Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Ale teraz było o streamerach bo asax dodał ilu ludzi ogląda. Esl to już sport i to jest na poziomie, a nie jakiś typ drący jape i grający w fortnita czy piratów. Rozróżniajcie pojęcia. 

@_Be_ ale the Divisin 2 bierzesz na plejaka co? Pogramy :D

ja chetnie z tobą zagram ale na tej samej konsoli co ostatnio :ragus:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

NPD za grudzień 2018, szacunki:

Switch: 1.77M
XB1: 920K
PS4: 797K

plejku,rewka rozyebana jak kręgle :fsg:

Do tego FH 4 osiągnęła 7mln graczy 

Xbox z nową generacją was zapyerdoli na amen. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 minuty temu, triboy napisał:

Właśnie przeczytałem, że pisimasterrejs obniża poziom grafiki, żeby zyskać przewagę nad innymi graczami w BF5. Jakie zje.by :facepalm:

https://www.ppe.pl/news/129197/battlefield-5-bany-obnizanie-grafiki.html

Odkryłeś to dopiero :pawel: przecież to normalna praktyka, że ludzie dają detale na low żeby a) uzyskać więcej fps b) żeby czytelność ekranu była jak największa 

Swoją drogą wyglada jak Fortnite xD 

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

NPD za grudzień 2018, szacunki:

Switch: 1.77M
XB1: 920K
PS4: 797K

adauno jak sie zaklinal ze to nie prawda jak bodajze maus pisal, ze grudzien nalezal do niny, ciekawe jaka bedzie mial reakacje jak sie potwierdzi, ze umierajaca konsola sprzedala sie w 11mln w 3kwartale roku fiskalnego na swiecie xddd

nowa generacja bez wtopy na poczatek microsoftu tylko z przemyslana polityka i systemem, do tego rozrastajacym sie game passem i wieksza baza exow rozyebie te archaiczne sony z 4exami wartymi ogrania reprezentujacymi 10h cinematic experience na koniec generacji gdy sie pozyczy konsole na weekend

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Odkryłeś to dopiero :pawel: przecież to normalna praktyka, że ludzie dają detale na low żeby a) uzyskać więcej fps b) żeby czytelność ekranu była jak największa 

Swoją drogą wyglada jak Fortnite xD 

Obnizenie detali, rozdzialki czy tekstur to jedno, a używanie programu, by całkowicie wyłączyć grafike jak tutaj to zupelnie inna sprawa - czlowiek kitra sie w trawie, a i tak jest widoczny caly czas. Dobrze , ze banuja.

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

adauno jak sie zaklinal ze to nie prawda jak bodajze maus pisal, ze grudzien nalezal do niny

No ciekawe jaką riposte juz szykuje :pawel:

1 minutę temu, easye napisał:

Obnizenie detali, rozdzialki czy tekstur to jedno, a używanie programu, by całkowicie wyłączyć grafike jak tutaj to zupelnie inna sprawa - czlowiek kitra sie w trawie, a i tak jest widoczny caly czas. Dobrze , ze banuja.

Nie mówię, że nie :) 

Opublikowano

No zje.by. Trzepanko jak mają lepszą grafe, ale już grają na low bo łatwiej.

:notbad:

Aha, tak się dziwię, bo jestem biedakiem z bieda Ps4 :lapka:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

No ciekawe jaką riposte juz szykuje :pawel:

Nie mówię, że nie :) 

90mln vs 40 mln wy(pipi)anych w dope frajerów. 

Opublikowano

Yeti gdybys chcial sprobowac analu, to proponuje Grindera.

Opublikowano

Yeti dlaczego co chwilę piszesz o kutasach i ruchaniu w dupę? Głodnemu chleb ma myśli, co? 

28 minut temu, triboy napisał:

Tam zawsze tak było i tak będzie. Mam kumpla, który ma PC za grubo ponad 10k a i tak gra w jakieś badziewia z early access, które poszłyby na tym przysłowiowym laptopie. 

Opublikowano

Ja za małolata miałem kumpla który grał na PC w każdą bez głosu bo go rozpraszało xd 

Opublikowano
52 minuty temu, triboy napisał:

No to typowe na PC, karty za parę tys. i rozdzialka 800x600 w multi bez tekstur xD kompletnie tego nie rozumiem, ja tam często w takim BF gine, bo akurat podziwiam grafikę, ale przecież po to ja kupiłem... 

Opublikowano

Niesamowita grafika!

Opublikowano

No na PC robi wrażenie, gdybym chciał grać jak prosi bez tekstur kupiłbym sobie po prostu wersję konsolowa!

Opublikowano

Komputer za 3k pln lepszy od GP za zlotowke!

Opublikowano

Ostre tekstury pozbawiają gry duszy, a gracza elementu wyobraźni. Wersja konsolowa to jak zmysłowa kobieta która rozgrzewa do czerwności odkrywając tyle ile trzeba gdy my dopowiadamy sobie resztę, a PC-towa to zwykła dziwka co za 100zł rozkracza nogi i każe przejść do rzeczy. Graczu, dokonaj odpowiedniego wyboru.

Opublikowano

Acha dlatego milion razy powtarzacie, że RDR 2 w natywnym 4k tylko na Koksie? XD no typowe zielone przerywy, lepiej grać w 720p, bez grafiki, a jak dojdzie do tego konstrukcja gry usługi na 6, najlepiej za złotówkę to już w ogóle miodzio i z duszą! Gardze mocno. 

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

YETI żyjesz w matrixie stworzonym przez tę c0,rwę Dreams.

W twoim świecie to xboxa rozeszlo się ponad 90mln i ma świetne exy. Tak jest, tak jest, tak jest... powtarza sobie Wezyrek bujajac się na fotelu w pokoju bez klamek. 

Opublikowano

moze w dreams zrobimy taki pokoj dla klapow chelmowcow 

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

W twoim świecie to xboxa rozeszlo się ponad 90mln i ma świetne exy. Tak jest, tak jest, tak jest... powtarza sobie Wezyrek bujajac się na fotelu w pokoju bez klamek. 

W Twoim świecie ogrywasz Forzę Horizon 4K na laptopie xD 

Opublikowano

Nie mam laptopa 4k :(
Ale te crapiki od spencera idzie ograć, ale po co tracić czas na śmieci skoro są gry roku na Nadkosnoli 4?273ec439829877e71971791c722f631a.jpg

:kaz:

;)

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.