October 5, 20187 yr Uuu, fajnie, ma się dziać po historii z Powrót Jedi. Nie czytałem żadnych książek ani komiksów z tego okresu, ciekaw byłem zawsze co tam się działo potem. Ale teraz znowu kanon inny, więc i tak od nowa wszystko.
October 5, 20187 yr Zależy na ile odcinków? Podejrzewam, że w pierwszym sezonie nie będzie więcej niż 10. Plus mogą robić duży recykling scenografii/kostiumów czy nawet efektów specjalnych/dźwięków z filmów. edit: pierwsze foto Edited October 5, 20187 yr by MBeniek
October 7, 20187 yr Trochę późno Disney podchodzi do bezpośredniego kontynuowania wydarzeń RotJ i szkoda, że z jakimś niby Boba Fettem w roli głównej, ale i tak się obejrzy.
April 12, 20196 yr Author Premiera w US - 12 listopada. U nas dopiero na start platformy, czyli jakoś końcówka 2020. 8 odcinków potwierdzone.
April 14, 20196 yr No fajnie i w ogóle, ale sobie człowiek na koniec przypomina, że to wciąż robi Disney.
August 24, 20196 yr Jak zwykle czekam aż jakiś serial wskoczy do vod (hbo/netflix/amazon), bo już się zbyt rozleniwiłem, żeby pobierać go z neta, tak tutaj nie ma bata, że będę grzecznie rok czekał aż disney+ zawita do polski, tylko sam zacumuje do 'zatoki' Wiadomo już czy disney będzie wrzucał wszystkie odcinki na raz czy co tydzień jak w jakimś xx wieku? edit: jednak co tydzień, co było trochę do przewidzenia biorąc pod uwagę, że na początku nie mają zbyt dużo treści Jest też oficjalny plakat: Spoiler Edited August 24, 20196 yr by MBeniek
August 24, 20196 yr 10 godzin temu, sprite napisał: W życiu bym nie powiedział, że to napiszę, ale. OKÓRWA ALE JARANKO