Jump to content

Rojst - 2018 - Showmax

Guest _Be_

Recommended Posts

Posted

niby wszystko fajne, ale dialogi strasznie tryhardowe. ludzie tak nie gadają. Jakim cudem stare filmy polskie z lat 90tych miały bardziej naturalne dialogi (w kwestii treści jak i stylu wypowiadania), niż to co dostajemy dzisiaj?

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieje ze ogladacie bo to kolejny rewelacyjny polski serial w ostatnim czasie. Zostal 1 odcinek a dalej sporo zagadek, Ogrodnik i Seweryn jak zwykle swietni. 

Showmax daje i tak chyba 14dni za free ale jak macie abonament w Playu to mozna dostac od 3 do nawet 6msc za darmo wiec ogladac nie marudzic :lapka:

Posted

Wczoraj obejrzałem finał i muszę powiedzieć, że dużo jest seriali, nawet solidnych które miały słabe zakończenia sezonów, ale to co zobaczylem tutaj to chyba najgorsze zakończenie ever. W zasadzie to przez 4 odcinki powoli fabuła się rozwija, człowiek się nastawia że będzie jakaś ciekawa intryga, tajemnice a tu przychodzi 5ty odcinek i w 45 minut: ten tamtego zabił bo tak a tutaj z tym to była taka i taka historia i koniec serialu. 

• Upvote 1
Posted

100% racji w podsumowaniu. 4 odcinki złoto i świetna jakość. Ostatni robiony na kolanie, po łebkach i na szybko, straszny dysonans. 

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ogólnie zawiodłem się tym serialem.
Ten 10min prolog był kozacki, całość juz nie koniecznie.
Zakończenie słabe ale i nie spodziewałem się niczego specjalnego bo wcześniejsze odcinki tez mnie nie porwały.
Marna była ta cała intryga a Fronczewskiego jest łącznie z 10 min...

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka