Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

no 100 lat temu jeszcze mówili że automobil nigdy nie zastąpi porządnego konia

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Proszę Cię Pawle, ludzie wysłali rakietę w kosmos przy użyciu komputera o mocy przerobowej kalkulatora a my za czasów rewolucji cyfrowej nie doczekamy się wyśmienitej jakości streamingu?

Dobra jakoś może i będzie ale nigdy nie dorówna konsoli. Porównaj sobie film na netflixie a film na blueray albo chociaż ściągnięty. 

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kto wie, może jak przejdziemy na pełną cyfrę jak na PC to doczekamy się gier AAA za 10 zł.

Chyba za godzine grania :dynia: gdy wejdzie only cyfra to będą nas golić jak na zlocie miłośników owiec. 

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Pudełka w ciągu następnych 15 lat zejdą do podziemia 

Opublikowano

dopóki infrastruktura sieciowa w takich Stanach nie będzie na konkrentym poziomie, jak np. u nas, to ja dla streamingu growego nie widzę na razie miejsca 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To prawda, już cyfrowe wydania dominują na rynku.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pozostanie ogrywać wtedy retro. :cool: Przez te wszystkie generacje które przeżyłem uzbierał się taki backlog wyśmienitych gier, że tylko upadek modern gamingu sprawi że znajdę na to wszystko czas.

Jakbym szedł twoim rozumowaniem to musiałbym przestać grać bo nie znam czegoś takiego jak backlog. :cool: 

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

To jak już wróżymy z fusów to co będzie mocniejsze nowy xbox czy ps5? 

Laptop za 3700zl

Opublikowano

Sony po wpadce z ps3 nie wyjdzie poza poziom 400 dolców i zrobi słabszy sprzęt? Bo x na 100% nie będzie tańszy niż 500 (xo i xox na premierze). 

1 minutę temu, hav7n napisał:

Laptop za 3700zl

Szanujmy się 

Opublikowano

No Adaś, nie każdy pracuje w Warszawie zbijając krocie, kończąc o 13. Niektórzy nie mają czasu bo muszą tyrać w pocie czoła za jakieś ochłapy od prywaciarza złodzieja. :(

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Całe szczęście, że obie firmy mają siebie za konkurencję a wiec pewnie będą próbować się zbliżyć do siebie.
Myślę, ze mocniejszy sprzęt będzie ten, który wyjdzie później [emoji4]

Laptop za 3700zl
Albo byle jaki sprzęt z biedronki umożliwiający odbieranie streamingu od Microsoft.
Bez sensu te uszczypliwości.
Opublikowano
2 minuty temu, Kolos28 napisał:

Całe szczęście, że obie firmy mają siebie za konkurencję a wiec pewnie będą próbować się zbliżyć do siebie.
Myślę, ze mocniejszy sprzęt będzie ten, który wyjdzie później emoji4.png

A ja myślę, że sony po pierwsze nie musi się spieszyć bo ps4 świetnie się sprzedaje i jeżeli chce zrobić znowu konsole dla mas w dobrej cenie jak ps4 to może wydać słabszy sprzęt później. Ms musi gonić sony, to ms jest na przegranej w tej generacji, to ms miał (pipi)owy start xone, mogą teraz chcieć powtórzyć sytuację z czasów 360 gdzie wystartowli szybciej i zrobić mocniejszą konsole za 500 i przyciągnąć graficzne dziwki (siema). 

(pipi)a no zostało mi coś z byłego pcmaster i jaram się na samą myśl o nowych konsolach. Dawać mi te cyferki (pipi) z ms i sonu! 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No Adaś, nie każdy pracuje w Warszawie zbijając krocie, kończąc o 13. Niektórzy nie mają czasu bo muszą tyrać w pocie czoła za jakieś ochłapy od prywaciarza złodzieja. :(

O 13 to ja się zbieram dopiero do pracy Paweł. :( 

Opublikowano

Dla dobra forumka następny xbox powinien być mocniejszy. Nikt nie ma ochoty na czytanie znowu postów Yetiego, liczenie pikseli i wklejanie gifów z neogafa. Teraz xbox dominuje i zobaczcie jak jest spokojnie :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

poprawiłem :usmiech: 

ja tam w forze online nie grywam, ale wystarczy przejrzeć temat xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

czyli co Horizon to kolejna gra która umarła? :pechowiec:

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

czyli co Horizon to kolejna gra która umarła? :pechowiec:

no tak, według iziego trzeba napier.dalać tylko w jedną grę i olać wszystkie inne, bo jak się będzie grać w inne to tamte umrą :smutas: 

w gta online też już nikt nie gra i serwery świecą pustkami, nie wiedziałeś? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Filmik ma już chyba dobre ponad 10 lat, wszyscy go już widzieli po milion razy a dalej śmieszy fchooj : d

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Odkad gra wyszla ciagle czytam ze online jest z(pipi)ane, ze nie dobiera graczy, ze ludzie graja festiwal online z 4 osobami na krzyz, no nie chce mi sie cytatów przeklejac. NIe ma co zrzucac na RDR 2 obecnie, bo wiadome, ze kto by teraz gral w Forze. Ja poki co online zagralem 2 wyscigi, wiec sie nawet nie wypowiadam.

Poza tym, to najfajniejsza Forza jaka wyszła, jednak przesyt materialu - nawet oni sie zgodził - jak na 1 exa, ktory wyszedł w tym roku na Xboxie jednak słabo...

Edytowane przez easye

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

To jak już wróżymy z fusów to co będzie mocniejsze nowy xbox czy ps5? 

Ja już dawno udzieliłem prawidłowej odpowiedzi na to pytanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.