Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Mojave napisał:

Napisal gosc, ktory dal rozczarowanie roku grze, oceniajac ja po screenshotach. 

a nie na Twitchu ogladalem xd

2 minuty temu, Ficuś napisał:

dobrze ze ty tak gierki przechodzisz

W sensie jak Ty z Zelda, odpaliles na chwilke, pozniej rzuciles w kat na pol roku, i dopiero jak wysokiej jakosci uzytkownik exact_PL Ci zwrocil uwage to zes ruszyl dupe i dokonczyl 97 mesjasza:yao:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

XDDDDD przeciez to nie bylem ja jelopie tylko soul [*]

Opublikowano

a to zwracam honor.

Opublikowano

haluny z perskiego dywanu ostro

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

XDDDDD przeciez to nie bylem ja jelopie tylko soul [*]

soul, ficuś, czezare,  co za roznica

Opublikowano

Cycuś tylko Sunseta w 40 minut przeszedł.

Opublikowano

Ale dupsko boli o gamepassa za złotówkę który działa raptem pierwszy miesiąc, ale jak karakany cała poprzednia generacje każde pjerdolone dlc za 8 zeta skladkowali na 5 osób pseudolegalnie to zapomnieli xdddddddd

WPISUJCIE SIĘ NA LISTĘ MAMY 5 SLOTÓW

1

2

3

4

5

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

a to speedrunner

Opublikowano
9 minut temu, MaZZeo napisał:

Ale dupsko boli o gamepassa za złotówkę który działa raptem pierwszy miesiąc, ale jak karakany cała poprzednia generacje każde pjerdolone dlc za 8 zeta skladkowali na 5 osób pseudolegalnie to zapomnieli xdddddddd

WPISUJCIE SIĘ NA LISTĘ MAMY 5 SLOTÓW

1

2

3

4

5

Cytat

I tak ciut lepsze niz Xbox rymy - Verbatimy! 

Marka Xbox w dużym skrócie Varbatimy, darmowe gry w weekend i Game Pass za złotówkę. 

Ficusia nie ma co brać na poważnie z tym Nintendo - pamiętam jego podjarke FF XV. po 200 stronach chłop nagle stwierdził, że jednak nic mu się w tej grze nie podoba, obejrzał zakończenie na YT i wypisywał, że tylko idioci tą grę kupią, po czym oczywiście kupił by przez pare stron (pipi)ić, że w grze się nie da zginąć i kto to wymyślił! Na końcu okazało się, że to prawda - ale tylko na poziomie Easy - no co tu (pipi)ić - N to idealna konsola dla chłopa! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ficus jak tam metroid prime 4? Podobno kosior w 2019

Opublikowano

Ffxv goovno prawilnie skonczone na normalu, sprzedalem uzywke drozej niz kupilem od gimbusa, type wart ten smiec

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością jak za jakiś czas odbijesz się od obozu Nintendo i podobnej tonacji będziesz pisał o ich grach ^^

Opublikowano

Posiadacze Nintendo Switch po raz kolejny odczuli niepokoj.

Opublikowano

Klapy zarzucają komuś że gra z gry z abonamentu który jest akurat w promocji, a pi,erdoleni siedzieli i piracili wszystko na czym grali + ta bieda umysłowa iziego który ciągle leczy kompleksy jakimś ad biedakum, a sam stara się przycebulić ile da. Nie mam nic do PC, ani PS4 (nawet szacunku), ale Waszą hipokryzją i obłudą zwyczajnie się brzydzę. Tobie izi to w realu bym nawet ręki nie podał.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a pi,erdoleni siedzieli i piracili wszystko na czym grali

Zadnej konsoli nei spiracilem nawet 360.

Opublikowano

Niesamowite, kupiłem zabawkę switch a ten ficuś mi  wmawia że to pelnoprawna konsola jest. Przerzuty  pylicy  z płuc do mózgu

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Na pewno piraciłeś, skoro na Podlasiu 2 kolegów miało przerobioną konsole to i Ty!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekam, az Paolo zacznie reductio ad hitlerum.

Opublikowano

Niny szlachetne zamiast wydac skaby projekt woli dac innemu devowi by dokonczyl w chwale bo gracze oczekuja jakosci

A co robi konkurencja? W dupie ma jakosc i graczy i wydaje niedoyyebane ordery, knacki, niedokonczone god of wary itp

Opublikowano

2018 do zaorania, 2019 do zaorania, coraz cieplej pod nozkami,co ?

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

a to sorry, to piractwa nie było w ogóle

BTW świetny tag-team z izim, ale chyba on robi tu za głupszego :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a to sorry, to piractwa nie było w ogóle

SĄDY KAPTUROWE, ladnie ladnie sobie zyebki pozwalacie

Nawet za Stalina tak nie bylo, jak tutaj jest.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.