Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
38 minut temu, easye napisał:

Jaki jeszcze został, skoro w sumie HALO 5 mulit tez jest na Windows Storze? (qrna i to od 2016 r. - nawet nie wiedziałem...)

XD to jest tylko forge

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jak już zagrasz easye to powiedz jak tam serwery, ok?

Opublikowano

_Be_ podobno są wszystkie mapy z podstawki, na których możesz hostowac gre.

Dzisiaj ściągnę i sam przetestuje, wczesniej olalem, bo myslalem, ze nie ma podstawowych map stworzonych przez 343, obawiam sie jednak, ze "nikt w to nie gra" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Boże easy://///

Opublikowano

No dla mnie najwazniejsze jest to, ze po aktualizacji wyszukuje graczy i można grac na mapach stworzonych przez 343. Rozumiem, ze nie ma kampani czy trybow z Xboxa, oby zwykły DeathMatch byl. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Krwa ja nawet nie mogę patrzeć a to (pipi) xd

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał:

To w takim razie klapy zachęcone jakością Spider mana powinni sięgnąć w tez po SO i ograć go w końcu na tych swoich laptopach, na których ogrywają każda grę Microsoftu.

Niepowtarzalna okazja by zaznali jak smakuje dobre multi,m.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niepowtarzalna okazja by zaznali jak smakuje dobre multi,m.

Sunset na pc nie ma multi

Opublikowano

Master Race icon_pajac.gif

5 minut temu, Yakubu napisał:

Krwa ja nawet nie mogę patrzeć a to (pipi) xd

No co ja poradzę że sobie nie radziłeś?

Wyciągnąłem śmiecia z szuflady, bo goldzik i pass za 2 cebuliony łącznie, więc oferta mocno i pograłem sobie w Horizona 4, Halo 5 i nadrabiam właśnie Gearsy 3.

Święta Trójca? Oczywiście, ale gry wyśmienite. :banderas: 

Opublikowano

Swoją drogą warto ograć te DLC do Sunseta? kupiłem dawno temu na promocji, a zagrałbym w coś singlowego z gameplayem, bo jak odpalam komboje i każą mi czesać konia to wysiadam

Opublikowano
22 minuty temu, MaZZeo napisał:

Ale bym rozk/urwil takiego fortnajtowego leszcza 1on1 w halo 5 na truth.

Ciebie to byle bambik by tak rozyebał w forcika że nawet nie wiedziałbyś co się dzieje

Opublikowano

Najbardziej skillowa gierka jaką kiedykolwiek w życiu odpalilem, ale co może o tym wiedzieć typ co zagrał w to pięć minut, bo mu się grafiką styl graficzny nie spodobał. Przecież ty nawet mesjasza Sunset Overdrive dopiero ograłeś jak był darmowy weekend :rotfl:

Btw łapcie i bóldupujcie z tego wszyscy :)

qCR2ltC.png

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Najbardziej skillowa gierka jaką kiedykolwiek w życiu odpalilem.

Yakub, ja wiem że to CW i generalnie każdy stara się chwalić swoje i zdyskredytować cudze, ale już nie przesadzajmy bo to że targetem i główną bazą graczy w Fortnite są dzieci do lat 13 nie wpływa szczególnie dobrze na grę. W Halo wbijasz i musisz uczyć się wszystkiego: od broni przez mapy aż do movementu i lokalizacji znajdziek, a Ty z jakimś (pipi) Fortnajtem wyskakujesz.

No X ku,rwa D

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Fortnajt? Niestety jak kiedyś dzieci chciały zostać macho i grać w csa i ASG zyskiwało przez takie gierki popularność, tak teraz widze, że dzieci sobie tańczą na wzór tych infantylnych tańców postaci i jarają się jeżdżeniem wózkiem sklepowym w kerfurze. 

