Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, aphromo napisał:

W przeciwienstwie do Was, nie bede gral na sile w gry ktore mi sie nie podobaja, byleby tylko odhaczyc eksika ktorego bronie w CW,

A ja w god of wara musialem :/

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Dostałeś konkrety, łoniaku, zanim wyplułeś sobie popłuczyny o padzie od PS4. 

Opublikowano

afromu mordo gdzie jest lista innowacji do dg?

Opublikowano
36 minut temu, krupek napisał:

A widzisz, bo guwno prawda i akurat moja opinia w tej kwestii jest miarodajna. Od PS1 do PS3 grałem na konsolach Playstation, bo dla mnie pad był najepszy, teraz gram na X1, bo nie ma lepszego pada niż od tej konsoli, a ten od PS4 jest niewygodny i obrzydliwy wizualnie.

Jesli naprawde, bez zadnego trollingu, piszesz, ze pad od PS3 byl lepszy od 360, to nie mamy o czym rozmawiac.

Maly life hack - opinia nigdy nie moze byc miarodajna, bo miara, to liczbowy wynik pomiaru, a opinia, coz, to jest poglad/przekonanie itp.

Opublikowano

Czym w takim razie jest idea?

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Czym w takim razie jest idea?

ιδέα....

Doskonale zalozenie, zasada, zbior prawidel, nie istniejace naturalnie w swiecie, ale ktore mozna osiagnac,odkryc dzieki rozumowaniu, a nie wierze w costam.

Nauke badajaca kwestie idei, wprowadzona przez Platona ,starozytni nazwali doslownie umiłowaniem mądrości.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bo widać że ta idea była zarzutką. :( 

Oj Paolo, paolo, paolo,paolo,lololololo

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

Boshe, znowu to samo. 

Ile razy bylo to wałkowane ze ludzka ręką sie przyzwyczaja. Jak zaczales swoja historie z padem od ps1 to juz zawsze bedzie uwazal ze pad od ps1 jest lepszy. A jak zaczales pozno w konsole to bedziesz mowil ze xbox bo taki uklad klawiszy Ci sie zakodowal we lebie grajac tysiace godzin na tym urzadzeniu. 

Za 20lat bedzie tylko vr i ludzie powiedza jak mozna bylo trzymać w rękach takie dziwadla ktore wyginaly kciuki  oraz palce

A nie prawda. Wychowałem się i w seduszku na zawsze PSX i PS2, ale wraz z pojawieniem się X360 i tego pada, to tylko Xbox. Te od One'a jest jeszcze lepszy. Nawet pad od Dreamcasta bardziej mi leżał, jak Dual Shock.

Opublikowano

Też jesteś dwumetrowym mutantem z dłońmi jak shaqiele onill?

Opublikowano
57 minut temu, ASX napisał:

Halo, Gearsy, State of Decay i Sea of Thieves nie są porażkami.gdyby tak był MS uciąłby im wsparcie, ograniczył budżet a być może nawet zamknął niektóre studia (tak jak np. zrobiło Sony z Evolution i Driveclubem) zamiast inwestować w te marki kolejne miliony. Można śmiało założyć że każda z tych gier musiała na siebie dobrze zarobić.

Serio myślisz że Spencer wydał miliony dolarów aby kupić ludzi odpowiedzialnych za porażkę State of Decay 2? 

Eee, wiesz, no raczej MS planuje na dluzej niz rok czy dwa, wiec inwestowanie w jedyne marki, mimo kapiszonow w tej generacji, ma sens. Samsungowi tez jakies telefony wybuchaly czy komus tam, i dalej robia telefony. Stalo sie co sie stalo, trudno. Tak samo kupili tworcow Wastelands, mimo ze to porazka finansowa na calego.

Sony zamknelo Evolution bo mieli giga wtope i nie byli im do niczego potrzebni. Wola inwestowac w Polyphony, ktore ma juz 5 teamow. Czy dobrze robia, zobaczymy.

