Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

To czy win win to się oczywiście zobaczy z czasem. Ja jednak trzymam kciuki że M$ wyłoży im kasę na coś fajnego i nie będą za bardzo ingerować w projekt. Jednak zawsze mnie boli jak korporacja wchłania tak dobre studia bo wiem jak to się kończy.

Nie sądziłem, że ten temat jest na poważnie nie wypowiadam się tu raczej. Przepraszam jak kogoś uraziłem.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jest za poważnie w zależności kto Ci odpisuje.

Opublikowano
4 godziny temu, devilbot napisał:

To czy win win to się oczywiście zobaczy z czasem. Ja jednak trzymam kciuki że M$ wyłoży im kasę na coś fajnego i nie będą za bardzo ingerować w projekt.

No ostatnie ich projekty to 3+ mln z kickstartera, wiec MS ma pole do popisu. 

Opublikowano

EDIT: Ich chyba powaliło, żeby to wydawać na martwych konsolach, ale ok tu mnie macie...

Opublikowano

What ? Przecież Spyro jest na klocku tak jak i Crash.

Opublikowano

Mendrek odyebał do końca :pawel: 

Opublikowano

Eee, to szkoda. Rzucili perły przed wieprze. Ch*jowo, nie zasłużyli na takie dobrocie. Mają gnić w zielonym szambie, zdać sobie sprawę że są w dupie, zmienić coś w swoim życiu. A tu ktoś im podrzuca smakołyki. A, w sumie to Activision. Nie zmieniam o nich zdania w takim razie...

Opublikowano

niesamowity jest ten post mendrka, biorąc pod uwagę że był przecież na otwarciu

Opublikowano

Na Switchu i PC też są te gry niebieski przegrywie, tak informacyjnie byś znowu się nie zapluł xD

Opublikowano

Blant nikt normalny nie zapisuje postów mendrka xD w skrócie chodzi oto że mendrek był pewny że spyro to ex na ps4 :pawel: 

Opublikowano
17 minut temu, Mendrek napisał:

Właśnie ogrywam Spyro i to chyba najbardziej kolorowa i bajkowa gra tej generacji, przebija nawet Ratcheta, który już i tak wyglądał jak żywe dzieło Pixara. Co ciekawe, gra pomimo że jest bardzo pieczołowicie oddanym remake'iem, nie straciła na grywalności. Spyro podobnie jak Crash, jest ponadczasowy. Pomyśleć, że mam Xboxa i tyle mnie omija, brrrrrrrrr! Nie grałbym teraz w tego Spyro. O ja nie wierzę :( Jakbym słuchał Daddy'ego czy asaxa, to bym k*rwa wyszedł, jak Zabłocki na mydle. Może lepiej żeby xboty nie grały na PS4. Nie wiem czy są na to gotowi. Na tą bardzo miażdżącą prawdę, że promowali zielone łajno, a obok mieli niebieski tort. Ech boty, szkoda mi was. Idźcie jeździć po burakach w tym swoim 4k w jakże zawrotnych 30 fps-ach ;)

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Blant nikt normalny nie zapisuje postów mendrka xD w skrócie chodzi oto że mendrek był pewny że spyro to ex na ps4 :pawel: 

images?q=tbn:ANd9GcSLI__KitQZy92bb2Jz8wy

Opublikowano

No i ch*j, jak normalny gracz wychowywany w latach 90, miałem i mam prawo kojarzyć markę Spyro z konsolą Sony. Przy okazji fajnie wiedzieć, że ma się stalkera który zapisuje moje posty. Hm, w sumie może to niezbyt fajnie.

Xbox w dodatku jest tak miałki i niewidoczny w tej generacji, że w sumie z trudem muszę sobie przypominać, że to nieudane coś jeszcze istnieje i że wychodzą tam jakieś gry, co na konsolę PlayStation też wychodzą. Wczujcie się w sytuację, a nie wieszajcie psów, nie jest łatwo pamiętać o tym, iż niektóre gry są multiplatformowe...

Opublikowano

Nigdy się nie zmieniaj Mendrek

Opublikowano

Po hooy Wy na niego w jakikolwiek sposób reagujecie? Jak żule na mieście podbijają i opowiadają wam historie z dupy to też z uwagą reagujecie? Olać mentalnego błazna bez kciuka to sam zdechnie, jak trudno to zrozumieć :/

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Po hooy Wy na niego w jakikolwiek sposób reagujecie? Jak żule na mieście podbijają i opowiadają wam historie z dupy to też z uwagą reagujecie? Olać mentalnego błazna bez kciuka to sam zdechnie, jak trudno to zrozumieć :/

Weź sobie to "S" z nicka w końcu usuń...

Opublikowano

Biedny Mendrek, znow nie wzial lekarstw. :(

Opublikowano

Po prostu Mendrek w przeciwienstwie do Xboxa regularnie dostarcza dobrego contentu na wysokim poziomie

Dlatego Mendrek musi trwać

Opublikowano

Mendrek - Forza na xboxie chodzi w 60 fpsach wprawdzie nie w 4K bo w FHD ale tobie grającym na 20 parocalowym monitorze chyba nie robi różnicy nie? Jak już dogryzasz to przynajmniej w podstawowych kwestiach chociaż się edukuj.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, blantman napisał:

Ktoś ma post przed edycją? Prosiłbym screen

Co raz bardziej kusi odpalić opcję na forumku, aby historia edycji postów była widoczna. Może się kiedyś przydać.

Opublikowano

Mendrek i tak lepszy od czekisty asaxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.