Opublikowano 15 sierpnia15 sie To jest Gen 5. W życiu (prywatnym) nie będziesz potrzebował tej przepustowości. Jeśli cierpisz na nadmiar kasy, dam Ci mój nr BLIKa na PM.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie 2k za dysk 0,01 sekundy szybciej ci się wczyta cyberpunk, jak pana stać to czemu nie
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Nie no różnica kolosalna, bierz ten za 2k, chyba że chcesz tracić życie na ekranie ładowania!
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Cena 5090 oficjalnie obniżona przez nvidie o karkołomne 10%.A mogli zabić.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 9 minut temu, MarekCol napisał(a):Cena 5090 oficjalnie obniżona przez nvidie o karkołomne 10%.A mogli zabić.Prawda jest taka, że dali dupy z premierą serii 5000 i nawet wersje super tego moga nie uratować. Plus pod względem ceny ta karta jest totalnie z dupy, zresztą tak samo jak 5080.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Wersje super to poza RAMem podobno nie będą w ogóle wydajniejsze, więc zapowiada się powtórka z rozrywki jak przy 40XX XD
Opublikowano 22 sierpnia22 sie 9 godzin temu, easye napisał(a):Wersje super to poza RAMem podobno nie będą w ogóle wydajniejsze, więc zapowiada się powtórka z rozrywki jak przy 40XX XDTylko 5070s będzie miał więcej cuda cores
Opublikowano 22 sierpnia22 sie 7 godzin temu, Chewie napisał(a):Tylko 5070s będzie miał więcej cuda cores5070ti chyba również, pobór mocy ma byc większy o jakieś 15%
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Że też nikt inny na to nie wpadł i Corsair jako jedyny ma w ofercie zasilacz z tak rozwiązanymi wejściami na kable. Dużo wygodniejsze rozwiązanie.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 18 minut temu, krzysiek923 napisał(a):Że też nikt inny na to nie wpadł i Corsair jako jedyny ma w ofercie zasilacz z tak rozwiązanymi wejściami na kable. Dużo wygodniejsze rozwiązanie.? Chodzi ci o modularne zasilacze? Kazdy producent to ma w ofercie od bardzo dawna.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Jak ktoś szuka procka typu 7800X3D lub 9800X3D to aktualnie są zajebiste promki, zamawiane z AliExpress ale wysyłka z PL ze sklepu Sferis.AMD Ryzen 7 7800X3D Tray za 1139 zł - Szybka dostawa at AliExpress | Pepper.pl - 1138złAMD Ryzen 7 9800X3D - 1699 zł, wydajny procesor do gier | AliExpress - 1699zł
Opublikowano 9 września9 wrz Hej. Szukam kompa lub laptopa ze śmiesznym budżetem 6k, który poradzi sobie z montażem video, milo jak da radę z 4k, hehe.
Opublikowano 9 września9 wrz Jeśli nie chcesz na tym grać i nie boisz się MacOS, to Apple Mac Mini M4/16GB/256 za 2700 zł. Do tego monitor na jaki masz ochotę.
Opublikowano 9 września9 wrz Ja też nie jestem, ale gdybym miał kupić coś do roboty graficznej, to podstawowy Mini M4 nie ma konkurencji w stosunku cena/jakość. Jeśli nie zależy ci na mobilności to za 6k spokojnie złożysz dobrego (i lepszego niż Mini) peceta.
Opublikowano 9 września9 wrz 22 minuty temu, Shankor napisał(a):Jeśli nie chcesz na tym grać i nie boisz się MacOS, to Apple Mac Mini M4/16GB/256 za 2700 zł. Do tego monitor na jaki masz ochotę.Dysk 256GB do montażu 4k?
Opublikowano 9 września9 wrz 1 minutę temu, Shankor napisał(a):Za zaoszczędzoną kasę kupi sobie przenośny dysk Przecież to będzie katorga przy obróbce video. 24 minuty temu, Figaro napisał(a):Niestety nie jestem członkiem tego ekosystemu.https://allegro.pl/oferta/laptop-msi-prestige-14-ai-evo-c2vmg-009pl-14-ultra-7-258v-32gb-1tb-win11-17314739592
Opublikowano 9 września9 wrz 6 minut temu, Figaro napisał(a):Nie znam sie, ale ta karta graficzna to chyba jakiś szrot?Chcesz montować czy grać?
Opublikowano 9 września9 wrz Jak chcesz coś mocnego i z dobrą grafiką to nie laptop. Wybierz sobie coś od liptonaTechLipton.plPOLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE WRZESIEŃ - TechLipton.plWrzesień to wyjątkowo dobry czas na zakupy podzespołów komputerowych. Wraz z trwającym sezonem wakacyjnym obserwujemy systematyczny spadek cen wielu popularnych komponentów. Obniżki dotyczą praktyczni
Opublikowano 9 września9 wrz 37 minut temu, Ukukuki napisał(a):Chcesz montować czy grać?Montować. Ale karta graficzna chyba mocno wpływa na szybkość i komfort montowania. Dzięki za linka, ciekawe propozycje.
Opublikowano 9 września9 wrz Od liptona są zestawy stricte do grania, chyba proc będzie za słaby i wtedy też nie ma sensu iść w gpu od amd. Złożyłem Ci coś takiego, wyszło 5 936,52 złJeszcze nie wiem czy nie lepiej wziąć rtx 5070 bo ma więcej mocy a 5060ti ma więcej vramu, tylko wtedy by wyszło ponad budżet i musiał byś wziąć słabszego proca a ten mi się wydaje idealny bo ma 20 rdzeni