Opublikowano 13 listopada 202513 lis Bardzo fajna wiadomość dla posiadaczy S1, juz prawie z 2 lata nie grałem a na pewno znowu wsadzę z 60-80 godzin jak to siebie znam, W grudniu będzie z synem trzeba odwiedzić wyspy i od świeżyć trochę i się przygotować do update-a
Opublikowano 5 stycznia5 sty Ciezko wytlumaczyc, co sie czuje czasami; wiec wrzuce tylko dwa obrazkiConQuest Entertainment - dziekuje z calego sercaI AM BACK Edytowane 5 stycznia5 sty przez Ken Adams
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor Tak, patch 3.0 jest już online i podobno sam ten patch wystarcza by na S2 gierka przenośnie chodziła w full hd bez potrzeby wykupienia updatu do switch 2 edition za 21zl z eshopu, który będzie aktywny jutro (4k na tv, obsługa myszki, megafon i możliwość zaproszenia na wyspę 12 osób z obsługą kamerki)
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pierwszy gosc w Beastland Hotel - Papi.Zajebiscie, ze nowe zwierzaki beda spacerowac po wyspie, bo u mnie jest stala banda, nowe twarze mile widziane beda; no nic, dobrze jest
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. trochę czlowiek walczy ze sobą, niby niedrogo ale i tak uwazam, ze ten update powinien byc za darmo dla S2
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czemu mieliby nie brać pieniędzy za swoją pracę? Ty pracujesz bez wynagrodzenia?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. lol spoko czyli Ty z tych co to z usmiechem łykaja wszystko co Ci wcisną, welcome tour pewno też broniłeś? 4k powinno być darmowe bo po to kupiłem nową konsolę zeby moc grac w najlepszej jakosci mając już kupiony dany produkt, co tam jeszcze? Obsługa myszką, no tak kupiłem konsolę którą reklamują "myszowatością" tylko po to by teraz żeby skorzystać z tej funkcji muszę znowu zapłacić, coo jeszcze... megafon i 12 osób na wyspie, no online opłacam i znów kupiłem nowa konsolę, żeby mogła udzwignąć te 12 osób, no ale znów muszę płacić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. płatny update na sonce to kradzież, płatny update na switchu to wynagrodzenie za pracę
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Patrzcie wyżej - kompleks PlayStation nagle z dupy w temacie animal crossing.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Potwierdzam, wynagrodzenie za ciężką pracę się należy.Pudełko z wersją S2 zamówione
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 60fps w tej gierce ponad możliwości switcha czy przerosło ich że na jednej wyspie mogłoby biegać osoby z S1 z osobami z S2 z podwójnym klatkarzem?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, szurubur napisał(a):trochę czlowiek walczy ze sobą, niby niedrogo ale i tak uwazam, ze ten update powinien byc za darmo dla S2Nie przesadzaj, dłubią i poprawiają, to niech coś z tego mają (nawet człowiek nie czuje, jak mu się rymuje) Ostatnio bez mrugnięcia okiem wzięłem upgrade do Civki VII i różnica spora.4 minuty temu, Daffy napisał(a):60fps w tej gierce ponad możliwości switcha czy przerosło ich że na jednej wyspie mogłoby biegać osoby z S1 z osobami z S2 z podwójnym klatkarzem?Tak, a pozniej ci z S1 pisali by petycję do N, że biegają za wolno. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Boomcio
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. ok.Od dzisiaj w ACNH mozna stworzyc sobie trzy dodatkowe, „senne” wyspy.Pomyslalem, ze pojajcuje i stworze symulacje wlasnej Beastland; jak bedzie wygladac za jakies 3141 lat. A ze jakos od roku gram glownie z mysla o kolekcjonowaniu niezwykle rzadkich bialych konwalii, by zapelniac tymi kwiatkami kazdy kat, to stworzylem LilylandStracilem na to z 4 godziny xDAlbo i wiecej?ok.Nastepna w kolejce forteca piracka, ale to potrwa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W sumie to najbardziej chyba mogą się tym zainteresować właśnie gracze "bez dopłaty", bo największa nowość to raczej ten hotel, który daje coś podobnego do płatnego dodatku Happy Home. Są też inne dodatki (turyści na wyspie, QOL), no ale jak wcześniej można było sobie ożywić grę kupując DLC, to teraz można ściągając nowy darmowy update.Wersja Switch 2 wydaje się przy tym mało znacząca, prawie żadna, choć megafon to fajna opcja. Nadal uważam, że nie było konieczne dosłownie używać mikrofonu konsoli, by mieć opcję zobaczenia, gdzie jest obecnie dana postać lol, ale to miła opcja. Jakby tak dodali coś takiego do Stardew Valley, połowa czasu gry oszczędzona...Bądźmy szczerzy, dzisiaj duża większość rynku gier tego typu to opieranie ich na mikrotransakcjach. Tutaj se wypuścili dodateczeczek za 5 euro. Aż się dziwię, że to jest wszystko - gra sprzedała 50 mln sztuk lol, i cała jej monetyzacja to ten DLC z 2021 roku, i teraz to za 5 euro. No i pośrednio były chyba dodatki dla subskrynentów NSO, drobne.W ogóle to w Polsce wersja na S2 kosztuje 276,80 zł, dosłownie nie ma sensu jej kupować bo taniej jest dzisiaj kupić wersję S1 i ten ugprade za 21 zł.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Dlc z 2021 masz za free jak masz ten rozszerzony pakiet subskrypcji onlineBtw tęskniłem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A w tym upie do S2 za 21 zł jest teraz DLC z 2021? Czy to kasują osobno? Bo NSO mam podstawowe
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To nie. Tylko mówię, że ten hotel jest nieco podobny do Happy Home. Ale to nadal osobna rzecz.Sama "Wersja S2" to tylko adaptacje na możliwości S2, nic więcej. Rozdzielczość na TV do 4K, myszka do dekorowania i rysowania, megafon (jak mówię, dla mnie dalece najbardziej odczuwalna rzecz...), multi do 12 osób oraz możliwość streamowania swojej gęby, to chyba naprawdę wszystko.Happy Home nadal kosztuje 100 zł, z rzadkimi obniżkami. To bardzo duży dodatek, ludzie mogą z nim spędzać setki godzin, może i więcej niż w podstawce. O ile uwielbiają urządzać domy.