Opublikowano 31 grudnia 20186 l ja w domu z dziadkiem póki nie zaśnie, troche sobie tam popłakał ale, czuwam przy nim więc jak już zaśnie to....
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Godzinę temu, WolfVeto napisał: @Matriks_1111 to jest tak trafiony bombą że do tej pory mi nie odpisał Obowiązki domowe wezwały W sumie to największym problemem o dziwo jest właśnie dzisiejszy Sylwester, bo przez niego sobie nie pogram w nową grę Topowe "będę graU w grę" by mi się akurat dzisiaj przydało Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa A z tego miejsca wszystkim najlepszego w Nowym Roku, żebyśmy za rok spotkali się w przynajmniej tak samo licznym gronie jeżeli nie większym (z mojej strony takie będzie na pewno ) Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Matriks_1111
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Ta linijka o ostatnim słowie jest niepokojąca.... z resztą wy wszyscy jesteście tutaj niepokojący
Opublikowano 31 grudnia 20186 l @tomzacz no i uderzył.... teraz to już w ogóle nie czuję się bezpieczny...... Brak mi już słów.... zawsze słynąłem z wyszczekania ale każdy wasz gift mnie wzrusza i zamyka pysk na dobre kilka godzin <3
Opublikowano 31 grudnia 20186 l I tym samym z mojej strony kończę ten rok - nie mogłem się powstrzymać
Opublikowano 31 grudnia 20186 l ciekawe tylko co w tym kluczu... BRAK MI SŁÓW PO PROSTU PANOWIE DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA
Opublikowano 31 grudnia 20186 l ALEZ PIEKNIE TEN CZOLG STRZELIL U tomzacza w domu po strzale Matriksa
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Wilka dziś po(pipi)ilo :O Potem matriksa Nastpenie wszystkich zdrowo po(pipi)ilo xD Wchodzę do tematu po paru godzinach i widzę tylko tylko grzyby po uderzeniach atomowych Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Pan @Starh zaatakował ostro i niespodziewanie Forumek tytuł ów bardzo docenił, a ja chętnie sprawdzę o co tyle hałasu. Już wiem, w jaką grę będę dziś grał Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Festiwal nadal trwa jak widzę. Co tu się odwaliło na kilku ostatnich stronach.
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Jeszcze pół godziny i będziemy już tylko 25 dni od premiery Resident Evil 2 Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej Edytowane 31 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Velius napisał: Czekalem na RE 2, ale w zwiazku z tymi giftami ktore wpadly odloze zakup na conajmniej pol roku albo wiecej Główka pracuje, preorder opłacony już w wuj czasu temu