Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wstyd sie przyznawac do posiadania plejki xd plastik na poziomie switcha, a czas pracy pada na jednym ladowaniu to niesmaczny zart. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
20 minut temu, aphromo napisał:

Ale psycha siada xd CW serious businnes, od zawsze to wiedzialem :yao:

Afromu napyerdala referaty na temat xboxa x i porownuje gry do siebie, wali minusami i tupie nozkami, gdy ktos pisze, ze rdr2 wyglada o niebo lepiej na xx, a jak juz go wszyscy ignoruja, to pisze, ze psycha siada.

Mmmmmm... Jeszcze.

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Pytanie, nie paczowali Sunseta pod Xkoks Enhanced?

Nie i niestety nigdy tego pewnie nie doczekamy

Inucjatywa jest po stronie Insomniac, a oni po sukcesie Spidermana mają na pewno ważniejsze rzeczy do roboty niż patchowanie 4 letniej, zapomnianej gierki

Edytowane przez oni

Opublikowano

edit - asax szybszy.

Nom, Sony ma exy, a MS piksele i ekskluzywny wczesny dostep do BF5:obama:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
W dniu 26.10.2018 o 14:50, oni napisał:

Jako że lubujesz sie w User Score milan mam dla Ciebie materiał do analizy

I5bDC15.jpg

IjbQjm7.jpg

sonyboaciarnia najbardziej przyjebana grupa graczy na świecie, to nawet PCowcy nie mają takie bólu dupy że nie zagrają jak niebieski plebs o najlepszą wersję gry tej generacji  :kaz:  Widać to doskonale w CW jak i temacie porównań na sonygafie, dupy pękły jak za czasów DMC, FF czy RE5 na X360 kiedy klapy tysiącami podpisywały petycje że te gry mają zostać exami  xD

Opublikowano
6 godzin temu, Grabek napisał:

Beskitu, ofermo mendrek i yeti xddd boty maja przynajmniej zachowane resztki godnosci i jedynym durniem jest bodaj czarek.

Co za debil z tego Grabka to ja nawet nie:facepalm:

Opublikowano

65h ogladania animacji skorowania weza w 4k i hdr. No ku.rwa, i to jest argument.

Opublikowano
7 godzin temu, Grabek napisał:

Beskitu, ofermo mendrek i yeti xddd boty maja przynajmniej zachowane resztki godnosci i jedynym durniem jest bodaj czarek.

Madrego az milo posluchac.

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No generalnie składowa ocen gowa to:

>pierwsza godzina

>grafika

>ex Sony

>ostatnie 30 minut gry

(pipi)ac gow, gdybym mogl sie cofnac w czasie, to obejrzalbym pierwsze i ostatnie 30 minut na youtube, a zaoszczedzony czas poswiecil na dobre gry

Opublikowano

A co  z podroża łodzią, która jest chyba najlepszą jednosobową podróżą łodzią w historii gier video a nawet RPPC.

Opublikowano

Chodzi mi o TĘ jedną podróż.

Opublikowano

niższej klasie może się podobać 

Opublikowano

Nie ma w tym nic zaskakujacego.Gra ma wystarczajaco wiele zalet, by obronic sie sama.

O,prosze, RDR2 z 2x  lepszym niz RDR1 pierwszym tygodniem sprzedazy w UK,70% to PS4.

20 godzin temu, Shen napisał:

(pipi)ac gow, gdybym mogl sie cofnac w czasie, to obejrzalbym pierwsze i ostatnie 30 minut na youtube, a zaoszczedzony czas poswiecil na dobre gry

Odpuscic sobie wizytke u wiedzmy czy Alfheim ? Chyba zartujesz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
17 godzin temu, milan napisał:

A co  z podroża łodzią, która jest chyba najlepszą jednosobową podróżą łodzią w historii gier video a nawet RPPC.

To juz nawet wind waker mialem lepsze plywanie łódka

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Nie ma w tym nic zaskakujacego.Gra ma wystarczajaco wiele zalet, by obronic sie sama.

O,prosze, RDR2 z 2x  lepszym niz RDR1 pierwszym tygodniem sprzedazy w UK,70% to PS4.

Powiadasz, że w Angoli 70% sprzedaży RDR 2 to PS4? U nas na forum jest inaczej. Zadałem sobie trud i policzyłem wpisy i zdjęcia w Zakupach Growych odnośnie zakupu mesjasza od Rockstar. No i ciekawa sprawa. Grę kupiło na xboxa 18 użytkowników, natomiast na PS4 - 28 osób. Proporcjonalnie to jest około 39% do ok 61%. Niech mnie prof. dr hab. matematyki milan poprawi jeśli się pomyliłem w obliczeniach.

Wnioski? No te są miażdżące dla posiadaczy PS4, których na forum i w ogóle w Polsce jest równie miażdżąca większość, nie to co w Anglii. A niby to tacy koneserzy gejmingu!:yao: Wiadomo...klapiaki cebulaki przygryzają paznokcie odświeżając co chwilę ZG. A nóż widelec komuś (choć to mało prawdopodobne) gra nie podejdzie (wiadomo, że w weekend nie da się skończyć takiej cegły) i kupi o 20-30 zł taniej. ZWIE-RZĘ-TA!:yao:

Opublikowano
W dniu 28.10.2018 o 10:44, Grabek napisał:

jedynym durniem jest bodaj czarek.

Opublikowano
50 minut temu, Czezare napisał:

Grę kupiło na xboxa 18 użytkowników, natomiast na PS4 - 28 osób. Proporcjonalnie to jest około 39% do ok 61%. Niech mnie prof. dr hab. matematyki milan poprawi jeśli się pomyliłem w obliczeniach.

Leci plusik za trud wlozony w przygotowanie odpowiedzi. Rzadko sie zdarza, zeby ktos na forum mnie pozytywnie zaskoczyl.

Co moge powiedziec, kupilem cyfre ultimate, i to tylko dlatego, ze skoro kazdy sklep mial juz tylko standart edition, no i akurat moglem sobie w nocy na premiere pograc, to wzialem.

Jak znam to forum, to cos mi mowi, ze nie ostatni raz liczba gier wrzuconych w ZG pojawi sie jako argument w dyskusji ;)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A czego się spodziewać po czarku, który latał po mm w poszukiwaniu paleciaków jak to słabo szła sprzedaż konsol PS4 XDDD 

Opublikowano

Xsmiec zdechl z niedozywienia a klapy zdechly ze smiechu.

Opublikowano

CW zacznie znowu żyć własnym życiem po premierze TLoU2, krew się poleje, wszyscy pójdą na noże a klapy będą w ofesywie.

Edytowane przez Ryo-San

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.