Opublikowano 10 listopada10 lis Jak się prezentują te bestie pod kątem funkcjonalności? Warto w nie zainwestować? Będą przydatne w trudnym terenie, czy jak CATy - duże i do niczego?
Opublikowano 10 listopada10 lis Avenhorn A15 koks jest, Padera jeszcze nie jeździłem. A15 mocna bardzo i dość mała jak na taką moc, ciśnie tam dobrze zadania w Waszyngtonie. No i mało pali.A jeśli pytasz o te z sezonu 16 to wszystkie 3 spoko są.Co do CATów to ponoć dostały buffa z ostatnim update, tak samo scouty z podstawki.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Filmik do obejrzenia ale z wyłączonym lektorem. Nie wiem czemu ale załączyło mi się to pyerdolone tępe AI, które gada tu jak niedojebany robot na poziomie Ivony. Dramat, nie da się słuchać, po kikunastu sekundach obejrzałem ale w całkowitej ciszy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Muszą coś zmienić w ustawieniach forum bo tak się dzieje z większością filmików, które są po angielsku
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale przecież wystarczy zmienić w opcjach filmiku na oryginalną ścieżkę i po problemie. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez LukeSpidey
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Z opcji oglądania na forumku nie widzę aby się dało. Normalnie odpalając bezpośrednio z YT można to durne AI wyłączyć.