Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rojst - 2018 - Showmax

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wataha, Kruk, Pakt, Artysci. Belfer tylko 1 sezon dobry. A na jesieni wychodzi Splepnac od swiatel od HBO i Nielegalni c+

• niby wszystko fajne, ale dialogi strasznie tryhardowe. ludzie tak nie gadają. Jakim cudem stare filmy polskie z lat 90tych miały bardziej naturalne dialogi (w kwestii treści jak i stylu wypowiadania),

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

Rojst? Warto choćby po to, by zobaczyć najwybitniejszego polskiego aktora w jak zwykle szczytowej formie

Opublikowano

całkiem do oglądania po pierwszym epizodzie, klimacik jest

Opublikowano

niby wszystko fajne, ale dialogi strasznie tryhardowe. ludzie tak nie gadają. Jakim cudem stare filmy polskie z lat 90tych miały bardziej naturalne dialogi (w kwestii treści jak i stylu wypowiadania), niż to co dostajemy dzisiaj?

Opublikowano

Marco Rojst, nawet to fajne jak na polski serial.

Edytowane przez Butt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje ze ogladacie bo to kolejny rewelacyjny polski serial w ostatnim czasie. Zostal 1 odcinek a dalej sporo zagadek, Ogrodnik i Seweryn jak zwykle swietni. 

Showmax daje i tak chyba 14dni za free ale jak macie abonament w Playu to mozna dostac od 3 do nawet 6msc za darmo wiec ogladac nie marudzic :lapka:

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

kolejny rewelacyjny polski serial

Jakieś inne, polskie seriale wymienisz?

Mnie nawet Belfer wciągnął. 

Opublikowano

Wataha, Kruk, Pakt, Artysci. Belfer tylko 1 sezon dobry. A na jesieni wychodzi Splepnac od swiatel od HBO i Nielegalni c+

Opublikowano

Wczoraj obejrzałem finał i muszę powiedzieć, że dużo jest seriali, nawet solidnych które miały słabe zakończenia sezonów, ale to co zobaczylem tutaj to chyba najgorsze zakończenie ever. W zasadzie to przez 4 odcinki powoli fabuła się rozwija, człowiek się nastawia że będzie jakaś ciekawa intryga, tajemnice a tu przychodzi 5ty odcinek i w 45 minut: ten tamtego zabił bo tak a tutaj z tym to była taka i taka historia i koniec serialu. 

Opublikowano

100% racji w podsumowaniu. 4 odcinki złoto i świetna jakość. Ostatni robiony na kolanie, po łebkach i na szybko, straszny dysonans. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie zawiodłem się tym serialem.
Ten 10min prolog był kozacki, całość juz nie koniecznie.
Zakończenie słabe ale i nie spodziewałem się niczego specjalnego bo wcześniejsze odcinki tez mnie nie porwały.
Marna była ta cała intryga a Fronczewskiego jest łącznie z 10 min...

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka