Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

To w bardzo (pipi)owym momencie kupowałes części xD

Opublikowano
Jakość XoX na GTX 1050 jak król, a to tylko za cenę niemalże dwukrotnie wyższą od Bestii.:banderas:
Laptop, zabiorę na wakacje, w wolnej chwili zagram w pociągu, samolocie.
Laptop daje więcej możliwości, nie służy tylko do grania a za ok 3700+ masz jakość gier zbliżoną do xox.
Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakość XoX na GTX 1050 jak król, a to tylko za cenę niemalże dwukrotnie wyższą od Bestii.:banderas:

Chyba jakość coś pomiedzy zwyklym ps4 a pro. Na tym nie pograsz w gearsy czy forze w 4k.

1050 nadaje się do fhd na medium/high

Opublikowano

Może w Forze w 30 fpsach, ze zblizonymi ustawieniami jak na konsoli to by pograł.

Opublikowano

Do tych kilku gier z Xbox wystarczy.

Xbox mocniejszy, nawet i Prosiak ale gry na wysokich ustawieniach często latają w 50-60fps. Mnie to wystarczy choć i tak głównie gram na konsoli.

Po prostu kupiłem laptopa, który mi umożliwi sprawdzenie tych wychwalanych gier z Xbox, w dobrej jakości.

Na Ps4 w ogóle w nie nie zagram [emoji4]

Opublikowano

jestem ciekaw czy ms jest stratny na każdej sztuce koxa, skoro cenowo i specyfikacją wypada lepiej od prokur.wy?

Opublikowano
6 minut temu, Kolos28 napisał:

Laptop, zabiorę na wakacje, w wolnej chwili zagram w pociągu, samolocie.
Laptop daje więcej możliwości, nie służy tylko do grania a za ok 3700+ masz jakość gier zbliżoną do xox.

a wyobraź sobie co będzie jak wejdzie xcloud i możliwość ogrywania gierek na tabletach i telefonach  :banderas: 

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

jestem ciekaw czy ms jest stratny na każdej sztuce koxa, skoro cenowo i specyfikacją wypada lepiej od prokur.wy?

na 99% nawet MS nie jest tak głupi żeby dopłacać do każdej konsoli

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Ms zarabia przede wszystkim na usługach i grach.

Opublikowano
18 minut temu, easye napisał:

Tylko pad od X pod Windows 10, żeby czuć hamowanie w trigerach! Szkoda tylko, że nikt nie chce ze mną grać w Forzę.

poprawiłem :usmiech: 

Opublikowano
2 minuty temu, oni napisał:

a wyobraź sobie co będzie jak wejdzie xcloud i możliwość ogrywania gierek na tabletach i telefonach  :banderas: 

No bardzo mocno jestem ciekaw jak to wyjdzie w testach. Trzymam kciuki aby się udało jako uzupełnienie do standardowej konsoli. Ciekawe też jak to będzie cenowo i czy np gdy posiadasz już golda/gp i własne gry cyfrowo to będzie trzeba coś dopłacać za streaming. Mogliby zrobić jakiś dobry abo połączenie golda gp i xclouda w przyzwoitej cenie.

Opublikowano
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

Ms zarabia przede wszystkim na usługach i grach.

Na czym? :nosacz3:

Opublikowano

Do xcloud potrzebny dobry net a ciężko uwierzyć by jakość streamingu była podobna.

Opublikowano

Jak następna generacja konsol będzie opierać się na streamingu to w końcu będzie motywacja do olania nowego sprzętu i nadrabiania backlogu.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jak następna generacja konsol będzie opierać się na streamingu to w końcu będzie motywacja do olania nowego sprzętu i nadrabiania backlogu.

następna generacja będzie hybrydowa 

mocna i droga konsola jako sprzęt premium + streaming jako uzupełnienie. 

z czasem streaming będzie zyskiwać coraz większą rolę aż każdy w końcu zapomni o pudełkach pod konsolą. 

Opublikowano

Nie będzie. Będą normalne konsole +streaming jako dodatek/uzupełnienie/dotarcie do większej ilość graczy. Innej opcji nie widzę. Już prędzej się przesiąde na pc niż w pelni na streaming

Streaming nigdy nie będzie w stanie dać jakości i stabilności takiej jak ten kawałek chińskiego plastiku pod tv. 

Opublikowano

Streaming dla biedaków.

Konsola premium dla prawdziwych graczy.

Laptop dla daunow.

Tak to widzę.

Opublikowano

Rewolucja cyfrowa polega na tym, że wydymano nas bez mydła wmawiając, że gry będą tańsze przez brak kosztów produkcji nośników, pudełek, hajsu wydanego na logistykę/magazynowanie i tym podobnych, a jak się skończyło to wiadomo (pudełko na premierę 219zł, w cyfrze 289 :pawel:).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.