Opublikowano 3 lipca3 lip @Rozi jak lurkuje baronów gamingu. W sumie też bym się nudził, grając w 30 fpsach xD
Opublikowano 3 lipca3 lip 50 minut temu, creatinfreak napisał(a):Syf z AMD dalej w naszych kompach pod postacią ryzenów.Procki to dzieło sztuki. Karty to gówno na poziomie lcd ze switch 2.Kurwa, ustalmy jedno, Radeon kupują ludzie pokroju @Rozi. To chyba wiele wyjaśnia...
Opublikowano 3 lipca3 lip 50 minut temu, Kosmos napisał(a):@Rozi jak lurkuje baronów gamingu. W sumie też bym się nudził, grając w 30 fpsach xDNo to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawią, warto było wydać kilka tysięcy:https://steamcommunity.com/id/cosmos1990j Edytowane 3 lipca3 lip przez Rozi
Opublikowano 3 lipca3 lip Teraz, Rozi napisał(a):No to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawiąTo nie ja, i raczej nie @creatinfreak . Aaaaaa, dobra, już wiem.TO PIERDOLONE UROJENIA @Rozi
Opublikowano 3 lipca3 lip 33 minuty temu, Rozi napisał(a):No to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawią, warto było wydać kilka tysięcy:https://steamcommunity.com/id/cosmos1990jWszystko, co dobre jest w gamepassie grubasku :*
Opublikowano poniedziałek o 16:482 dni Ponad dekadę temu bawiłem się w komputery i modowałem, podkręcałem, zmieniałem części co chwile. Zacząłem od q8800, 8bg ram i GTX 9800 ft, a skończyłem z potworkiem na i5 2500k, 16gb ram i GTX 670. Później sprzedałem wszystko, poszedłem na swoje z narzeczoną i wytrzymałem rok bez grania. Dwanaście czy trzynaście lat temu wróciłem do grania i od tamtego czasu grałem tylko na konsolach i obleciałem wszystkie aktualne platformy: PS3, PS4, Vita, xone, wii u, PS4 pro, xone x, switch, ps5 i xsx. W międzyczasie Micro zaczął wydawać wszystko na pc, Sony też zaczęło wchodzić w pc, gry na nowych konsolach znowu zaczęły chodzić w 30 klatkach i w końcu postanowiłem wrócić na pc. W maju zeszłego roku złożyłem dobrego kompa z i5 14600k, 32gb 6000 cl32, rtx 4080s myśląc że na tym pogram przez kilka lat. Minął rok a mi z tego kompa został tylko dysk i zasilacz. Tak jak kiedyś się bawiłem, tak i teraz lubię pogrzebać i pozmieniać. Na dzień dzisiejszy chyba skończyłem i mój komp wygląda tak:Ryzen 9800x3d/ Arctic Liquid Frezee 3 240/ Gigabyte B850 Aorus Elite Wifi 7/ 64gb Kingston Fury Beast 6000 cl30/ Gigabyte RTX 5080 Gaming OC / Kingston kc3000 2tb/ BQ! Straight Power 12 1000w/ Fractal Design North/ 6x BQ! Silent Wings 4 pro 120/ Endorfy Thock 75/ Endorfy Gem Plus/ Xbox Elite 2 controller/ Steelseries Arctis 7x/ LG B9 65No jest potworek Edytowane poniedziałek o 17:062 dni przez creatinfreak
Opublikowano poniedziałek o 16:562 dni 7 minut temu, creatinfreak napisał(a):Na dzień dzisiejszy chyba skończyłemZesrałeś się. To po pierwsze. A po drugie, zapomniałeś o podziękowaniach dla mnie za to, że znowu możesz być szczęśliwy i wydawać hajs jak pojebany na kompiki
Opublikowano poniedziałek o 17:152 dni 24 minuty temu, creatinfreak napisał(a):i obleciałem wszystkie aktualne platformy: PS3,Przesiadki z 670 na PS3 to sobie nie wyobrażam xd
Opublikowano poniedziałek o 17:242 dni 34 minuty temu, creatinfreak napisał(a):W międzyczasie Micro zaczął wydawać wszystko na pc, Sony też zaczęło wchodzić w pc, gry na nowych konsolach znowu zaczęły chodzić w 30 klatkach i w końcu postanowiłem wrócić na pc.No mnie też dokładnie to przekonało. Dziś nie ma sensu włączać ps5/series X, bo downgrade jest potężny.Gratuluję, piękna maszynka.
