Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

No widzisz, a potem wejdzie Ci taki Paulo De Dauno i napisze, ze same crapy ogrywane, po (pipi) taka platforma do grania, a on zaraz odpala Below na konsoli za 2k! xD

No, super Ci się pewnie grało w Horizona 2 i Gearsy 3 na PC dzbanie. :usmiech:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 320,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No grałem na Xboxie 360 w te "crapy", co to byla za konsola :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

W Horizona 2 grałeś na Xboxie 360? 

Opublikowano

A czemu miałby nie grać?

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

A czemu miałby nie grać?

bo co chwile podkreśla że woli najlepsze możliwe wersje, a nie te "bez grafiki i tekstur". A przypominam że Forza Horizon 2 na Xboxie 360 wyglądała tak:

Opublikowano

Typowy izi, w co tu wnikać

Opublikowano

No musiałem coś pomylić ^^ 

Forza Horizon 2

82 out of 88 achievements 107.37 hours played

XBOX ONE

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Wyszło szydło z worka. Gra nie dla klapów. Oni wolą sinematik ekspirijens, gdzie wszystko jest podane jak na tacy, ułatwienia, wallhacki itp itd itpd...:reggie:

Patrz qurwa, a Yakuzy nie możesz do tej pory skończyć, słownik nie doszedł jeszcze?

W dniu 16.12.2018 o 19:22, Czezare napisał:

Kunafak, ciężko mi się do tej gry przystawić i ją jakoś ocenić, bo ta wymyka się wszelkim klasyfikacjom. Trudno mi też do końca wybadać i rozkminić  jej mechanikę i o co w niej tak naprawdę chodzi. Niby klon Diabolo, ale...no właśnie i tu się zaczyna problem. Sprawa pierwsza tj śmierć gracza. Tu mamy coś dziwnego, a mianowicie jak padniemy to następny śmiałek, czyli my zaczynamy w tym samym miejscu tj OD SAMEGO POCZĄTKU GRY i schodzimy coraz niżej. Jedynie co pozostaje to odblokowane przez nas ścieżki i skróty. Gra jest maksymalnie minimalistyczna w informowaniu gracza co z czym się je. Np crafting samemu trzeba wybadać metodą prób i błędów co z czego można wytworzyć, albowiem w menu łączenia przedmiotów nie ma kompletnie wyjaśnienia co z czym się je. Przedmioty i ich znaczenie też trzeba samemu obczaić. Weźmy sobie na warsztat np zielone grzyby. Po zażyciu nasza postać rzyga (swoją drogą świetnie jest to pokazane) i traci powoli zdrowie. Po co zatem w ogóle zbieramy te grzyby? No właśnie, ni chuya nie kumam:dunno:Walczymy z jakimiś czerwonymi glutami i uważamy na pułapki w postaci wysuwających się z podłogi bolców. Nawiasem mówiąc to te bolce to jedyny póki co sposób, w który można zginąć. Dziwna, dziwna gra...

Klimacior jest nieziemski, ale póki co zbyt wiele niewiadomych. Gdyby nie Ashen to bym się w to zagłębił dosłownie i w przenośni, ale póki co chyba jednak w pierwszej kolejności skończę Ashena właśnie...

:pawel: 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tekst Forza 4 bez tekstur wciąż rozkłada mnie na łopatki. XD

No strasznie to musi (pipi)owo wyglądać na konsolach, skoro wszyscy wola nadal męczyć sie w 30 fpsach.

Opublikowano

Szumiący śmieć

Opublikowano

Gregg Miller ty wstrętny xbocie!!!

Opublikowano

Zrobiłem coś potwornego i zamiast posłuchać serca to posłuchałem "rozsądku": w prezencie dla brata mojej dziewczyny poleciłem PlayStation 4 zamiast Xboxa One. Kierowała mną tylko popularność sprzętu w Polsce, kiedy na wyciągnięcie ręki miałby ponad setkę najlepszych tytułów w GamePassie. Jestem potworem...

Opublikowano

Psmiec? No najgorszy wybór

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Szumiący śmieć

ta konsola płacze xD

Opublikowano

Brawo Paolo! większość xbotów wciąga ludzi w bagno zwane xboxem bo nie chcą sami tkwić w tym szambie ale w tobie dalej znajduje się niebieskie dobro :usmiech:

Opublikowano

Jeśli to osoba pokroju Balasa, to dobrze zrobiłeś.

Opublikowano

W styczniowym goldzie Celeste a co tam u niebieskich robaków? Giereczka na martwy sprzęt czy może najmocniejsze 6/10 w historii? 

Opublikowano

Kolejna minigierka z Facebooka? Czy nie mogą dać normalnej gry w końcu? xd

Opublikowano
42 minuty temu, suteq napisał:

W styczniowym goldzie Celeste a co tam u niebieskich robaków? Giereczka na martwy sprzęt czy może najmocniejsze 6/10 w historii? 

W dniu 16.12.2018 o 19:22, Czezare napisał:

Trudno mi też do końca wybadać i rozkminić  jej mechanikę i o co w niej tak naprawdę chodzi.

Opublikowano
11 minut temu, chris85 napisał:

Gdyby Rozi wchodził do CW, to by Ci  dał takiego minusa, że ho ho!!!!

Wołam w takim razie pana prawnika @ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.