Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej to edytuj bo Rayos jest teraz GSŁ :problem:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No ładnie się zaorał, jeszcze mnie zacytował w tym poście, bardziej na tacy się podać nie można :nosacz3:

Opublikowano
9 minut temu, oni napisał:

ekstremalny rodzaj gry usługi

:dafuq:

Opublikowano

w dodatku były admin. Rayos pokaż mu kto tu teraz rządzi :xboss:

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze czym mnie zaorał to przynajmniej będę wiedział jak go rozstrzelać rzadkim gunwem

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

ha ryo san jak zaorany, jak gó,wno po polu :pawel:

Opublikowano

zaorany jak xbox w tej generacji :obama: 

Opublikowano
5 godzin temu, oni napisał:

ale przykro mi że gry że gry epizodyczne klasyfikują się jako gra usługa :) 

No tak, bo taka Gra o Tron to przecież film-usługa.

Opublikowano
5 godzin temu, oni napisał:

no szczególnie po tym jak wszystkie najpopularniejsze gry na tej generacji to gry tego typu. 

Nieco przykro sie to czyta, jesli ma sie swiadomosc, ze pierwotnie gry nazwano usluga by uniemozliwic pozwy zbiorowe. No ale coz, panta rhei...

Gierki od MS ? Wiadomix, robili PR gry- uslugi w tym roku, chcieli sie podpiac pod blockbustery innych przynajmniej semantycznie, ale to nic nie dalo. Zarowno SoT jak i Sod powinny zostac przesuniete na nast.rok, kazdy sie z tym zgodzi, ale coz, jedna Forza troche im bylo glupio moze,nie wiem.

Gra usluga czy gra produkt, nie ma znaczenia, musza cos zmienic i to bardzo.

Przeciez to co sie dzieje teraz, to jest tragedia dla nich.

Opublikowano
7 godzin temu, Yakubu napisał:

Fortnajt, destiny i piraci guwna

Fixed :lapka:

Opublikowano

Jak kult pc master race wejdzie za mocno

j16YBHt.png

Opublikowano

Pobawiłem się trochę zegarami i7 7700k i zrobiłem stabilne 78 stopni max na wodzie, przy tym wy.(pipi)ałem chu.ja na 4.9Ghz.

@Mendrek Jak myślisz, wystarczy, żeby było jak na tej kanalii, PS4 PRO. Gdzie nie ma gier i gdzie główną wadą konsoli jest fakt, że Ty jesteś użytkownikiem?

Dzisaiaj dobijam do 5Ghz, de-liduja potężnego władcę. Ner Automata robi 110FPS, na monitorze 144Hz z G-sync wygłąda to jakbym już grał już na PS5.

A wy jak tam, dalej 29 niestabilne w RDR2 i lag przy sterowaniu? Pozdrawiam was zwierzęta.

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Royal, te twoje blacharskie heretycko-ułomne wywody są już znane. Najlepiej zrobisz jak ztjm.

Opublikowano

@kermit czytał temat ale uciekł z pola walki, jak panienka.

MOC PC GO WYRUCHAŁA W DUPĘ, ODWRÓCIŁA NA DRÓGĄ STRONĘ, SPRZEDAŁA LIŚCIA NA NA MORDĘ ORAZ SPUŚCIŁA NA TWARZ KONSOLOWCA JE.BANEGO, nic nie wartej szmaty, ku.rwy gejmingowej (pipi).

Czy potwierdzasz?

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Royal, te twoje blacharskie heretycko-ułomne wywody są już znane. Najlepiej zrobisz jak ztjm.

Śmieciu, ku.rwo, jakbyś miał tytana 1080GTX co produkuje 200 klatek ot tak, a nie jak Twoja żałosna konsola, to byś robił lody PC stulejarzom oraz błagał o więcej. Ty szmato-ku-rwo znaszysz nic, zamknij mordę i wypier.dalaj. Niechaj Cię konie w RDR2 wyj.ebią w jelito ślepe.

Opublikowano

Nie popieram języka royala, ale merytoryczne ten post się trzyma kupy

Opublikowano

Mi konsolarzu pier.dolony?

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Ten jak się wozi, a nawet 1080Ti nie ma tylko jakąś biedawersję. Trochę taki mundrek pecetów

Opublikowano

Tak, Tobie i Twojemu koledze który niechybnie czaił by się w krzakach.

To taka koleżeńska przysługa bo po postach tutaj i w temacie o DOOM widzę że egzystencja Cię męczy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.