Opublikowano poniedziałek o 17:312 dni 6 minut temu, Kosmos napisał(a):Dziś nie ma sensu włączać ps5/series X, bo downgrade jest potężny.Kurwa, gdzie jest moderator, to zdanie powinno być przyklejone na głównej i ojebane w ramkę z kwiatkami i logiem PCMR w rogu
Opublikowano poniedziałek o 18:102 dni No niestety po przejściu na pc powrót do konsol byłby bolesny. Na handheldzie to jeszcze przejdzie, ale jakbym miał teraz odpalić na swoim tv jakąś grę w połowie rozdzielczości, bez detali i w 30 klatkach......
Opublikowano poniedziałek o 18:132 dni @creatinfreak Ogólnie pierolisz jak potłuczony. Zaraz przyjdzie @Rozi i wyjaśni Cię jak tanią kurwe, że LCD w switch 2 król i tylko tak się da grać.
Opublikowano poniedziałek o 18:152 dni On to ma ból dupy o pc. Nie wiem co mu zrobili złego, ale to musiało być traumatyczne przeżycie.
Opublikowano poniedziałek o 18:242 dni Trochę FPS więcej. Ogólnie to miał być cały komp AMD. Sprzedałem 4080s, zamówiłem RX 9070 XT, ale sprawy się potoczyły tak że skończyłem z 5080. Dlaczego, a po co mnie to było? A na chuj drążyć temat xD
Opublikowano poniedziałek o 18:312 dni 14 minut temu, iluck85 napisał(a):4080s vs 5080- co dało?Zmianę cyfry w sygnaturce na forum ITH
Opublikowano poniedziałek o 18:352 dni 23 minuty temu, creatinfreak napisał(a):No niestety po przejściu na pc powrót do konsol byłby bolesny. Na handheldzie to jeszcze przejdzie, ale jakbym miał teraz odpalić na swoim tv jakąś grę w połowie rozdzielczości, bez detali i w 30 klatkach......gdyby konsole były tym, czym były w generacji 360/ps3, ja bym nie miał problemu... ale jest jak jest i też siedzę na pc Edytowane poniedziałek o 18:362 dni przez krzysiek923
Opublikowano poniedziałek o 18:382 dni 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):gdyby konsole były tym, czym były w generacji 360/ps3Dokładnie. Też wtedy porzuciłem pc i przeszedłem na konsole jak zobaczyłem FIFA nowej generacji. Ale teraz konsola to rzyg i tyle.
Opublikowano poniedziałek o 18:432 dni Nom. Mnie Black Myth Wukong na ps5 i to, że Sony na Pro nie przygotowało żadnego killera na premierę sklonilo do zainwestowania w PC. Przepaść ogromna. Nie żałuję, że po ponad 15 latach wróciłem do PC. No i teraz na pstryknięcie kartą kredytową mogę sobie upgrade robić, a jak czytam ten temat to jestem bliżej niż dalej do tego xd bo wyskakują z tymi 5090 czy 5080 panowie xd
Opublikowano poniedziałek o 18:452 dni 21 minut temu, creatinfreak napisał(a):Trochę FPS więcej. Ogólnie to miał być cały komp AMD. Sprzedałem 4080s, zamówiłem RX 9070 XT, ale sprawy się potoczyły tak że skończyłem z 5080. Dlaczego, a po co mnie to było? A na chuj drążyć temat xDPytam, bo np czytam:https://www.x-kom.pl/poradniki/9670-rtx-5080-vs-rtx-4080-jaki-skok-wydajnosci-oferuje-karta-nvidia-blackwell.htmlI też do końca nie kumam sensu :D Dlatego pytałem co dało Tobie taka wymiana.
Opublikowano poniedziałek o 18:492 dni Psychika ja wczoraj grałem 4h w Heroski 3 na 4090 xd a jeszcze wcześniej Songs of conquest. Obie gierki ziemniak pociągnie.
Opublikowano poniedziałek o 18:532 dni Ja mam 4080 i nie narzekam, ale ja FPS itp rzeczy nie liczę i nie sprawdzam- chodzi? Ładnie? I ok :D Nie wywalę wszystkich pudełek na OLX żeby kupować ponownie na PC cyfry, na konsole coraz mniej kupuję i też dużo na PC ogrywam. Kiedyś ogarnę to co mam na konsolach i tyle. Jedynie Switch dla exów N będę trzymać.