Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No a ulaniec spencer oczywiście nie pomoże :/ może sony przygarnie tych biednych utalentowanych twórców :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

A co Paweł, wsparłes ostatnią produkcję Liverpool Studios w 2008, że tak się w(pipi)iasz?

:)

Opublikowano

Dziwi mnie czemu zwolnili tak nagle ziomeczkow od drivecluba mesjasza scigalek. 

I wiadomo co bylo potem u codemasters - wyżygany onrush tfuuuu

Naaet tego w plusie nikt nie chcial. 

Opublikowano

A jest taki jeden co się w tym rozkochał :)

Opublikowano
6 minut temu, oFi napisał:

Dziwi mnie czemu zwolnili tak nagle ziomeczkow od drivecluba mesjasza scigalek. 

I wiadomo co bylo potem u codemasters - wyżygany onrush tfuuuu

Naaet tego w plusie nikt nie chcial. 

No niby mesjasz, ale na premierę to był taki niewypał, że jprdl. Miało niby być w plusie na premierę, a nie dość, że opóźnili to jak już to wydali to... No szkoda gadać nawet. Po tych wszystkich patchach kupiłem używkę za pięć dyszek i wtedy było 10/10, ale niesmak pozostał. Jakby wydali grę w takim stanie na premierę konsoli to teraz czekalibyśmy na DC3. Ehh...

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No ogólnie cała historia driveclub to jedna z najzalosniejszych akcji  w historii konsol, a u Sony chyba najgrubsza, zaraz po  ps classic.

Nadal to nie jest xone, ale jednak.

Opublikowano

najżałośniejsza historia to wyciek danych z sony gdzie psn leżał 2 czy tam 3 miesiące :) 

Opublikowano

Może, ale kogo psn

Opublikowano
23 minuty temu, nobody napisał:

A co Paweł, wsparłes ostatnią produkcję Liverpool Studios w 2008, że tak się w(pipi)iasz?

:)

Wspierałem na PS3, wsparłem na Vicie i niedawno na PS4. Nigdy nie przebaczę WipEouta jak nie wybaczę skasowanie Silent Hills. :( 

Opublikowano

Tak z ciekawości co takiego dodali do Drivecluba że wg niektorych z crapa stał się mesjaszem i grą 10/10? Jest gdzieś lista wszystkich zmian?

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Tak z ciekawości co takiego dodali do Drivecluba że wg niektorych z crapa stał się mesjaszem i grą 10/10? Jest gdzieś lista wszystkich zmian?

- jedyny sensowny racer na PS4

- gra ekskluzywna

- hype na forum over 10000000

A tak na serio to gierka 7/10. No ładne ale Horizon ładniejszy ( a open world) jeździ się ok ale w Motorsport jeździ się lepiej. 

Opublikowano

Byl mesjaszem bo byl fajny feeleing z jazdy i suoer gra na coopa. I byl do kupienia za miske ryżu to kazdy chciał pojezdzic z forumkiem. 

Cala seria forza to złoto, a gran turismo zdechlo po gt5

Opublikowano

Byl mesjaszem bo byl fajny feeleing z jazdy i suoer gra na coopa. I byl do kupienia za miske ryżu

To raczej dość niskie standardy jak na "mesjasza".

Fajny feeling prowadzenia pojazdu, dobry coop i do ogrania za grosze. Coś mi to przypomina w sumie....
Opublikowano

Niedługo pęknie 10 lat jak założyłem to konto, ale dalej zadziwiają mnie takie dni jak dziś, kiedy wieczorem dla relaksu wejdę do Console Wars i widzę kilkadziesiąt nowych stron bo kilku dorosłych typów poświęciło całą sobotę od 10 rano do późnego wieczora średnio co 10 minut dodając posta w obronie swojej konsoli. I nie robią tego pierwszy raz. Robią to regularnie od kilkunastu lat.

Po co komu gry multiplayer, to forum to prawdziwy battle royale trzymający jak narkotyk.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

warunki pogodowe swego czasu gotg, od groma aut i tras ( na premiere kazdy jezdzil jak po burej suce a teraz to sie wymienia jako zalete xd), no i najlepsze motorki tej generacji ( bikes ). Jak koledzy wczesniej mowili, gdyby nie ten caly hype z wersja Plus to pewnie Sony by wybaczylo obsuwe, no ale niestety zawiedli po calosci w najwazniejszym momencie.

Miejmy nadzieje, ze o SoT bedzie mozna powiedziec to samo za +-2 lata.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie no to porządne wsparcie, rzeczywiście zasłużone 10/10 po tych patchach

Opublikowano

Fajny feeling jazdy? Chyba chciałeś napisać zayebisty xd

Forumkowe wyzwania gdzie o jak najlepszy czas biło się po kilkudziesięciu typa. W ścigałce w której każdy najdrobniejszy błąd ma znaczenie, każdy łuk w który się wjechało zbyt szybko, lub zbyt wolno, każdy drobny poślizg odbierał ci ułamki sekund, a jak pyerdolnąłeś o barierkę to... i tak napyerdalałeś po 50 okrążeń by w końcu zrobić to okrążenie w miarę bez błędu. No ale co mogą o tym wiedzieć xboty co się jarają forza horizon gdzie jedziesz lamborginhi 300km/h po burakach albo forza motorsport gdzie jedzie przed tobą typ, który niby ciśnie idealnie jak Kubica, a ty go mijasz odbijając się pięć razy od bandy? Jak ja was kurwy nienawidzę :diablo:

Opublikowano

Xbox one ty smieciu (pipi)any w dupe (pipi)o (pipi)ona oddawaj mi moje calaki z x360

Musialem to z siebie wyrzucic

Opublikowano

Nie czarujmy sie, nawet online byl zyebany na poczatku w DC, gdyby mieli robic nowa czesc to tez by tak nie wsparli. To jest chyba jedyna dobra rzecz w modelu gry-uslugi - daje druga szanse.

Opublikowano
11 minut temu, Observer napisał:

Niedługo pęknie 10 lat jak założyłem to konto, ale dalej zadziwiają mnie takie dni jak dziś, kiedy wieczorem dla relaksu wejdę do Console Wars i widzę kilkadziesiąt nowych stron

halo moderacja ludzie rozmawiaja na forum, przyslijcie wsparcie

Opublikowano
4 godziny temu, suteq napisał:

a na chuy mi spotify jak gram w gierki? toż słuchanie spotify to tak samo jak siedzenie na party słuchając dyrdymałów i jednocześnie grając w grę skupiającą się na historii :pawel: 

bonzaj albo pawcio tak robili

choćby po to by nie grać w Forze Motorsport przy jednym (pipi)owym utworze... 

Opublikowano

granie w forze motorsport xddd

zasnąłbym prędzej

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.