Opublikowano 20 sierpnia 20186 l niby wszystko fajne, ale dialogi strasznie tryhardowe. ludzie tak nie gadają. Jakim cudem stare filmy polskie z lat 90tych miały bardziej naturalne dialogi (w kwestii treści jak i stylu wypowiadania), niż to co dostajemy dzisiaj?
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Rojst? Warto choćby po to, by zobaczyć najwybitniejszego polskiego aktora w jak zwykle szczytowej formie
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Marco Rojst, nawet to fajne jak na polski serial. Edytowane 28 sierpnia 20186 l przez Butt
Opublikowano 11 września 20186 l Mam nadzieje ze ogladacie bo to kolejny rewelacyjny polski serial w ostatnim czasie. Zostal 1 odcinek a dalej sporo zagadek, Ogrodnik i Seweryn jak zwykle swietni. Showmax daje i tak chyba 14dni za free ale jak macie abonament w Playu to mozna dostac od 3 do nawet 6msc za darmo wiec ogladac nie marudzic
Opublikowano 11 września 20186 l 8 minut temu, schabek napisał: kolejny rewelacyjny polski serial Jakieś inne, polskie seriale wymienisz? Mnie nawet Belfer wciągnął.
Opublikowano 11 września 20186 l Wataha, Kruk, Pakt, Artysci. Belfer tylko 1 sezon dobry. A na jesieni wychodzi Splepnac od swiatel od HBO i Nielegalni c+
Opublikowano 15 września 20186 l Cytat Showmax nie jest jeszcze dostępny w Twojej aktualnej lokalizacji
Opublikowano 16 września 20186 l Wczoraj obejrzałem finał i muszę powiedzieć, że dużo jest seriali, nawet solidnych które miały słabe zakończenia sezonów, ale to co zobaczylem tutaj to chyba najgorsze zakończenie ever. W zasadzie to przez 4 odcinki powoli fabuła się rozwija, człowiek się nastawia że będzie jakaś ciekawa intryga, tajemnice a tu przychodzi 5ty odcinek i w 45 minut: ten tamtego zabił bo tak a tutaj z tym to była taka i taka historia i koniec serialu.
Opublikowano 25 września 20186 l 100% racji w podsumowaniu. 4 odcinki złoto i świetna jakość. Ostatni robiony na kolanie, po łebkach i na szybko, straszny dysonans.
Opublikowano 9 października 20186 l Ogólnie zawiodłem się tym serialem.Ten 10min prolog był kozacki, całość juz nie koniecznie.Zakończenie słabe ale i nie spodziewałem się niczego specjalnego bo wcześniejsze odcinki tez mnie nie porwały.Marna była ta cała intryga a Fronczewskiego jest łącznie z 10 min...Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka