Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Tlou2 2 tygodnie przed premiera w pudle za 500 zl ?

Alez biore piekny kawalerze. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 307,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jakby mieć takie drabiny 2 długo przed premiera to by sie wyslało spoilery z gierki wszystkim naczelnym klapom, ale byłoby wygranko :banderas: 

Opublikowano
2 godziny temu, Yakubu napisał:

Myślałem, że jak jest mocarna gierka to się robi wszystko żeby jak najwcześniej ograć

Yakubu szanowany obiektywny uzytkownik, kustosz i wizjoner, gratuluje.

Opublikowano

yakubu to dzban

Opublikowano

Ja bym kupił nawet tą forze ale kiedy panie znaleźć na to czas? Dragon quest rozgrzebany a tu do mnie jedzie valkyria chronicles 4 i trzeba torne przygarnąć. Grania na 200 h lub więcej. Kupiłem state of decay 2 w cyfrze w wersji ultimate więc przynajmniej raz exa ms w tym roku zaliczyłem :ragus:

Opublikowano

serio chce ci sie grac w te japonskie stulajarstwa? :pechowiec: 

Opublikowano
11 godzin temu, suteq napisał:

serio chce ci sie grac w te japonskie stulajarstwa? :pechowiec: 

Od Valkyrii to się proszę odpyerdolić elegancko 

Opublikowano

lubisz małe dziewczynki w  czołgach? :) 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

lubisz małe dziewczynki  czołgach? :) 

a po polsku? :) 

Opublikowano

xD ciekawe czy mod z kombojami już się robi :kaz:

Nie no tym pecetowcom to tylko strzelić w tył głowy bo nie mogę patrzeć jak się tak męczą zwierzaki :(

Opublikowano

Praktycznie nie widać różnicy.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

What a fucking animals!

Opublikowano

gorzej niż zwierzęta 

Opublikowano

PC MASTER RACE

Opublikowano

Najlepsze są posty padlinożerców w tematach gier od MS, jak przerzucają się benchmarkami i trikami na to, by gry stabilnie działały na piecach 2-3x droższych od XoX. Ostatnio wygrał izi tłumacząc koledze co trzeba zmienić w plikach FM7, by jej do pulpitu nie wywalało.

Jak na Resetera wszedłem do tematu o demie FH4, to dostałem raka jak w co trzecim poście był screen benchmarka, a w co drugim opis ustawień :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Największe apogeum beki z tych blacharskich przegrańców przychodzi wiadomo kiedy, a mianowicie w okolicach wypusku jakiegoś hitu od Rockstar. Ich działania (Rockstar) zdają się być zatwierdzonym przez Generalną Konwencję Miar i Wag wzorcem postępowania wobec tych zwierzaków:reggie:

Blacharski Kopaswdupas (BK) to miara funkcji czasu wynosząca 1 rok kalendarzowy określająca ile blachudry będą musiały czekać na ukazanie się gry Rockstar na ich pseudo platformę po tym, jak do swoich rąk dostanie ją brać konsolowa.

W przypadku RDR 2 nie mam żadnych złudzeń: 1,5 BK to minimum!:yao:

Opublikowano

Kumpel maniak Gearsów, przerzucił się na PC z x360/ps3. Często podczas wyszukiwania meczu w GOW4 czeka nawet 40min jak mu coś znajdzie dla porównania na XO to średnio 20-30s  xD

Opublikowano

Przydałaby się jakaś pc małpka w temacie @PCLabOwner zabaw nas szympansie

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Przydałaby się jakaś pc małpka w temacie @PCLabOwner zabaw nas szympansie

za mało postów jeszcze ma :rotfl:

Opublikowano

PC zły ale jak wychodzi po roku czy dwóch jakiś indyk z pieca to nagle się rzucają. Są rzeczy które tylko na pc ogrywam bo

1. Tam wychodzą najpierw a czekać nie lubię na resztki z pańskiego stołu (hollow knight, darkest dungeon, firewatch etc)

2. Są gatunki w których lepiej sprawdza się mysz i klawiatura (crpg, rts czy sim)

3. Są gry które nigdy na konsoli nie wyjdą i naprawdę przykro mi że niektórzy nigdy ich nie poznają bo są betonami siedzącymi w swoim małym baseniku jak obok mają ocean (seria total war, cywilizacja, football manager - prawdziwy duzy a nie pseudo wersje, two point hospital, spellforce, tyranny, hearts of iron, company of heroes i wieeele więcej)

4. Czasem wybieram po prostu lepszą wersje gry bez loadingów i ograniczeń platformy (dragon quest xi, dark souls 3 czy wiedźmin 3 ograne lub ogrywane na pc bo 60 fps i 0 loadingów swoje robi)

Opublikowano
13 godzin temu, Pacquiao napisał:

Najlepsze są posty padlinożerców w tematach gier od MS, jak przerzucają się benchmarkami i trikami na to, by gry stabilnie działały na piecach 2-3x droższych od XoX. Ostatnio wygrał izi tłumacząc koledze co trzeba zmienić w plikach FM7, by jej do pulpitu nie wywalało.

Jak na Resetera wszedłem do tematu o demie FH4, to dostałem raka jak w co trzecim poście był screen benchmarka, a w co drugim opis ustawień :p

Nie nie, najlepsi są Ci, którzy twierdza, ze jeszcze nie powstały Pecety, które by dźwignęły Forze Motorsport czy Horizon w 4 k na Ultra w 60 fpsach xD

No i wiadome PC gaming nie jest dla kazdego, niektorym przeszkadza jak jest wiecej ustawien niz 2, ale taka jest cena grania z teksturami w wysokiej rozdzielczosci...:master:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Seria Total War :banderas:

miałem ciareczki jak zapowiedziano że Creative Assembly  będzie robić Halo Wars 2. Wyobrażałem sobie RTS'a na wzór serii Total War :obama: Trochę się zawiodłem gdy okazało się że zamiast tego zdecydowali się rozwinąć tylko pomysły Ensemble i zrobić raczej bezpiecznego sequela 

Opublikowano
23 minuty temu, oni napisał:

Seria Total War :banderas:

miałem ciareczki jak zapowiedziano że Creative Assembly  będzie robić Halo Wars 2. Wyobrażałem sobie RTS'a na wzór serii Total War :obama: Trochę się zawiodłem gdy okazało się że zamiast tego zdecydowali się rozwinąć tylko pomysły Ensemble i zrobić raczej bezpiecznego sequela 

wiesz może wydawca tak chciał. Mogli sobie chcieć zrobić rewolucje ale to ms płacił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.