Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Halo, girsy, SoT i reszta chvjowizn od microsoftu na moim hułałej? Spencer, niesamowity facet. 

:fsg:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jakas nowa usluga?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, ale najbardziej cieszy brak używek. Koniec z "brak folii, otworzyłem w celu sprawdzenia stanu płyty". 

No ale to dopiero na PS6 i jakimś tam xboxie, bo najnowsza generacja da nam jeszcze wybór. 

PS. Ciekawe co na to właściciele sklepów. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dejw pewnie już wiąże pętlę

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

PS. Ciekawe co na to właściciele sklepów. 

pewnie to samo co woźnicy gdy wynaleziono samochód 

Opublikowano
W dniu 11.06.2018 o 17:31, oni napisał:

nie rozumiem z czego beka. Zarówno następny Xbox jak i Playstation będą korzystały z chmury. Ba Playstation 4 już korzysta, dzięki aplikacji Playstation Now. 

a za rogiem czają się już kolejni giganci jak Amazon i Google , którzy będą próbować się wstrzelić w moment transformacji na streaming aby pozyskać jak najwięcej tortu dla siebie. Jeszcze tego niedostrzegany ale za 10-15 lat nadejdzie rewolucja która może obrócić branżę do góry nogami. 

Microsoft jako firma stricte software'owa według nowego CEO widzi w tym swoją szansę i nową płaszczyznę rozwoju. Dlatego od wielu lat cały w to inwestuje, stąd wziął się strumień pieniędzy dla Spencera na nowe studia, a prawdopodobnie to tylko początek inwestycji. Dlatego też MS tak mocno inwestuje w GamePassa aby cała transformacja obyła się dla większości graczy komfortowo  i niezauważalnie (po prostu zamiast ściągać gierki, będą je streamować a abonamencie). 

Jeszcze na to poczekamy, wydaje mi się że technologia wciąż jest w powijakach, ale na pewno nadchodzą ekscytujące czasy, kto prześpi odpowiedni moment, albo zaatakuje za wcześnie może stracić wszystko na co pracował kilkanaście/kilkadziesiąt lat, a w jego miejscu pojawią się nowi gracze

kurła przyszłość nadeszła szybciej niż się spodziewałem :obama: 

Chyba Microsoft się trochę os.rał bo tak z d.upy dzisiaj wypuśił ten filmik i wpis na blogu, w reakcji na agresywną politykę google 

Opublikowano

gry na pralkach a klapy i tak nie zagraja bo religia im nie pozwala :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ori2? Mój tablet manta już czeka. Girsy5? W to pykne sobie na ksajomi.

:nosacz3:

Widać, że poważny geming microsoft zostawia Sony, konsola, 65cali, 7.1, i płytka do szparki. 

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Poważny gaming na amatorze na starej bravii no no

Opublikowano

Ej, wyjaśni mi ktoś jak czują się owieczki, które kupiły one, one s i one x, a ja mam sokowirówke z wyświetlaczem na którym śmiga masterczif i cala reszta tej chvjowizn od KRÓLA SPENCERA?

Llllllooooooooooosssssseeeerrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli, że co Doom odpalany na drukarce w końcu dostanie konkurencję w postaci Halo?

Opublikowano

> Microsoft wprowadza rewolucyjną usługę, pozwalając graczom grać w swoje ulubione gierki na urządzeniach przenośnych 

>YETI: Microsoftu znowu wyru.chał graczy 

coooooo?.avi

Opublikowano

Nie ma się co podniecać przecież to będzie lagowało.

Opublikowano

nie będzie, już król Spencer się o to postara 

Opublikowano

Każdy klap ogrywa gry z Xboxa na swoim lapku więc się nie dziwię że zero podjarka ta usługa.

Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał:

Nie ma się co podniecać przecież to będzie lagowało.

CW OFF

Oczywiście, że nie będzie, pewnie jakieś problemy drobne będą na początku, ale to jest przyszłości. Microsoft zapowiedział, to samo Google, następni w kolejce. Kolejna generacji da nam jeszcze wybór, płytka czy streming, kolejna już nie. To będą same zyski dla wydawców, twórców itd. Rayos już nie sprzeda gier, bo tak mu nakazał dziewczyna. Nie wspominając o tym, że odejdą koszta produkcji pudełek, płyt, sam transport, czy marża dla sklepów. 

CW ON

12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Będzie beczka jak YETI odpali swojego lapka z biedry, a tu trzeba będzie zapłacić Microsoftowi. icon_pajac.gif

Zapłacę za grę, a nie 3 RAZY ZA (pipi)ANE X-ŚMIECIARKE BEZ GIER. Haha hahaha :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Microsoft znowu jest pionierem i wyznacza kierunek rozwoju dla całej branży :xboss:

Piękna przyszłość nas czeka, cały forumek w jeden sieci Xbox Live. Wspólne partyjki w Halo z Yetim :banderas: 

Opublikowano

Tak, jestem w stanie ich wspomóc finansowo, aby w końcu zaczęli robić gry na poziomie myszy w VR. 

5 minut temu, oni napisał:

Microsoft znowu jest pionierem i wyznacza kierunek rozwoju dla całej branży

Google było pierwsze, zapowiedzieli identyczną usługę kilka dni temu. Beta rusza za kilka dni w USA, gry maja chodzić w full HD i 60fps.

Pewnie dla tego microsoft wyskoczył z tym teraz, stawiam, że chcieli to ogłosić na tej swojej imprezie. 

Opublikowano

Jedni grają w Myszkę na VR, a inni karmią wewnętrznego hardcora grając w Cuphead. :) Także lepiej nie kupuj od MS-u, a raka casualizacji zostawmy na PlayStation.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Niebawem będziemy tworzyć temat Cloud Wars :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.