Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

zakazali stawać przed kamerą temu typowi ze spierdolonym uzębieniem.

no quaz już dawno ma własny kanał.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale chu.jowe to inside xbox xD

Rebranding marki czyli nawet wlasna marka gardza:yao: 

Masz idz rozdaj Sea of Thieves kolegom:thumbsup:, gamepass nie dziala:(

Jakies (pipi) robione w Dreams i trailerek Metro, info o postaci z MK11.

ALEZ CONTENT:obama: 

Opublikowano

Nadal lepiej, niż Gays Done 6/10 i do końca roku nic.

Opublikowano

no to prawda comiesięczny Inside Xbox ma tyle zawartości co konfa $ony na E3, można? Można  :)

szkoda tylko że te kurwy z $ony w tym roku bez namiotu Tyskiego i bez gier do 2023  ^^

Opublikowano
19 minut temu, Hum napisał:

Nadal lepiej, niż Gays Done 6/10 i do końca roku nic.

12 minut temu, Daddy napisał:

no to prawda comiesięczny Inside Xbox ma tyle zawartości co konfa $ony na E3, można? Można  :)

Tak sie sklada ze akurat ukazal sie mocny trailer Days Gone, 2 minuty z okladem, ktory zaoral te smieszna ponad godzinna konfe :)

Prosze, przestancie, jest zbyt smiesznie:dance2:

edit - ale mi MS poprawil humor :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
11 godzin temu, nobody napisał:

apromo ty w ogóle pzyjmujesz do wiadomości podstawowe fakty, czy tak walisz te teksty aby się po prostu nie zgadzać? 

jedyne 443 strony i ktoś to w końcu zauważył :obama:

ok, no wiem, że niektórzy też sobie zdali z tego sprawę wcześniej, ale wtedy gadanie z nim to śmianie się i prowokowanie chorej psychicznie osoby. not cool :/

Opublikowano

ja uwielbiam go prowokowac i patrzec jak sie uruchamia

Opublikowano

remaster crasha team racing w 30fps xdddddd i wyglada gorzej niz mk8d xddddd i pewnie tylko te 16 srednich tras jak w oryginale (mk8d to 48 doyebanych tras) xdddd no ale klapy doswiadcza po latach co to idea serii wymyslonej przez nintendo i beda sie jarac xddddd

Opublikowano

SoT za darmo na caly tydzien :banderas: Az chyba wysle zaproszenie do Ficusia w ramach pojedniania i budowania podwalin pod nasz silny, heteroseksualny zwiazek CZYSTA MOC X CZYSTY FUN :fsg:

Opublikowano

Microsoft to sprytne bestie. Wiedzą że nikt nie gra w tego szrota, więc dają go za darmo bo dobrze sobie zdają sprawę, że zielone maszkary rzucą się na wszystko, co jest free. To wtedy podbije licznik userów, dzięki czemu MS będzie mógł się pochwalić ładnym wynikiem graczy w kwartale, co potem z erekcją zaraportuje ASX na forumku. 

Opublikowano
10 minut temu, Figaro napisał:

Microsoft to sprytne bestie. Wiedzą że nikt nie gra w tego szrota, więc dają go za darmo bo dobrze sobie zdają sprawę, że zielone maszkary rzucą się na wszystko, co jest free. To wtedy podbije licznik userów, dzięki czemu MS będzie mógł się pochwalić ładnym wynikiem graczy w kwartale, co potem z erekcją zaraportuje ASX na forumku. 

giphy-downsized-large.gif

Opublikowano
23 minuty temu, Figaro napisał:

Speaking o rzucaniu się na darmówki 

W dniu 4.02.2019 o 22:16, Figaro napisał:

o w ku.rwens, drugie miejsce mieliśmy, ależ ku.rwa emocje były xd z dobrym teamem to może być zayebista gra

W dniu 5.02.2019 o 00:28, Figaro napisał:

jest ktoś chętny teraz grać na ps4?

Opublikowano

Ale to jest gra, która z założenia jest darmowa. Sea of Thieves to była normalna gra.

Opublikowano

wolę 

Figaro jesteś dobry kolega, jak chcesz kod do SoT to :ogor:

Opublikowano

Przeciez SoT jest w GP od premiery.

Opublikowano
Cytat

PLIIIIIISSSSSS zagracie ze mna na ps4 w darmowego Apexa bo nie stać mnie na gry, to ja wasz kolega figar! No pliiiissss

:kaz:

Opublikowano
26 minut temu, Mojave napisał:

Przeciez SoT jest w GP od premiery.

widocznie 4zł to za dużo dla zielonych robaków :kaz: nie żeby ta spyerdolina na 69 była warta tych 4zł :)

Opublikowano

Ma wiecej graczy, niz RDR2 online. :)

Opublikowano

No i SoT kogoś jeszcze obchodzi w przeciwieństwie do tego drewna od Rocksmieci :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.