Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

To wlasnie ja mam ciezej, bo siedze i sprawdzam zanim cokolwiek napisze

Wyjaśniono Cię już wielokrotnie że nie zaglądasz do źródeł i/lub ich nie rozumiesz.

1 minutę temu, aphromo napisał:

To nie ja, to Wy sie wstydzicie tego co napisaliscie wczesniej, jak z Hellblade itp.

Nie pamiętam bym pisał cokolwiek o Hellblade, a po tym co zobaczyłem do tej pory raczej niewiele pozytywnego napiszę.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

1. Ori 2

2. Battletoads

3. Gears of War 5

4. Crackdown 3

5. Session

Ciekawe czy 2019 dostarczy również Halo Infinite. Do tego najlepsze wersje takich kozaków jak Devil May Cry 5, Resident Evil 2 czy Kingdom Hearts 3. Warto pamiętać o DLC do jednej z najlepszych gier tej generacji, czyli Cupheada. No ale pewnie nie będzie w co grać. :reggie: 

Hahahhahahah, kisne, ta lista, że oni nie maja wstydu przyznawać się do tego. Plują na nich, a ci jeszcze to bronią, Choroszcza wita. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Hahahhahahah, kisne, ta lista, że oni nie maja wstydu przyznawać się do tego. Plują na nich, a ci jeszcze to bronią, Choroszcza wita. 

Ty czekasz na gó,wna pokroju Shadow of Fukushima czy Gays Done, więc najmocniejsze 7/10 w historii to będzie hasło przewodnie Sony w 2019. :) Zdecydowanie to mocni konkurenci dla Crackdowna 3.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

Zaczyna się obiecująco, indyk do odpalenia na laptopie, ciekawe co następne, crapdown? 

ori_and_the_will_of_the_wisps-1.jpg

nadal lepiej, niz jakies crashe lub spyro. :)

Opublikowano

Ciekawe czy w tym roku gamepass bedzie znowu tak dobry zeby zalapac sie do top 3 Game Of The Year w kategorii xbox?

Opublikowano

7. Cuphead: The Delicious Last Course :)

Opublikowano

heaven tak zaorał niebieski plebs że szambo wylało i nawet andrzej wypłynął xDDD 

miło że dział XBOXa zarabia tylko troszkę mniej kasy niż plejkurwa (pipi)ana bez gier mimo że jest tego 2x więcej

a co do przyszłej generacji to przypominam że ps5 też będzie do ogrania na każdym urządzeniu z W10 i Androidem, miło że Kaz  podzieli się znowu tymi dwoma exami co wyjdą przez całą generację  ^^ 

Opublikowano

8. Forza Motorsport 8 

Beka dla klapów, uczta dla fanów gatunku. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Maus ośmieszasz się. Znowu. :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wyjaśniono Cię już wielokrotnie że nie zaglądasz do źródeł i/lub ich nie rozumiesz.

Tiaa, ja pamietam 2 takie sytuacje ( wliczajac niefortunnego linka ), zwykle przeoczenie,tyle. Na tyle ile pisze to jest nic. Ponadto zawsze przyznaje sie do bledu.  Wyjasnienia w stylu Mojave ze Switch sprzedaje sie lepiej niz Xbox + Ps w grudniu mozna sobie wsadzic.

No o wilku mowa, DLC do Cuphead exem MS na 2019.

Opublikowano

Dlaczego, bo xbox ma juz wiecej gier na 2019? :)

Opublikowano

Ale co to za gry? Wymień może coś wartego uwagi a nie wydmuszke graficzną ori, dodatek do indyka 2d :) nie mam siły na te xboty 

Opublikowano

Moze wy cos wymienicie na ps4?

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Ale co to za gry? Wymień może coś wartego uwagi a nie wydmuszke graficzną ori, dodatek do indyka 2d :) nie mam siły na te xboty 

indyk 2D xD 

Opublikowano

Grajcie sobie lepiej botki tam w gierki z ps3 w 4k, bo nowych gierek u was po prostu nie ma. Indory pokroju ori czy battleżaba sie nie licza. A wklejanie artow z gry to poziom casuali ktorzy gry znaja z grania na telefonie. 

Residenta sie ogrywa tam gdzie ta gierma wyszla orygjnalnie, czyli na plejstejszon. 

Opublikowano
5 minut temu, Mojave napisał:

Nie mam całego dnia żeby wymieniać setki gier.

Yakuza jest dla koneserów Wezyr więc nie dziwie się że nie pojmujesz geniuszu tej serii :nosacz3:

Opublikowano

RE2 już za 3 tygodnie w najlepszej wersji na XOX  :banderas: a niebieskie kundle pod stół.

Opublikowano

No dobra,  ta lista nie jest  zła jak na styczeń, a luty i kolejne miesiace?

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

2. Battletoads

Ale to będzie niesamowita gra. Wnioskuję to po tym, że sto lat temu wyszedł crap na NESa i po logo gry.

Opublikowano
9 minut temu, oFi napisał:

Grajcie sobie lepiej botki tam w gierki z ps3 w 4k, bo nowych gierek u was po prostu nie ma. Indory pokroju ori czy battleżaba sie nie licza. A wklejanie artow z gry to poziom casuali ktorzy gry znaja z grania na telefonie. 

Residenta sie ogrywa tam gdzie ta gierma wyszla orygjnalnie, czyli na plejstejszon. 

xDDDDDD

Dzbanie tradycyjnie Playstation dostanie najgorszą wersję.  

Ale po co ja to piszę, skoro  większość dalej gra na tv 1080p 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
14 minut temu, Mojave napisał:

Chocby to.

Znalezione obrazy dla zapytania granblue ps4

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

xDDDDDD

Dzbanie tradycyjnie Playstation dostanie najgorszą wersję.  

Oryginalnie wyszla w 1998 na SONY PLAYSTATION a dwa lata pozniej reszta dostala starą dwu-letnią gierke. 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Oryginalnie wyszla w 1998 na SONY PLAYSTATION a dwa lata pozniej reszta dostala starą dwu-letnią gierke. 

No widzisz, a teraz wszyscy dostanę RE2 w tym samym dniu, a różnica w grafie jaka była taka będzie.

4 minuty temu, aphromo napisał:

Chocby to.

Znalezione obrazy dla zapytania granblue ps4

Sony pozwoli na granie w gierki z PS2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.