Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No poza muzyką i głównym bohaterem, ten RDR 2 to takie meh/10

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

gra się podoba roziemu więc od razu można założyć, że jest kasztanem :) 

Opublikowano

rdr2? co to 2018 żeby jeszcze wspominać tego ubogiego krewnego Geralta? tfuu

Opublikowano

A jak mnie hejtowali niewierni....ciesze sie z nawrocenia

Opublikowano

RDR2 swietna gierka jako caloksztal, sprzedaz na poziomie 23 mln zasluzona. Wiadomix miala swoje wady ale i tak fantastyczna, dojrzala przygoda.

Opublikowano

Ja bym ci napisal, jak wyglada dojrzala przygoda, ale pewnie dostalbym warna.

Opublikowano

pewnie coś o jego mamie :) 

Opublikowano

Przecież jego mama nie żyje. Weź się.

O tacie.

Opublikowano

To napisz, a warna biorę na siebie.

Opublikowano

A pisz te swoje wypociny, mi tam rybka.

Opublikowano

Time Splitters 2 > Halo - kto uważa inaczej, powinien przestać grać w gry, bo się na nich nie zna i może powinien np. zostać grabarzem, albo rzucić się pod pociąg... 

Opublikowano

Szkoda pociągu na niektórych. 

Opublikowano

jakby mendrek się rzucił to by się wykoleił :( 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.02.2019 o 15:49, Figuś napisał:

I co żeś uczynił Figuś? Zabiłeś CW.

Nie wiem czemu, ale mam mega polewę z tego filmiku.

Opublikowano

Znowu Sony atakujo 

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że jak MS nie wydaje gier to jak już wyda to budzi straszny polew nawet wśród fanów Xboxa [emoji4]

Jak oni się nie wstydzą wypuszczać tego Crackdown 3!

Opublikowano

Znaczy czekasz na kolejne gry w gejpassie? :ragus:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym roku liczą się tylko Ori 2 i Gearsy 5. Chociaż ja jeszcze czekam na DLC do mojego GOTY 2017.

Jakby tak było, to byłby najsłabszy rok w historii branży w ogóle. Piąta woda po kisielu klona W40k o głębi wiosennej kałuży i indyk-platformówka (wybierz spośród 50 podobnych). Na szczęście to tylko zielone bagno tak ma.

38 minut temu, Kolos28 napisał:

Ale trzeba przyznać, że jak MS nie wydaje gier to jak już wyda to budzi straszny polew nawet wśród fanów Xboxa emoji4.png

Jak oni się nie wstydzą wypuszczać tego Crackdown 3!

Poniekąd po wielu doświadczeniach w stylu Sea of Thieves, MS słusznie uznał: "Ej, wypuszczamy kakę, nasi klienci i tak potem wmawiają sobie że to dobra gra!" Szybko więc kasują te dobre, wysoko budżetowe tytuły w stylu Scalebound i dalej wys*ywają swoje crapy. Zielone przegrywy są niezłomne. Z każdą premierą mozolnie zszywają swoje dupska i na nowo idą w bój, tłumacząc że tym razem to "najmocniejsze 6/10 w historii" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.