Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
38 minut temu, easye napisał:

Jaki jeszcze został, skoro w sumie HALO 5 mulit tez jest na Windows Storze? (qrna i to od 2016 r. - nawet nie wiedziałem...)

XD to jest tylko forge

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 272,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jak już zagrasz easye to powiedz jak tam serwery, ok?

Opublikowano

_Be_ podobno są wszystkie mapy z podstawki, na których możesz hostowac gre.

Dzisiaj ściągnę i sam przetestuje, wczesniej olalem, bo myslalem, ze nie ma podstawowych map stworzonych przez 343, obawiam sie jednak, ze "nikt w to nie gra" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Boże easy://///

Opublikowano

No dla mnie najwazniejsze jest to, ze po aktualizacji wyszukuje graczy i można grac na mapach stworzonych przez 343. Rozumiem, ze nie ma kampani czy trybow z Xboxa, oby zwykły DeathMatch byl. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Krwa ja nawet nie mogę patrzeć a to (pipi) xd

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał:

To w takim razie klapy zachęcone jakością Spider mana powinni sięgnąć w tez po SO i ograć go w końcu na tych swoich laptopach, na których ogrywają każda grę Microsoftu.

Niepowtarzalna okazja by zaznali jak smakuje dobre multi,m.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niepowtarzalna okazja by zaznali jak smakuje dobre multi,m.

Sunset na pc nie ma multi

Opublikowano

Master Race icon_pajac.gif

5 minut temu, Yakubu napisał:

Krwa ja nawet nie mogę patrzeć a to (pipi) xd

No co ja poradzę że sobie nie radziłeś?

Wyciągnąłem śmiecia z szuflady, bo goldzik i pass za 2 cebuliony łącznie, więc oferta mocno i pograłem sobie w Horizona 4, Halo 5 i nadrabiam właśnie Gearsy 3.

Święta Trójca? Oczywiście, ale gry wyśmienite. :banderas: 

Opublikowano

Swoją drogą warto ograć te DLC do Sunseta? kupiłem dawno temu na promocji, a zagrałbym w coś singlowego z gameplayem, bo jak odpalam komboje i każą mi czesać konia to wysiadam

Opublikowano
22 minuty temu, MaZZeo napisał:

Ale bym rozk/urwil takiego fortnajtowego leszcza 1on1 w halo 5 na truth.

Ciebie to byle bambik by tak rozyebał w forcika że nawet nie wiedziałbyś co się dzieje

Opublikowano

Najbardziej skillowa gierka jaką kiedykolwiek w życiu odpalilem, ale co może o tym wiedzieć typ co zagrał w to pięć minut, bo mu się grafiką styl graficzny nie spodobał. Przecież ty nawet mesjasza Sunset Overdrive dopiero ograłeś jak był darmowy weekend :rotfl:

Btw łapcie i bóldupujcie z tego wszyscy :)

qCR2ltC.png

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Najbardziej skillowa gierka jaką kiedykolwiek w życiu odpalilem.

Yakub, ja wiem że to CW i generalnie każdy stara się chwalić swoje i zdyskredytować cudze, ale już nie przesadzajmy bo to że targetem i główną bazą graczy w Fortnite są dzieci do lat 13 nie wpływa szczególnie dobrze na grę. W Halo wbijasz i musisz uczyć się wszystkiego: od broni przez mapy aż do movementu i lokalizacji znajdziek, a Ty z jakimś (pipi) Fortnajtem wyskakujesz.

No X ku,rwa D

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Fortnajt? Niestety jak kiedyś dzieci chciały zostać macho i grać w csa i ASG zyskiwało przez takie gierki popularność, tak teraz widze, że dzieci sobie tańczą na wzór tych infantylnych tańców postaci i jarają się jeżdżeniem wózkiem sklepowym w kerfurze. 