Spencer, jak sie go pytaja o exy MS, odpowiada pytaniem " A ktora jest Twoja ulubiona ? " i ciagnie gadke nie bez powodu.

Jak to powiedziec, dla Sony PSVR pewnie nie jest kura znoszaca zlote jajka, ale patrza perspektywicznie i chca zajac nisze przed innymi. Kto chce sie napic mleka, nie kupi krowy i nie bedzie jej trzymal w lazience.

Opublikowano
19 minut temu, Shagohad napisał:

Nope, tylko skromne 1.79 :(

Ayyy a już tak mało brakowalo aby być pełnowymiarowym mężczyzną :smutas: Ja tam gram w gierki od 95 roku życia na padach przeróżnych, większość życia na dual shocku ale poezja jaką jest pad od xbox one w wersji e l i t e to się nie da opisać slowami. Gamechanger. 

Opublikowano

Wolałbym grać na uyebanym tłuszczem z chipsów ds4 niż na tym porażkowym śmiećpadzie od bąka

Od samego patrzenia odciski się robią

Opublikowano

Odciski od pada? Współczuję marnych dłoni. Na szczęście, masz wybór co do pada.

Opublikowano
6 godzin temu, easye napisał:

ladnie tam dupa piecze zielonych przegrywow. "Nie bedziemy grali z Izim, bo nasza konsole w CW obrazaaa". odpalam Playstation widze 400 polakow na liscie, milion grup, odpalam Xbox App i ciage te same gry, te same osoby, gdzie tydzień trzeba zbierać ludzi by w 5 osób w HALO czy Gearsy z rodakami pograć. A idz w pizdu z tym "community".

https://www.exophase.com/user/easye/

według profilu iziego ostatnio plejkurwe bez gier odpalił 1 stycznia na chwilę w PESa a wcześniej 1 grudnia w NBA Live.

:kaz:

Wspaniałe community niebieskich robali żeby odpalać plejkurwe raz na miesiąc do TVN Player!

Opublikowano

W zasadzie wpadłem tu tylko z doskoku zaraz po robocie nie czytając poprzezdnich stron, a sporo ich narosło. Mam jednak arcyzayebiście ważne pytanie: czy Asromo wyświetlił już wszystkim na czym będzie polegała innowacyjność Gay`s Done?

Opublikowano

Xbox dostanie kiedyś grę tylko na xboksa czy już mogę się pozbywać śmiecia?

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

Gra za 130 zl praktycznie od premiery, czekają rok aż będzie w abonamencie - ot cala prawda o community Xboxa.

I tak na liście cebularzy tego forum jestem gdzieś tak na 75-tej - no dobra, niech stracę - na 74-tej pozycji, rzecz ciemna za całym peletonem klapów-biedaków-cebulaków-po weekendzie sprzedawaków:kaz:

A wracając do Game Passa czy np EA Access. Korzystam, bo...MOGĘ, bo miłościwie panujący cesarz Spencer (w przeciwieństwie do garniturowych nołnejmów z Sony) w swej dobroci i szczodrobliwości mi na to pozwala:xboss:

Opublikowano

Nie dostanie, pozbywaj.

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

Xbox dostanie kiedyś grę tylko na xboksa czy już mogę się pozbywać śmiecia?

Odklej się wreszcie od tego śmiecia Fortnajta i posmakuj prawdziwie skillowego multi to jest H5. Grałeś? Ano tak...tak myślałem...odbiłeś się biedaczku, bo tam cię kolesie na serwerach swoim skillem wyjaśnili.:reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Ok dzięki

Proszę bardzo!

Opublikowano

Ty klaunzare grałeś w tego fortnajta chociaż, czy design jak z sunset overdrive cię odrzucił? 

No chyba, że... odbiłeś się biedaczku, bo tam cię dzieci na serwerach swoim skillem wyjaśniły to ok

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.