Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Animal Crossing: New Horizons

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo fajna wiadomość dla posiadaczy S1, juz prawie z 2 lata nie grałem a na pewno znowu wsadzę z 60-80 godzin jak to siebie znam, W grudniu będzie z synem trzeba odwiedzić wyspy i od świeżyć trochę i się przygotować do update-a

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 121,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar j

• Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

• Mój kawałek rolniczej doliny  

Opublikowano

Ciezko wytlumaczyc, co sie czuje czasami; wiec wrzuce tylko dwa obrazki

IMG_6582.jpeg

IMG_6583.gif

ConQuest Entertainment - dziekuje z calego serca

I AM BACK

Edytowane przez Ken Adams

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak, patch 3.0 jest już online i podobno sam ten patch wystarcza by na S2 gierka przenośnie chodziła w full hd bez potrzeby wykupienia updatu do switch 2 edition za 21zl z eshopu, który będzie aktywny jutro (4k na tv, obsługa myszki, megafon i możliwość zaproszenia na wyspę 12 osób z obsługą kamerki)

Opublikowano

Czyli patch tylko pod docka?

Opublikowano

IMG_6679.jpeg

Pierwszy gosc w Beastland Hotel - Papi.

Zajebiscie, ze nowe zwierzaki beda spacerowac po wyspie, bo u mnie jest stala banda, nowe twarze mile widziane beda; no nic, dobrze jest

Opublikowano

trochę czlowiek walczy ze sobą, niby niedrogo ale i tak uwazam, ze ten update powinien byc za darmo dla S2

Opublikowano

Czemu mieliby nie brać pieniędzy za swoją pracę? Ty pracujesz bez wynagrodzenia?

Opublikowano

lol spoko czyli Ty z tych co to z usmiechem łykaja wszystko co Ci wcisną, welcome tour pewno też broniłeś?

4k powinno być darmowe bo po to kupiłem nową konsolę zeby moc grac w najlepszej jakosci mając już kupiony dany produkt, co tam jeszcze? Obsługa myszką, no tak kupiłem konsolę którą reklamują "myszowatością" tylko po to by teraz żeby skorzystać z tej funkcji muszę znowu zapłacić, coo jeszcze... megafon i 12 osób na wyspie, no online opłacam i znów kupiłem nowa konsolę, żeby mogła udzwignąć te 12 osób, no ale znów muszę płacić.

Opublikowano

płatny update na sonce to kradzież, płatny update na switchu to wynagrodzenie za pracę

Opublikowano

Patrzcie wyżej - kompleks PlayStation nagle z dupy w temacie animal crossing.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze kolejna gra z wersją pod S2 bez obsługi HDR xd

Opublikowano

Potwierdzam, wynagrodzenie za ciężką pracę się należy.

Pudełko z wersją S2 zamówione kaz

Opublikowano
  • Autor

60fps w tej gierce ponad możliwości switcha czy przerosło ich że na jednej wyspie mogłoby biegać osoby z S1 z osobami z S2 z podwójnym klatkarzem?

Opublikowano
4 godziny temu, szurubur napisał(a):

trochę czlowiek walczy ze sobą, niby niedrogo ale i tak uwazam, ze ten update powinien byc za darmo dla S2

Nie przesadzaj, dłubią i poprawiają, to niech coś z tego mają (nawet człowiek nie czuje, jak mu się rymuje) Ostatnio bez mrugnięcia okiem wzięłem upgrade do Civki VII i różnica spora.

4 minuty temu, Daffy napisał(a):

60fps w tej gierce ponad możliwości switcha czy przerosło ich że na jednej wyspie mogłoby biegać osoby z S1 z osobami z S2 z podwójnym klatkarzem?

Tak, a pozniej ci z S1 pisali by petycję do N, że biegają za wolno.

Edytowane przez Boomcio

Opublikowano

ok.

Od dzisiaj w ACNH mozna stworzyc sobie trzy dodatkowe, „senne” wyspy.

Pomyslalem, ze pojajcuje i stworze symulacje wlasnej Beastland; jak bedzie wygladac za jakies 3141 lat. A ze jakos od roku gram glownie z mysla o kolekcjonowaniu niezwykle rzadkich bialych konwalii, by zapelniac tymi kwiatkami kazdy kat, to stworzylem Lilyland

IMG_6680.jpeg

IMG_6681.jpeg

IMG_6682.jpeg

IMG_6683.jpeg

Stracilem na to z 4 godziny xD

Albo i wiecej?

ok.

Nastepna w kolejce forteca piracka, ale to potrwa

Opublikowano

W sumie to najbardziej chyba mogą się tym zainteresować właśnie gracze "bez dopłaty", bo największa nowość to raczej ten hotel, który daje coś podobnego do płatnego dodatku Happy Home. Są też inne dodatki (turyści na wyspie, QOL), no ale jak wcześniej można było sobie ożywić grę kupując DLC, to teraz można ściągając nowy darmowy update.

Wersja Switch 2 wydaje się przy tym mało znacząca, prawie żadna, choć megafon to fajna opcja. Nadal uważam, że nie było konieczne dosłownie używać mikrofonu konsoli, by mieć opcję zobaczenia, gdzie jest obecnie dana postać lol, ale to miła opcja. Jakby tak dodali coś takiego do Stardew Valley, połowa czasu gry oszczędzona...

Bądźmy szczerzy, dzisiaj duża większość rynku gier tego typu to opieranie ich na mikrotransakcjach. Tutaj se wypuścili dodateczeczek za 5 euro. Aż się dziwię, że to jest wszystko - gra sprzedała 50 mln sztuk lol, i cała jej monetyzacja to ten DLC z 2021 roku, i teraz to za 5 euro. No i pośrednio były chyba dodatki dla subskrynentów NSO, drobne.

W ogóle to w Polsce wersja na S2 kosztuje 276,80 zł, dosłownie nie ma sensu jej kupować bo taniej jest dzisiaj kupić wersję S1 i ten ugprade za 21 zł.