A później dorasta całe społeczeństwo na takim shicie i widać co się dzieje jak później taki idzie szukać pracy, a w CV wpisane "ZNAM WSZYSTKIE TAŃCE FORTNAJT"

Opublikowano

Kolejna gierka z obozu zielonych na PC. Powiem tak, ze Sunset Overdrive na PC jest miazga. Grajac w 1440p jest 60+ fpsow co daje super plynnosc. To powinno byc standardem, ale jak wiadomo xbox jest za slaby na takie bajery :usmiech: 

Teraz tylko czekac na HALO Infinite w najlepszej wersji na PC :fsg:

Jest jakis jeszcze powod do zakupu xboxa, bo ja juz nie widze :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no i dalej nie będzie z kim grać :pawel:

Będzie cross-play

Opublikowano
5 minut temu, Mroku napisał:

Kolejna gierka z obozu zielonych na PC. Powiem tak, ze Sunset Overdrive na PC jest miazga. Grajac w 1440p jest 60+ fpsow co daje super plynnosc. To powinno byc standardem, ale jak wiadomo xbox jest za slaby na takie bajery :usmiech: 

Teraz tylko czekac na HALO Infinite w najlepszej wersji na PC :fsg:

Jest jakis jeszcze powod do zakupu xboxa, bo ja juz nie widze :)

Jest ciężki. Idealne narzędzie do lania po łbach klapów i Laptopiarzy, którzy "odpalają" gry z Xboxa w 5k i 300 klatkach na sekundę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no i dalej nie będzie z kim grać :pawel:

żałosne są te wywody blacharzy racjonalizujące wyrzucenie pieniędzy w błoto

No akurat z tym sie zgodze, ze wiekszosc tego typu gier dosyc szybko umiera jak np. Destiny 2 i CoD na PC, ale cross play moze uratowac sytuacje. W przyszlosci powinno to byc standardem. Nawet Sony otworzylo sie na cross play i pierwsza gra z ta funkcja jest Fortnite

Opublikowano

Żeby był cross-play musi być jasno powiedziane że jest podział na myszki i klawiatury, a chociaż te ostatnie uważam za fajny bajer, to nie widzę by miały się stać głównymi kontrolerami Xboxa następnej generacji.

Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

Swoją drogą warto ograć te DLC do Sunseta? kupiłem dawno temu na promocji, a zagrałbym w coś singlowego z gameplayem, bo jak odpalam komboje i każą mi czesać konia to wysiadam

Tak 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby był cross-play musi być jasno powiedziane że jest podział na myszki i klawiatury, a chociaż te ostatnie uważam za fajny bajer, to nie widzę by miały się stać głównymi kontrolerami Xboxa następnej generacji.

Nie będzie żadnego podziału bo developerzy mają w (pipi)e taki lament, no i na konsolach dzisiaj też możesz podpiąć myszkę i klawiaturę, usiąść na taborecie i grać na gamingowym monitorze! ja skolei PC gram wylacznie na padzie i też mam to w dupie, że przeciwnych grają na myszkach, bo jeżeli nie trafisz naprawdę na kotów (pewnie średnio 5% wszystkich grających w dany tytuł) i nie jest to Counter Strike to wszędzie da się pograc. Ostatnio grając w Gearsy 4 trafił mi się taki płaczący Vizir, pierwszy raz od dawna zagrałem mecz życia (no nie jestem najlepszy w tą grę) i dostałem z 3 wiadomości z przrklenstwami, żebym (pipi)l i że pewnie gram na myszce (jakby to w gearsach miało znaczenie xD). Fakt, że tam widać kto gra na kompie, a kto na konsoli w danym meczu, ale chyba łącznie 3 kille miałem że snajpy podczas całej rozgrywki. 

Ostatnio wpadł do mnie szwagier, włączyłem mu fortnita na piecu, latał z podłączonym DualShockiem i przez 3 mecze z rzędu nie kończył poza pierwsza 4ka, w tym raz wygrał. 

Odpaliłem darmowe Destiny 2, wszedłem z levele 5 i miałem średnio 3.5 ratio, a co dopiero jakbym miał swoje zabawki i postacie z konsoli.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.