Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No i? 

Można tylko podziękować za to Spencerowi, bo być może Yeti zagra dzięki niemu w jakąś dobrą grę

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jeszcze mnie nie po(pipi)ało, żeby grać w te spencerowskie guwna na 6.

Opublikowano

MS robi dobre gierki, jedne z lepszych w swoim gatunku. Ostatnio co prawda ich Halo czy GoW mają lekką zadyszkę ale liczę na kontynuacje i powrót do formy. Z tym ,że ogram je na kompie. Xboxa One kupiłem właśnie dla Halo i GoW. Jednak po co go mam wyciągać z szafy i podpinać do TV skoro ogram sobie kolejne części na kompie. Tożsamość też jest ważna i Nintendo z Sony tego pilnują. Jak następca Xboxa będzie miał swoje eksy również na PC to go nie kupię. Jednak i tak Microsoft będę wspierał ale na PC:lapka: Może Age of Empires się odrodzi :obama: Tak samo uwielbiam inne produkty Microsoftu jak Windows czy Surface :wub:  Jednak jeśli będą mieli dalej takie samo podejście do konsol to Wystarczy mi połączenie Switch, PS5 i PC. 

Opublikowano
16 minut temu, Starh napisał:

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Ty no nie wiem

Opublikowano

$ony jest skończone po dzisiejszej konferencji, nie ma co ukrywać że Stadia to będzie złodziej klientów $ony, czyli samych januszy i casuali, tych kilku pomyleńców którzy zostaną dostanie jakiś rezerwat  :)

Opublikowano

czy już wiadomo jakie trzeba mieć łącze do google stuleja? 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nawet jeśli następca Xboxa będzie kilkukrotnie wydajniejszy niż twój PC?

Wtedy to co innego ale to jest abstrakcja raczej.

Opublikowano

Luzik, od mojego jest (ale do WoWa i indorów PC-only wystarcza) stąd nowy Xbox jest dla mnie interesującym targetem. Najlepsze jest to, że w tym momencie obaj wesprzemy MS, czyli plan zielonych jest realizowany z podówjną wydajnością. :)

Opublikowano

Mnie to nie boli bo z Dreamcasta przesiadłem się na pierwszego Xboxa więc mam do nich sentyment. Później kilka lat z 360. A na piecu gram od 98. Do tego kupiłem Lumie 920. Lubie ich sprzęty ale czasem się gubią z ich rozwojem. Mam nadzieje ,że linię Surface poprowadzą w odpowiedni sposób bo jestem mega zadowolony z tego sprzętu. Jednak też szanuję konkurencję bo ona jest głównym czynnikiem wpływającym na rozwój gierek. Tak czy siak w tej generacji jestem zdecydowanie z PS4. A co będzie w przyszłej to się zobaczy, klapek nigdy na oczach nie miałem chociaż to też fajna sprawa mieć jakąś tam więź z daną marką ale bycie ślepym to zdecydowanie zła opcja. 

Opublikowano

Co to jest więź z marką? XD

Rozumiem jeszcze więź z grami przy których spędzilsmy setki miłych godzin i które dały nam jakieś tam wspomnienia. Ale więź z kawałkiem plastiku? W czym wyraża się to uczucie? W relacji do menusów w konsoli, ułożenia przycisków na padzie, czy loga na obudowie?

Nigdy tego nie rozumiałem, zawsze wybierałem platformę pod kątem tego gdzie będę mógł zagrać w ulubione gry. Czy to będzie konsola, PC czy w przyszłości aplikacja na lodówki to nie ma żadnego znaczenia, o ile jest to komfortowe.

Opublikowano

Grasz na xboxie więc nic dziwnego że nie możesz tego zrozumieć :) 

Opublikowano

Zawsze czułem więź z Google Stadia 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Co to jest więź z marką? XD

Rozumiem jeszcze więź z grami przy których spędzilsmy setki miłych godzin i które dały nam jakieś tam wspomnienia. Ale więź z kawałkiem plastiku? W czym wyraża się to uczucie? W relacji do menusów w konsoli, ułożenia przycisków na padzie, czy loga na obudowie?

Nigdy tego nie rozumiałem, zawsze wybierałem platformę pod kątem tego gdzie będę mógł zagrać w ulubione gry. Czy to będzie konsola, PC czy w przyszłości aplikacja na lodówki to nie ma żadnego znaczenia, o ile jest to komfortowe.

No Xboty więzi nie maja skoro gierki można ograć bez pudła 

Opublikowano
10 minut temu, Starh napisał:

No Xboty więzi nie maja skoro gierki można ograć bez pudła 

no klapy mają więź do pudełek jak 5ciu na pchlim zaklepuje gierke po weekendzie i gdzieś tam na szarym końcu figaro po 10 latach odkrywa gry w koszyku po 9.99

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

no klapy mają więź do pudełek jak 5ciu na pchlim zaklepuje gierke po weekendzie i gdzieś tam na szarym końcu figaro po 10 latach odkrywa gry w koszyku po 9.99

Przynajmniej jest w co grać.

Opublikowano

na ps4 zagram w każdy gatunek, tu beat saber czy tetris w VR, fabularne opowiastki to masz Detroit, tu trylionowe produkcje typu God of War, tu jakieś japońskie ambitne dziwactwa typu DQ XI, Yakuza, Gravity Rush czy Judgment, a jak chcesz dziwne indyki - to też PS4, bo na xboxie połowa nie została wydana.

To nawet nie jest jakiś dylemat, chcesz grać kupujesz ps4 PROSTE JAK YEBANIE 

Opublikowano
14 minut temu, Cedric napisał:

Będziesz Pan zadowolony:

Link do materiału o którym mowa. 

W skrócie spora kompresja obrazu i spory lag. A serwer pewnie był blisko żeby nie zaliczyć wpadki. 

Opublikowano

kompresja obrazu i lag ale zapowiedzieli 8K/120fpsów kiedyś tam xD

Szczerze to mam nadzieje że w przyszłej generacji nie będzie wyścigu po 8K a dopakowane 4K/60fpsów.

Opublikowano

Google zapowiada nową konsole, tymczasem Spencer

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Spencer wyjebane na jakieś trupy googla. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.