Opublikowano wczoraj o 16:02 1 dzień 15 minut temu, kudlaty88 napisał(a):I jak tam gierka? Jakieś wstępne opinie?jeśli na switcha to podobno lepiej zagrać w sw outlaws
Opublikowano wczoraj o 16:14 1 dzień No potężna gierka, będzie grane jednak na Sonce, jebać Gabena.Direct link na PSN (działa) Europe: https://checkout.playstation.com/add/EP1805-PPSA12544_00-HKSILKSONGPS5000-E001?clientId=2eb25762-877f-4140-b341-7c7e14c19f98
Opublikowano wczoraj o 16:20 1 dzień Można pobierać już na ps5W sensie normalnie z polskiego PS store Edytowane wczoraj o 16:20 1 dzień przez second
Opublikowano wczoraj o 16:21 1 dzień Dobra panie kochany mój błąd Merci 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Zaloguj się
Opublikowano wczoraj o 16:28 1 dzień 36 minutes ago, kudlaty88 said:I jak tam gierka? Jakieś wstępne opinie?No pograłem te paredziesiąt minut, zabiłem pierwszego bossa i doszedłem do jakiejś wioski czy coś. No taka giereczka sobie. Dynamicznie się skacze, bardzo ładnie wygląda. Ja nie jestem zbytnim fanem takich gier to do i zachwytów mi daleko. Ale nie wątpię, że fanom się będzie podobać. Może się rozkręci. Metroid Dredge też mnie nie zachwycał, a teraz uważam go za top3 gierek na Switcha
Opublikowano wczoraj o 16:42 1 dzień 3 minutes ago, Rozi said:To na chuj to kupowałeś? Co za gość.Bo mogę. Bo miałem taki kaprys. A co ci do tego?
Opublikowano wczoraj o 16:45 1 dzień Początek w hollowie też był nudny, dopiero później się rozkręca.
Opublikowano wczoraj o 16:46 1 dzień 16 minut temu, Homelander napisał(a):No pograłem te paredziesiąt minut, zabiłem pierwszego bossa i doszedłem do jakiejś wioski czy coś. No taka giereczka sobie. Dynamicznie się skacze, bardzo ładnie wygląda. Ja nie jestem zbytnim fanem takich gier to do i zachwytów mi daleko. Ale nie wątpię, że fanom się będzie podobać. Może się rozkręci. Metroid Dredge też mnie nie zachwycał, a teraz uważam go za top3 gierek na SwitchaAle po co się męczyć? Twoja opinia ma taką samą wagę co gracza nienawidzącego fify piszącego "no fifa jak fifa, ogólnie średnie, pograłem parędziesiąt minut, nie jestem zaskoczony".Non sens
Opublikowano wczoraj o 17:20 1 dzień Po ok 1h wrażenia bardzo pozytywne - gameplay na pewno bardziej zróżnicowany niż w 1Dużą zaletą takich indyków jest to, że można odpalić w 120hz i więcej
Opublikowano wczoraj o 17:49 1 dzień 55 minutes ago, lysyolec said:Ale po co się męczyć? Twoja opinia ma taką samą wagę co gracza nienawidzącego fify piszącego "no fifa jak fifa, ogólnie średnie, pograłem parędziesiąt minut, nie jestem zaskoczony".Non sensPo pierwsze nie męczę się. Po drugie gdzie napisałem, że nienawidzę takich gier? O trzecie nie miałem pojęcia, że trzeba być ultra fanem i mieć bezkrytyczne uwielbienie, żeby zagrać i wydać opinię. Rozumiem, że opinia ultrasa, który napisze jaka megazajebista gra ma ogromną wagę? Nonsens to Twoja próba cenzurowania wypowiedzi. Zagrałem, bo czasem mam ochotę wyjść ze swojej bańki. Fanem nie jestem, bo nagrałem się w platformówki 2d za wszystkie czasy w dzieciństwie na c64 i Amidze. Opisałem swoje wrażenia z punktu widzenia nie-fana tego typu gier, co zaznaczyłem od razu. W czym jest problem?
Opublikowano wczoraj o 17:53 1 dzień No udało się kupić. Zobaczymy czy tak dobre jak się ludzie rzucili. 500k ludzi gra na samym steam
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień Homelander, ale biorac pod uwage, ze nie potrafisz poprawnie napisac tytulu Metroida (ktory jest top3 - uwaga DLA CIEBIE - na switchu) to moze po prostu jak ktos pyta czy dobre to sie nie odzywaj. Opinie masz prawo dac (tak jak kupic BO CIE STAC)ale to nie znaczy ze powinienes. Ja np jak sie na czyms nie znam to siedze cicho. Sam napisales ze nie jestes fanem takich gier wiec Twoja opinia nie bedzie brana na serio bo ubyloby to idiotyczne.Zeby bylo jasne. Jak slabe to trzeba jebac, jak sredniak to w sumie tez jebac, ale do chuja wafla chociaz miejscie godnosc i podstawowa wiedze w temacie.
