, ale gra się całkiem spoko. Tryby gry trochę mało zróżnicowane, bo każdy to jakaś lekka wariacja c&h. Jedne bardziej taktyczne, inne strzelanka bardzo nawalanka. Ogólnie gra raczej surowa i bez wow-efektu. Na padzie ciężko mi ogarnąć recoil, ale ja jestem lamus :reggie: Muszę jeszcze popróbować różnych czułości i trybów analoga. Niemniej k/d idzie w górę!

Z niemymi randomami gra się cienko, ale jak jest gadatliwa drużyna, to fajniej się zdobywa cele. Najlepiej będzie z pewnością w ekipie znajomków, tylko gdzie taką znaleźć nie wiem. Aha, wydaje mi się, że czasami buguje się voice chat. Na pewno jest bug z brakiem dźwięku wystrzału - nie słychać nic, dopóki nie zmienisz broni albo nie padniesz.

Opublikowano

Na ps5 śmiga 4k/60fps, ale gdzieś na Twitterze mi się obiło o oczy, że prawilny next gen patcha wyjdzie dopiero za rok.

Opublikowano

Gra ktoś? Chętny ktoś do wspólnej gry?

Opublikowano
Gra ktoś? Chętny ktoś do wspólnej gry?
Pewnie że tak, bardzo mocny tytuł. Jest nas kilku., zapraszam.

GT: piotrekoka 84
Opublikowano
7 godzin temu, piotrekoka napisał:

Pewnie że tak, bardzo mocny tytuł. Jest nas kilku., zapraszam.

Nie mogę cię znaleźć mój nick Radzik33

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdecydowanie lepsze od cod czy BF. Jeden strzał i giniesz. Mogłoby być więcej map i trybow. W tym tygodniu nowa mapa tryb i bronie. 1.11 update

Edytowane przez raulos

Opublikowano
2 godziny temu, raulos napisał:

Zdecydowanie lepsze od cod czy BF. Jeden strzał i giniesz. Mogłoby być więcej map i trybow. W tym tygodniu nowa mapa tryb i bronie. 1.11 update

Tak z ciekawości, jak z ilością graczy ? Do tej pory zagrywam się w HLL, ale w dalszym ciągu mam w planach wypróbować ten tytuł. Obecna premiera CoD i BF nie przeszkodziła by dalej ilość  graczy w HLL była wysoka, a jak w Insurgency ? 

Opublikowano

Ludzie grają, ciężko powiedzieć ile. Teraz pewnie trochę mniej przez premierę CODa i BFa. Ogólnie grę polecam, ale twórcy to patałachy i od premiery nie potrafią naprawić dużo błędów, do tego gra crashuje dość często na PS5. Grafika też dość średnia. No ale nadrabia gameplayem, mimo to jednak bym poczekał na patcha i może jakąś przecenę.

Opublikowano

Gram w to akurat na pc. Z ludźmi nie ma problemu. Gra działa pięknie nie crashuje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Gra w to ktoś z xboxa? bo jeszcze nie ma crossplaya. 
Dodaj mnie. Mamy ekipę i gramy, można powiedzieć że codziennie.
Opublikowano
2 godziny temu, piotrekoka napisał:

Dodaj mnie. Mamy ekipę i gramy, można powiedzieć że codziennie.

W przerwie między świętami i sylwkiem chętnie bym się do Was podpiął. Puszczam zapro (mój GT: Gumcol)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Gram na xsx i się zastanawiam czy kiedykolwiek  ktoś  coś w tej grze  powiedział?  

Opublikowano

Serio? Nie ma graczy którzy  w miarę  powiedzą  co dzieje się na ekranie aby w miarę  skoordynować działania? To tylko gra ale można  się czasami pobawić  w jakiegoś Merinsa czy innego bojownika. Jak ktoś chętny  to gram na xsx. Bez spiny  ale szukam klimatu.

Opublikowano

Chyba o voice chat i wspolne party z jakimis akcjami ale nie jestem pewien bo nawet znajac duzo slangow i sposobow komunikacji i tak nie ogarniam do konca o co mu chodzi xD

Opublikowano

Koledze chyba chodzi o brak komunikacji w grze między graczami. A tutaj to bywa różnie i to w zależności od trybu w jaki gramy. Ale tak to już jest w potyczkach sieciowych, jedni liczą na współpracę i dają coś od siebie, a niektórzy mają na to totalnie wyjechane i bawią się w samotnego wilka.

Opublikowano

Wybaczcie. Faktycznie nie było to zbyt stylistycznie i precyzyjnie napisane. Dokładnie chodzi o to że  jak na grę taktyczną bardzo mało ludzi się tam komunikuje. Gram parę  dni i bardzo rzadko trafia się osoba która stara się skoordynować działania grupy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naprawde gra wciągnęła mnie na ostro po tych wszystkich codo-beefach człowiek musi uczyć się od nowa strzelania heeeee

Mój nick psn-zZloty 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupiłem na pc u Gabena na wyprzedarzy jesiennej i żałuję że wcześniej tej gry nie odkrylem. Nie wiem jak na konsolach ale na pc to jest cymes. 

Totalnie inna mechanika strzelania, nie ma szybkiego biegania i trzeba trzymać się swoich towarzyszy by coś ugrać. Oczywiście tryby bez respow robią najbardziej robotę. Widzę że twórcy dodali nowy tryb z rozbrajaniem bomb, ale mogli by również tam respy wywalic i byłby cs nowej genaracji. Ale i tak jest dobrze. 

Są niby nowe levele do odblokowania ale liczy się bardziej pure fun ze strzelania, bo te levele poza cyferkami nic nie odblokowują. Wciąż spora liczba osób w to gra na oficjalnych serwerach. 

Niestety mw2 to prawie zero poprawek względem poprzednika i znalazłem swój idealny substytut, bo lubię skillowe strzelanki ale cs i cod niestety zjada własny ogon. 

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

Kupiłem na pc u Gabena na wyprzedarzy jesiennej i żałuję że wcześniej tej gry nie odkrylem. Nie wiem jak na konsolach ale na pc to jest cymes. 

"Cymes – złożona z warzyw i owoców potrawa kuchni żydowskiej, głównie z marchwi, suszonych śliwek i jabłek, ale może występować także w wersji z ziemniakami, innymi warzywami, mięsem oraz różnymi suszonymi owocami. Składniki są duszone lub pieczone. Potrawa podawana jest na słodko. Wikipedia"

Ja nie wiem, czy kce w to grać.

• 1 rok później...