Opublikowano czwartek o 17:444 dni @Rozi jak lurkuje baronów gamingu. W sumie też bym się nudził, grając w 30 fpsach xD
Opublikowano czwartek o 18:314 dni 50 minut temu, creatinfreak napisał(a):Syf z AMD dalej w naszych kompach pod postacią ryzenów.Procki to dzieło sztuki. Karty to gówno na poziomie lcd ze switch 2.Kurwa, ustalmy jedno, Radeon kupują ludzie pokroju @Rozi. To chyba wiele wyjaśnia...
Opublikowano czwartek o 18:364 dni 50 minut temu, Kosmos napisał(a):@Rozi jak lurkuje baronów gamingu. W sumie też bym się nudził, grając w 30 fpsach xDNo to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawią, warto było wydać kilka tysięcy:https://steamcommunity.com/id/cosmos1990j Edytowane czwartek o 18:434 dni przez Rozi
Opublikowano czwartek o 18:374 dni Teraz, Rozi napisał(a):No to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawiąTo nie ja, i raczej nie @creatinfreak . Aaaaaa, dobra, już wiem.TO PIERDOLONE UROJENIA @Rozi
Opublikowano czwartek o 19:104 dni 33 minuty temu, Rozi napisał(a):No to ładnie się ci baroni (barani) gamingu bawią, warto było wydać kilka tysięcy:https://steamcommunity.com/id/cosmos1990jWszystko, co dobre jest w gamepassie grubasku :*
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ponad dekadę temu bawiłem się w komputery i modowałem, podkręcałem, zmieniałem części co chwile. Zacząłem od q8800, 8bg ram i GTX 9800 ft, a skończyłem z potworkiem na i5 2500k, 16gb ram i GTX 670. Później sprzedałem wszystko, poszedłem na swoje z narzeczoną i wytrzymałem rok bez grania. Dwanaście czy trzynaście lat temu wróciłem do grania i od tamtego czasu grałem tylko na konsolach i obleciałem wszystkie aktualne platformy: PS3, PS4, Vita, xone, wii u, PS4 pro, xone x, switch, ps5 i xsx. W międzyczasie Micro zaczął wydawać wszystko na pc, Sony też zaczęło wchodzić w pc, gry na nowych konsolach znowu zaczęły chodzić w 30 klatkach i w końcu postanowiłem wrócić na pc. W maju zeszłego roku złożyłem dobrego kompa z i5 14600k, 32gb 6000 cl32, rtx 4080s myśląc że na tym pogram przez kilka lat. Minął rok a mi z tego kompa został tylko dysk i zasilacz. Tak jak kiedyś się bawiłem, tak i teraz lubię pogrzebać i pozmieniać. Na dzień dzisiejszy chyba skończyłem i mój komp wygląda tak:Ryzen 9800x3d/ Arctic Liquid Frezee 3 240/ Gigabyte B850 Aorus Elite Wifi 7/ 64gb Kingston Fury Beast 6000 cl30/ Gigabyte RTX 5080 Gaming OC / Kingston kc3000 2tb/ BQ! Straight Power 12 1000w/ Fractal Design North/ 6x BQ! Silent Wings 4 pro 120/ Endorfy Thock 75/ Endorfy Gem Plus/ Xbox Elite 2 controller/ Steelseries Arctis 7x/ LG B9 65No jest potworek Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez creatinfreak
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 7 minut temu, creatinfreak napisał(a):Na dzień dzisiejszy chyba skończyłemZesrałeś się. To po pierwsze. A po drugie, zapomniałeś o podziękowaniach dla mnie za to, że znowu możesz być szczęśliwy i wydawać hajs jak pojebany na kompiki
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 24 minuty temu, creatinfreak napisał(a):i obleciałem wszystkie aktualne platformy: PS3,Przesiadki z 670 na PS3 to sobie nie wyobrażam xd
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 34 minuty temu, creatinfreak napisał(a):W międzyczasie Micro zaczął wydawać wszystko na pc, Sony też zaczęło wchodzić w pc, gry na nowych konsolach znowu zaczęły chodzić w 30 klatkach i w końcu postanowiłem wrócić na pc.No mnie też dokładnie to przekonało. Dziś nie ma sensu włączać ps5/series X, bo downgrade jest potężny.Gratuluję, piękna maszynka.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 6 minut temu, Kosmos napisał(a):Dziś nie ma sensu włączać ps5/series X, bo downgrade jest potężny.Kurwa, gdzie jest moderator, to zdanie powinno być przyklejone na głównej i ojebane w ramkę z kwiatkami i logiem PCMR w rogu
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No niestety po przejściu na pc powrót do konsol byłby bolesny. Na handheldzie to jeszcze przejdzie, ale jakbym miał teraz odpalić na swoim tv jakąś grę w połowie rozdzielczości, bez detali i w 30 klatkach......
