Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Części z dolnej półki to procesor 9800x3d?Bez tych 6TB dysków też chyba dałoby radę przeżyć.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, bartiz napisał(a):Części z dolnej półki to procesor 9800x3d?Bez tych 6TB dysków też chyba dałoby radę przeżyć.ramy i karta najtansze. Siedze na kilku prywatnych trackerach, musze seedowac torrenty, zeby mnie nie wyjebali, teraz mam ssd 250gb i hdd 1tb i jest ciężko.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Shen napisał(a):ramy i karta najtansze. Siedze na kilku prywatnych trackerach, musze seedowac torrenty, zeby mnie nie wyjebali, teraz mam ssd 250gb i hdd 1tb i jest ciężko.Słyszałeś coś takiego jak seedbox? Po 6-10 euro na miesiąc masz i sobie robisz ratio na prywatnych trackerach i seedujesz
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Parę tysi tu można spokojnie zaoszczędzić, procek moim zdaniem overkill dla tej karty, zasilacz jakiś sprawdzony czy losowy gold? Ja ufam tylko korsarzom rmx albo coś co jest co najmniej B na tier liście
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zasilacz wziąłem z bestsellerów, procka na discordzie polecali, że jedyna słuszna opcja
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bez sensu parować ten procek z tą kartą. Zasilacz nie wiem co to jest, chodzenie to też overkill. Dysk 2Tb brałbym GoodRam PX700 2TB i już stówa w kieszeni. Obudowa kwestia gustu ale jak ktoś unika LGBT na komponentach to też kilka stów w mieszeni na tym można zaoszczędzić. Te pamięci można dostać 70 zł taniej, dysk twardy 150 zł.