A później dorasta całe społeczeństwo na takim shicie i widać co się dzieje jak później taki idzie szukać pracy, a w CV wpisane "ZNAM WSZYSTKIE TAŃCE FORTNAJT"

Opublikowano

Kolejna gierka z obozu zielonych na PC. Powiem tak, ze Sunset Overdrive na PC jest miazga. Grajac w 1440p jest 60+ fpsow co daje super plynnosc. To powinno byc standardem, ale jak wiadomo xbox jest za slaby na takie bajery :usmiech: 

Teraz tylko czekac na HALO Infinite w najlepszej wersji na PC :fsg:

Jest jakis jeszcze powod do zakupu xboxa, bo ja juz nie widze :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no i dalej nie będzie z kim grać :pawel:

Będzie cross-play

Opublikowano
5 minut temu, Mroku napisał:

Kolejna gierka z obozu zielonych na PC. Powiem tak, ze Sunset Overdrive na PC jest miazga. Grajac w 1440p jest 60+ fpsow co daje super plynnosc. To powinno byc standardem, ale jak wiadomo xbox jest za slaby na takie bajery :usmiech: 

Teraz tylko czekac na HALO Infinite w najlepszej wersji na PC :fsg:

Jest jakis jeszcze powod do zakupu xboxa, bo ja juz nie widze :)

Jest ciężki. Idealne narzędzie do lania po łbach klapów i Laptopiarzy, którzy "odpalają" gry z Xboxa w 5k i 300 klatkach na sekundę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no i dalej nie będzie z kim grać :pawel:

żałosne są te wywody blacharzy racjonalizujące wyrzucenie pieniędzy w błoto

No akurat z tym sie zgodze, ze wiekszosc tego typu gier dosyc szybko umiera jak np. Destiny 2 i CoD na PC, ale cross play moze uratowac sytuacje. W przyszlosci powinno to byc standardem. Nawet Sony otworzylo sie na cross play i pierwsza gra z ta funkcja jest Fortnite

Opublikowano

Żeby był cross-play musi być jasno powiedziane że jest podział na myszki i klawiatury, a chociaż te ostatnie uważam za fajny bajer, to nie widzę by miały się stać głównymi kontrolerami Xboxa następnej generacji.

Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

Swoją drogą warto ograć te DLC do Sunseta? kupiłem dawno temu na promocji, a zagrałbym w coś singlowego z gameplayem, bo jak odpalam komboje i każą mi czesać konia to wysiadam

Tak 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby był cross-play musi być jasno powiedziane że jest podział na myszki i klawiatury, a chociaż te ostatnie uważam za fajny bajer, to nie widzę by miały się stać głównymi kontrolerami Xboxa następnej generacji.

Nie będzie żadnego podziału bo developerzy mają w (pipi)e taki lament, no i na konsolach dzisiaj też możesz podpiąć myszkę i klawiaturę, usiąść na taborecie i grać na gamingowym monitorze! ja skolei PC gram wylacznie na padzie i też mam to w dupie, że przeciwnych grają na myszkach, bo jeżeli nie trafisz naprawdę na kotów (pewnie średnio 5% wszystkich grających w dany tytuł) i nie jest to Counter Strike to wszędzie da się pograc. Ostatnio grając w Gearsy 4 trafił mi się taki płaczący Vizir, pierwszy raz od dawna zagrałem mecz życia (no nie jestem najlepszy w tą grę) i dostałem z 3 wiadomości z przrklenstwami, żebym (pipi)l i że pewnie gram na myszce (jakby to w gearsach miało znaczenie xD). Fakt, że tam widać kto gra na kompie, a kto na konsoli w danym meczu, ale chyba łącznie 3 kille miałem że snajpy podczas całej rozgrywki. 

Ostatnio wpadł do mnie szwagier, włączyłem mu fortnita na piecu, latał z podłączonym DualShockiem i przez 3 mecze z rzędu nie kończył poza pierwsza 4ka, w tym raz wygrał. 

Odpaliłem darmowe Destiny 2, wszedłem z levele 5 i miałem średnio 3.5 ratio, a co dopiero jakbym miał swoje zabawki i postacie z konsoli.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.