Opublikowano 24 maja 20195 l Zdecydowanie brakowało mi takiej gry. Liczę na implementację HDR-u, bo przy takich tytułach zwyczajnie uwypukla kosmiczność całej przygody. BTW będzie multi albo co-op? dla samego singla może być nuda.
Opublikowano 24 maja 20195 l Dawali to bodajże w preorderze za oglądanie któregoś E3 na Mixerze, ale zniknęło z biblioteki
Opublikowano 24 maja 20195 l Teraz, Bzduras napisał: Dawali to bodajże w preorderze za oglądanie któregoś E3 na Mixerze, ale zniknęło z biblioteki mam nadzieje że wróci bo kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera
Opublikowano 29 maja 20195 l Oddali preordery z Mixpota Darmowy preorderek rok czy tam dwa przed premierą? Do tego podobno sztosik? Dziękuję Pan Spencer! Trochę materiału od ACG: Edytowane 29 maja 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 29 maja 20195 l Spoko gra tylko w (pipi) trudno lądować na planecie. Jednego dnia za darmo to i void ... Spencer ty wariacie masz rozmach.
Opublikowano 29 maja 20195 l Fajna gra, pogralem troche i lądowanie przychodziło mi bez problemu. Gierka idealnie trafiła w moje gusta pod względem klimatu i lekkiego humoru. Ulład sloneczny wydaje się malutki dzięko temu nie traci się czasu na żmudne latanie tylko cyk kilka manewrów i jesteśmy na miejscu. To może być jeden z tych indyków ktore na zawsze zapisują sie w serduszku. Zobaczymy jak pogram dłużej
Opublikowano 30 maja 20195 l 9 godzin temu, ASX napisał: Fajna gra, pogralem troche i lądowanie przychodziło mi bez problemu. Gierka idealnie trafiła w moje gusta pod względem klimatu i lekkiego humoru. Ulład sloneczny wydaje się malutki dzięko temu nie traci się czasu na żmudne latanie tylko cyk kilka manewrów i jesteśmy na miejscu. To może być jeden z tych indyków ktore na zawsze zapisują sie w serduszku. Zobaczymy jak pogram dłużej ty no zależy od planety na jednej ciężko trafić bo jest mały punkcik Zastanawiam się co to za INTRUZ lata po systemie.
Opublikowano 30 maja 20195 l 1 minutę temu, Andreal napisał: Podpowiedzcie proszę, gra jest po polsku? tak :)
Opublikowano 30 maja 20195 l Fajny klimacik i duży w luj plus za lokalizacje. To się ceni. Kurła widziałbym ten indyczek na VR
Opublikowano 30 maja 20195 l Czyżby HIT? 88 na open critic Gierka juz zassana nie moge sie doczekać aż siąde do niej w weekend. BĘDZIE GRANE Edytowane 30 maja 20195 l przez _Be_
Opublikowano 30 maja 20195 l Ciekawe czy ja dostanę. Oglądałem na mixerze i później się kapnałem, że mnie wylogowało xd
Opublikowano 30 maja 20195 l jak choc przez 5 min transmisji byles zalogowany to wpadnie, jak wcale to doopa
Opublikowano 30 maja 20195 l To już od miliarda lat powinno wpaść, jak nie masz to sorry, ale Pan Spencer szanuje cię tak samo jak ty jego xd
Opublikowano 30 maja 20195 l Ważne, że gra już jest w bibliotece, do połowy lipca mam na razie w co grać dzięki GP, później odrabiam backlog.
Opublikowano 30 maja 20195 l Fajna ta gra Podoba mi się ekploracja, wolność w podejmowaniu tropów i to że za każdym rogiem jest coś ciekawego. Stosunkowo łatwo zginąć, gameplay loop wygląda tak że startujemy troche pozwiedzamy a potem coś nas zabija i wracamy do początku (progres "fabularny" sie zapisuje ofc) Spotykamy dzwine miejsca, dziwne postaci, dziwne zagrożenia i dziwne planety. Ta intrygująca dziwność najlepiej określa ten tytuł. Edytowane 30 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 30 maja 20195 l Powiem szczerze, że mnie też pozytywnie zaskoczył ten dzień świstaka w kosmosie. Dobrze, że po śmierci wracamy za każdym razem do naszej wioski, bo po 3h zainteresowała mnie gra na tyle, by porozmawiać ze wszystkimi i zgłębić trochę fabuły - czego właściwie szukamy, dlaczego, co się dzieje z tym zapętlonym czasem... To w zasadzie pierwsza gra tego typu w mojej bibliotece (Elite: Dangerous prawie w ogóle nie pograłem - może próg wejścia był za wysoki, a No Man Sky sobie darowałem), która bez większej akcji wciągnąć od pierwszych minut. Szkoda, ze gra nie ma HDRu, ale najważniejsze, że sama gra zapowiada się bardzo ciekawie.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Pograłem chwile dłużej, zaliczyłem około 10 pętli i cała intryga robi się coraz bardziej zagmatwana, jest mnóstwo przecinających się wątków i tajemnic do odkrycia w tym malutkim układzie słonecznym. Wkurza mnie trochę to że potrafię eksplorować planete kilkanaście minut, zobaczyć ją z każdej strony w tym od spodu a i tak mój dziennik podaje że często czegoś jeszcze na niej nie odkyłem. Gra też niemal pozbawiona jest tutoriali co sprawia że do wszystkiego trzeba dojść samemu, przez co w początkowych lokacjach często zdarzy nam się coś przegapić. Trochę męcząca jest też nieustanna presja czasu i elementy surivalowe (paliwo i tlen) no ale rozumiem że to celowy zabieg mający budować napięcie w każdej sesji. Siedze sobie teraz w robocie i rozmyślam gdzie udam się dzisiaj, którą poszlake zbadam i czy czegoś nie przegapiłem xD mam nadzieje że uda mi się to skończyć