Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Kyo napisał:

Konto 10 lat i nie wie że na forum nie może mieć swojego zdania :(

P.S. Kur.wa co to to za nazwa "cieszynka" xD  

można mieć swoje zdanie tylko musi pokrywać się ze zdaniem ponad połowy forum. Inaczej będziesz zakrzyczany.

A tak żeby było w temacie cw.

Miesiąc bez ps4 i kompletnie mi nie brakuje tego kawałka strzelającego plastiku pod tv.  RDR2, AC Odyssey czy inne gierki w najlepszej jakości na xbox one x. Ciszej, szybciej i ładniej.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

"możesz mieć własne zdanie ale tylko wtedy kiedy jest takie samo jak moje"

Opublikowano

Apropos cieszynek to wśród piłkarzy sami fani Fortnajta:

A ten strzelający w drugiej scence blondynek...zaraz, zaraz....czy to nie aby nasz Yakubek w trakcie gry?:yao:

Opublikowano
9 godzin temu, Kyo napisał:

Konto 10 lat i nie wie że na forum nie może mieć swojego zdania :(

Musisz popracowac nad ironia. Mozna jak najbardziej, no chyba ze wolisz sie sprzedac w zamian za poklask wspoluzytkownikow:yao:

Mozna,mozna i tak.

9 godzin temu, blantman napisał:

Miesiąc bez ps4 i kompletnie mi nie brakuje tego kawałka strzelającego plastiku pod tv.  RDR2, AC Odyssey czy inne gierki w najlepszej jakości na xbox one x. Ciszej, szybciej i ładniej.

Idac tym tokiem rozumowania do premiery X bylo tylko i wylacznie PS4.

A UI,instalacje naprawili juz czy dalej sredniowiecze ?

Opublikowano
19 godzin temu, blantman napisał:

A tak żeby było w temacie cw.

Szkoda, że nie możesz ogrywać już wielu NAJLEPSZYCH gier tej generacji, więc przy tej ilości ich wybrakowania w twoim asortymencie, w zasadzie nie jesteś hardkorowym graczem, tylko jakimś pół-amatorem co sobie coś drogiego kupił, bo mu wmówili w Saturnie że Fifa na tym lepiej będzie wyglądać. Cóż, dobrze że się określiłeś ;)

Opublikowano

Mendrek to hardcorowy gracz. Gra w Overwatcha na konsoli i w gry z 2015, bo te z 2018 trochę drogie, nawet na pchlim.

Opublikowano

Premiera Spider-mana - 7 września 2018

Zaplanowana premiera Days Gone - 26 kwietnia 2019

Prawie 8 miesięcy bez gry first party (chyba że o czymś zapomniałem).

To już na tym śmieciu bez gier częściej wychodzą gierki :pawel: 

Opublikowano

Days Gone spyerdala, bo boi się porównania z Crackdown 3:czezky:

Opublikowano

Crackdown miał być fanservicem dla fanów jedynki i pokazem mocy chmury. Z chmurą, no cóż nie wyszło, więc został tylko fan service.

Nas da gra nie interesuje, fani playstation przyzwyczajeni do gier bez gameplayu będą nią gardzić. Ale fani pierwszej części będą pewnie zadowoleni, bo wreszcie po tylu latach dostaną prawdziwego Crackdowna (ciężko traktować chyba tą abominacje Crackdowna 2 poważnie).

Muszą się tylko pośpieszyć bo wszyscy ci fani umrą zanim ta gra wyjdzie

Opublikowano

xD kolejna gra życia na 69?

Opublikowano

A to jedynka miała jakichś fanów xD?

Co dalej, entuzjaści Kameo? Zloty Perfect Dark Zero?

Edytowane przez ragus

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

xD kolejna gra życia na 69?

No dla tych pięciu osób na świecie pewnie tak.

Crackdown to taka xboxowa yakuza. Niszowa gierka przeznaczona dla wąskiej grupy odbiorców. Żaden blockbuster

16 minut temu, ragus napisał:

1,5 miliona sprzedanych kopii na początku życia 360-tki to dobry wynik. Część zawdzięcza pewnie dołączonej becie Halo 3 ale imo gra chyba miała swoich fanów.

Edytowane przez oni

Opublikowano
8 godzin temu, ragus napisał:

Co dalej, entuzjaści Kameo? Zloty Perfect Dark Zero?

Uwielbiam każdą z tych gier, tak więc morda :gayos:

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolejny unikatowy projekt którego nie ma żadna inna firma czyli coś na co te c0rwy z Sony nie stać. :) 

Jedyne co moglo byc unikatowe to fizyka z chmury, coz, widocznie ktos w MS ruszyl glowa i pomyslal, ze fizyka musi byc odswiezana co kilkadziesiat milisekund...

Opublikowano
9 godzin temu, oni napisał:

Crackdown to taka xboxowa yakuza

No to zayebista gierka musi być xddd

Opublikowano

Po zaledwie poprawnym GTA V nie mam zaufania do Rockstar, więc poczekam z tym aż stanieje tak do 80 PLN. Może w międzyczasie wyjdzie Saints Row z etapem dzikiego zachodu, albo Call of Juarez jakiś, to pogram najpierw w te fajne gry, a potem zobaczę czy RDR 2 może się z nimi równać. Tymczasem moje 250 PLN poleci do Activision, te Battle Royale w CoD to jest to czego mi trzeba ;)

Opublikowano

W co można zagrać na Xboxie(mając PROsiaczka) oprócz Ori? Poważnie pytam xD Wyścigi mnie kompletnie nie interesują, a Halo pod skrzydłami 343 to podobno gunwo się zrobiło : ( Kupiłbym Xboxika ale koorwa dla jednego indyka(no dobra dwóch bo zapowiedzieli dwójeczke Ori) to trochę lipa :(

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Cuphead, PUBG i Sunset Overdrive plus ewentualnie Quantum Break i jak ktoś nie miał X360 to Alan Wake. Więcej fajnych gier nie przychodzi mi do głowy. 

No w sumie jeszcze Halo Wars 2.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
11 minut temu, Ryo-San napisał:

W co można zagrać na Xboxie(mając PROsiaczka) oprócz Ori? Poważnie pytam xD Wyścigi mnie kompletnie nie interesują, a Halo pod skrzydłami 343 to podobno gunwo się zrobiło : ( Kupiłbym Xboxika ale koorwa dla jednego indyka(no dobra dwóch bo zapowiedzieli dwójeczke Ori) to trochę lipa :(

Chyba w złym miejscu zadajesz to pytanie ;)

A tak serio to oprócz Ori, to polecam jednak sprawdzić Halo, czwórka ma naprawdę świetnego singla, piątka genialne multi, jest jeszcze indyk Cyphead, niedoceniony Sunset Overdrive, Gearsy. Przegrałeś też ponad 2000h w The Divison więc polecam Sea of Thieves, jeżeli masz ekipe, gdzie cała gra jest takim Dark Zone z Division. Jeżeli nie jesteś uczulony to jest jeszcze Quantum Break

To chyba tyle moim zdanien. Podeślij prosze numer konta, próbowalem wyslac Pw ale masz chyba skrzynke zapchaną;)

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.