Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

ja w domu z dziadkiem póki nie zaśnie, troche sobie tam popłakał ale, czuwam przy nim więc jak już zaśnie to....

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
Godzinę temu, WolfVeto napisał:

@Matriks_1111 to jest tak trafiony bombą że do tej pory mi nie odpisał :D

Obowiązki domowe wezwały :D W sumie to największym problemem o dziwo jest właśnie dzisiejszy Sylwester, bo przez niego sobie nie pogram w nową grę :( Topowe "będę graU w grę" by mi się akurat dzisiaj przydało :P

Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa 

giphy.gif

A z tego miejsca wszystkim najlepszego w Nowym Roku, żebyśmy za rok spotkali się w przynajmniej tak samo licznym gronie jeżeli nie większym (z mojej strony takie będzie na pewno ;))

giphy.gif

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Ta linijka o ostatnim słowie jest niepokojąca.... z resztą wy wszyscy jesteście tutaj niepokojący :D

Opublikowano

@tomzacz no i uderzył.... teraz to już w ogóle nie czuję się bezpieczny...... pgeMbNt.png Brak mi już słów.... zawsze słynąłem z wyszczekania ale każdy wasz gift mnie wzrusza i zamyka pysk na dobre kilka godzin <3

Opublikowano

qCORR4s.png

:obama: 

ciekawe tylko co w tym kluczu...

N0werrF.png

giphy.gif?cid=3640f6095c2a4b463054493949

BRAK MI SŁÓW PO PROSTU PANOWIE

DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA

Opublikowano

ALEZ PIEKNIE TEN CZOLG STRZELIL :fsg:

U tomzacza w domu po strzale Matriksa

giphy.gif

Opublikowano

Wilka dziś po(pipi)ilo :O

Potem matriksa

Nastpenie wszystkich zdrowo po(pipi)ilo xD

Wchodzę do tematu po paru godzinach i widzę tylko tylko grzyby po uderzeniach atomowych :obama:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Pan @Starh zaatakował ostro i niespodziewanie :obama:

ETSz0lH.png

giphy.gif

Forumek tytuł ów bardzo docenił, a ja chętnie sprawdzę o co tyle hałasu. Już wiem, w jaką grę będę dziś grał :D

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Festiwal nadal trwa jak widzę. Co tu się odwaliło na kilku ostatnich stronach. :mog:

Opublikowano

Fajerwerki wystrzeliły za wcześnie? :yakubu:

Opublikowano

Powiem tak, hajsu już brak, ale coś jeszcze kupię 

Opublikowano

Jeszcze pół godziny i będziemy już tylko 25 dni od premiery Resident Evil 2 :ohboy:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej :yao:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej :yao:

Główka pracuje, preorder opłacony już w wuj czasu temu :yao: