Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No już trochę pograłem i jest elegacko,9 o to chodzi w gierkach   

RDR trochę poczeka, bo generalnie nie przepadam za "poważnymi" gierkami więc mogłem się spodziewać że nie siądzie mi tytuł którego największą zaletą jest to że przypomina/udaje filmowy western 

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

To w takim razie klapy zachęcone jakością Spider mana powinni sięgnąć w tez po SO i ograć go w końcu na tych swoich laptopach, na których ogrywają każda grę Microsoftu.

Wiadomo, co do inteligencji niektórych klapów można mieć niejakie wątpliwości, ale chyba nawet oni nie chcą być jak Oberleutnant von Nogay pomiędzy 1:02:10, a 1:02:50:reggie:

Opublikowano
5 godzin temu, oni napisał:

Sunset na pc nie ma multi

Fortnite może robić za multi do Sunseta. Gry mają identyczny design i podobają się tej samej grupie młodszych, mniej wymagających graczy. 

Opublikowano

Sunset to akurat w multi i na konsoli kariery nie zrobił. 

Opublikowano

Sunset nigdzie kariery nie zrobił 

Opublikowano
23 minuty temu, oni napisał:

Sunset nigdzie kariery nie zrobił 

Zrobił na forumku. 

Opublikowano
15 minut temu, chris85 napisał:

Zrobił na forumku. 

No Bluber dobrze hajpował, ale niestety chyba przelew musiał być spóźniony bo popularność i uznanie na forumku zdobył dopiero po premierze 

Edytowane przez oni

Opublikowano
20 godzin temu, oni napisał:

@aphromo jakiś komentarz w sprawie E3? Pamiętam że kilka mieaiecy przekonywałeś że to bardzo bardzo ważna impreza i to kluczowe aby znajdować się w jej centrum

Oczywiscie, E3 to swieto dla branzy ( no, moze nieco mniej dla Nintendo ). Brak Sony to minus dla nich, ale chyba poswieca ten rok, zeby zrobic solidny launch hype wokol PS5. Od Sony wymaga sie wiecej w tej generacji niz od innych i zadna decyzja nie byla ani dobra, ani latwa. Nie wiem, chyba przewaga technologiczna XoX boli ich bardziej, niz zakladalem. 

Chociaz tyle, ze za rok CW powinno byc ciekawsze.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
58 minut temu, chris85 napisał:

Zrobił na forumku. 

Niestety, ale forumek jako całokształt jest bezguściem i Sunsecik uznanie zdobył jedynie u pojedynczych typów :/

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
5 godzin temu, oni napisał:

Będzie cross-play

a izi dalej nie będzie miał z kim grać :( 

Opublikowano

Grafika z fortnite, zbieranie plecaków i ten F E E L I N G z toniego hawka cały sunset

Opublikowano

Chciałbys zagrać ale nie dla psa :kaz:

Opublikowano

sorki ale nie mam czasu grać w gry ze średnią pokroju infamous second son

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Grafika z fortnite, zbieranie plecaków i ten F E E L I N G z toniego hawka cały sunset

I do ogrania na laptopie. Kiedyś takie gry dawali do Cyber Mychy.

Opublikowano
7 godzin temu, Yakubu napisał:

Najbardziej skillowa gierka jaką kiedykolwiek w życiu odpalilem, ale co może o tym wiedzieć typ co zagrał w to pięć minut, bo mu się grafiką styl graficzny nie spodobał. Przecież ty nawet mesjasza Sunset Overdrive dopiero ograłeś jak był darmowy weekend :rotfl:

Btw łapcie i bóldupujcie z tego wszyscy :)

Fortnite juz od dlugiego czasu nie jest skillowa gra. Gra jest coraz bardziej skierowana dla casuali, bo caly czas dodaja jakies uproszczenia i zmieniaja co chwile METE gry. 

Tak dzisiaj zdobylem jedna z dwoch zwyciestw. Nie musialem sie wgl wysilac. Biedne dzieciaki pewnie sie rozplakaly i zglosily mnie za czitowanie. 

Opublikowano

Moge wiedziec o co chodzi w tej zalosnej grze?

Opublikowano

No chodzisz łysym z toporem i zabijasz 2 rodzaje stworków przez 40h

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

No chodzisz łysym z toporem i zabijasz 2 rodzaje stworków przez 40h

Myślałem że mówisz o RDR 2 ale tam więcej stworków jest niż dwa

Opublikowano

rdr 2? 10/10 i serduszko na filmwebie

Opublikowano

żadna inna gra nie da Ci takiej przyjemności ze zbierania papieru toaletowego, dziękuje Sunset

Opublikowano

Sunset Overdrive? Przecież to ma styl graficzny jak Fortnite blah :confused:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No ale to ex* na xboxa więc nie ma problemu

*

Spoiler

face-with-tears-of-joy_1f602.png

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Żeby to o styl graficzny chodziło xD

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

No ale to ex* na xboxa więc nie ma problemu

Już nie ex więc nie trzeba bronić :yakubu:

Tak było 

Opublikowano

No to w sumie do bronienia została wam sama konsola :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.