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. @creatinfreak Ogólnie pierolisz jak potłuczony. Zaraz przyjdzie @Rozi i wyjaśni Cię jak tanią kurwe, że LCD w switch 2 król i tylko tak się da grać.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. On to ma ból dupy o pc. Nie wiem co mu zrobili złego, ale to musiało być traumatyczne przeżycie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Trochę FPS więcej. Ogólnie to miał być cały komp AMD. Sprzedałem 4080s, zamówiłem RX 9070 XT, ale sprawy się potoczyły tak że skończyłem z 5080. Dlaczego, a po co mnie to było? A na chuj drążyć temat xD
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 14 minut temu, iluck85 napisał(a):4080s vs 5080- co dało?Zmianę cyfry w sygnaturce na forum ITH
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 23 minuty temu, creatinfreak napisał(a):No niestety po przejściu na pc powrót do konsol byłby bolesny. Na handheldzie to jeszcze przejdzie, ale jakbym miał teraz odpalić na swoim tv jakąś grę w połowie rozdzielczości, bez detali i w 30 klatkach......gdyby konsole były tym, czym były w generacji 360/ps3, ja bym nie miał problemu... ale jest jak jest i też siedzę na pc Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):gdyby konsole były tym, czym były w generacji 360/ps3Dokładnie. Też wtedy porzuciłem pc i przeszedłem na konsole jak zobaczyłem FIFA nowej generacji. Ale teraz konsola to rzyg i tyle.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nom. Mnie Black Myth Wukong na ps5 i to, że Sony na Pro nie przygotowało żadnego killera na premierę sklonilo do zainwestowania w PC. Przepaść ogromna. Nie żałuję, że po ponad 15 latach wróciłem do PC. No i teraz na pstryknięcie kartą kredytową mogę sobie upgrade robić, a jak czytam ten temat to jestem bliżej niż dalej do tego xd bo wyskakują z tymi 5090 czy 5080 panowie xd
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 21 minut temu, creatinfreak napisał(a):Trochę FPS więcej. Ogólnie to miał być cały komp AMD. Sprzedałem 4080s, zamówiłem RX 9070 XT, ale sprawy się potoczyły tak że skończyłem z 5080. Dlaczego, a po co mnie to było? A na chuj drążyć temat xDPytam, bo np czytam:https://www.x-kom.pl/poradniki/9670-rtx-5080-vs-rtx-4080-jaki-skok-wydajnosci-oferuje-karta-nvidia-blackwell.htmlI też do końca nie kumam sensu :D Dlatego pytałem co dało Tobie taka wymiana.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Psychika ja wczoraj grałem 4h w Heroski 3 na 4090 xd a jeszcze wcześniej Songs of conquest. Obie gierki ziemniak pociągnie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja mam 4080 i nie narzekam, ale ja FPS itp rzeczy nie liczę i nie sprawdzam- chodzi? Ładnie? I ok :D Nie wywalę wszystkich pudełek na OLX żeby kupować ponownie na PC cyfry, na konsole coraz mniej kupuję i też dużo na PC ogrywam. Kiedyś ogarnę to co mam na konsolach i tyle. Jedynie Switch dla exów N będę trzymać.