Opublikowano wczoraj o 18:04 1 dzień 1 minute ago, pawelgr5 said:Homelander, ale biorac pod uwage, ze nie potrafisz poprawnie napisac tytulu Metroida (ktory jest top3 - uwaga DLA CIEBIE - na switchu) to moze po prostu jak ktos pyta czy dobre to sie nie odzywaj. Opinie masz prawo dac (tak jak kupic BO CIE STAC)ale to nie znaczy ze powinienes. Ja np jak sie na czyms nie znam to siedze cicho. Sam napisales ze nie jestes fanem takich gier wiec Twoja opinia nie bedzie brana na serio bo ubyloby to idiotyczne.Zeby bylo jasne. Jak slabe to trzeba jebac, jak sredniak to w sumie tez jebac, ale do chuja wafla chociaz miejscie godnosc i podstawowa wiedze w temacie.Lol faktycznie popieprzyło mi się z tym tytułem, nie wiem dlaczego :DDlaczego ktoś kto jak ja, nie jest fanem platformówek 2D, miałby mojej opinii nie brać pod uwagę? Wiadomo, że fanatyk takich gier i tak sam sprawdzi. Rozumiem przytyk, gdybym nie zaznaczył, że fanem nie jestem. Ale skoro zaznaczyłem to nie rozumiem dlaczego miałbym opinii nie wyrazić? Powiem więcej, pogram dłużej i też napiszę co myślę. Nie chcesz to nie czytaj i zignoruj
Opublikowano wczoraj o 18:23 1 dzień Pierwszego bossika ubiłem Czuję się jak w domu, jest cholernie miodnie
Opublikowano wczoraj o 18:28 1 dzień @Homelander Napisalem co napisalem bo nie siedzimy na forum Pani Domu tylko ludzi, ktorzy mimo bycia w srednim wieku wiedza co kupuja. Masz prawo pisac co chcesz. Mozesz nawet kupic Fife i pierdolic ze DLA CIEBIE jako kogos kto nie jest fanem gatunku to nic specjalnego tylko... no po co? ja Ci nie bronie pisac. Martwie sie tylko o te resztki godnosci, ktorych sie pozbywasz robiac z siebie janusza. Sa gierki, ktore sa robione dla konkretnych ludzi. Pewnie jakis fan Roblox czekal na Silksonga, ale czy pozostali casuale musza wiedziec, ze jezeli ten gatunek ich nie grzeje to ta gra nic nie zmieni? Pewnie mi napiszesz, ze tak bo moze jakis czlowiek, ktory mysli jak Ty nie kupi tej gry dzieki tej opinii i tym samym oszczedzi troche drobnych. Tylko pytanie czy my tutaj mamy takich ludzi na forum. Jezeli tak to przepraszam ale wole pisac z kims kto duzo gra w takie gierki i potrafi argumentowac rzeczy z innego poziomu. Reszte mozna przeczytac na PPE.Tak czy tak w sumie ciesze sie ze kupiles (hajs im sie nazlezy). Moze jednak gra Cie wciagnie i bedzie sie dobrze bawil (czego Ci zycze). Jak nie to kto wie, moze Perez napisze Ci PM jak beda wydawac "Wlasnie porzucilem Extreme" zebys sie podzielil swoimi przemysleniami a moze i zostaniesz naczelnym takiego specjala biorac pod uwage forumowa kariere.Zreszta niewazne. Ide kupic gierke i jebac mnie, ze nie mam jak dzis w nia zagrac
Opublikowano wczoraj o 18:30 1 dzień Jak dodadzą dubbing pl to dajcie znać. Nie wyobrażam sobie grac w takie dziecinne gry bez.
Opublikowano wczoraj o 18:36 1 dzień Jak się typy zesrały bo chłop napisał, że chwile pograł i mu się gra nie póki co nie podoba xD Też przy pierwszym podejściu wyjebałem HK z dysku i miałem taką samą opinie, ale jak przemęczyłem się przez mozolny początek, to wsiąkłem.Trochę pograłem i póki co jak w domu. Ot po prostu kolejny HK. Zobaczymy czy czymś zaskoczy dalej.
Opublikowano wczoraj o 18:37 1 dzień 530k concurrent sam Steam, a co dopiero musi być na potężnym PSN i Nintendo.Przyzwoity wynik jak na tytuł dostępny day1 w gamepassie.Zasiadam zaraz, szczęśliwego żuczkowego :).
Opublikowano wczoraj o 18:40 1 dzień Dobra, ktoś też ma problem z tym bossem z tym grubaskiem z widłami? rozpierdala mnie w minutę, lol