Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nawet fajnie wygląda ten Tsubasa, jeśli wyjdzie z tego spoko gierka to ogra sie na Switchu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A tak w ogóle to cesarz Spencer wrócił już z zakupów w Chinach? Ciekawe co nabył. Team Ninja? From Software? Ale by klapom opadły kopary!:daddy:

Opublikowano

Bloodborne 2 tylko na XO i PC za 4zł z gejpassa w dniu premiery? Ból dupy byłby przepiekny. :fsg: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No akurat z JP będzie kilka gierek co ominą Xboxa tylko z tego powodu, że nikt ich tam nie kupi.

47 minut temu, ASX napisał:

Nawet fajnie wygląda ten Tsubasa, jeśli wyjdzie z tego spoko gierka to ogra sie na Switchu

Również mi się podoba, nie rozumiem zielonych.

Edytowane przez aph

Opublikowano
5 minut temu, aph napisał:

No akurat z JP będzie kilka gierek co ominą Xboxa tylko z tego powodu, że nikt ich tam nie kupi.

Najczęściej jakieś gó,wna. :)) Najlepsza japońszczyzna I tak na Xboxie wyląduje prędzej czy później.

Opublikowano

No jak na razie to jedyna japońszczyzna warta uwagi to Nier: Tatomata. Reszta to pożywka dla weebów. 

Opublikowano

Ja wolę mieć możliwość wyboru Paolo:) Tak jest najlepiej.

A pod koniec roku wszyscy przesiadamy się na PS5 i zamykamy CW:)

Opublikowano

From Software na pewno nie kupią, obstawiam raczej małe studio w stylu np White Owl Studio.

Poza tym mysle że wizyta  Spencera w Japonii miała na celu głównie zaklepanie japońskich gierek do gamepassa, od ostatniej wizyty Spenca  zapowiedzieli m.in. kilka części Final Fantasy, Devil May Cry 5, trzy części Yakuzy, RE4 itd.

Ciekawe które gry będą następne?

Opublikowano

A co gdyby jednak Ci się spodobało? Przecież to jest zaleta  np. Gamepass, że możesz bezpiecznie testować gierki. IMO powinieneś dać szansę.

Opublikowano
23 minuty temu, suteq napisał:

Bloodborne 2 tylko na XO i PC za 4zł z gejpassa w dniu premiery? Ból dupy byłby przepiekny. :fsg: 

Prawa do marki już nie ma Sony? Czy to tylko teoretyzowanie na potrzeby CW? :D 

Opublikowano

A jak myślisz Kyo? :kaz: 

Opublikowano
10 minut temu, aph napisał:

A co gdyby jednak Ci się spodobało?

Po co mam tracić czas na gry średnie skoro jest tyle b. dobrych I wyśmienitych? :)

edit: co to za random ze spartakusa? Zgubiłeś się chłopaczku?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Z takim nastawieniem świata nie zawojujesz Paolo. Nie ma sensu zamykać się w kokonie strefy komfortu.

A wycieczka Spencera do JP może zaowocować czymkolwiek, jakoś exów na X1 tam nie ma,

Edytowane przez aph

Opublikowano

Gamepass może się okazać jedyną szansą na przyciągnięcie japońskich dewoloperów do robienia gier na xboxa.

Wiadomo od dawna że japońszczyzna się na klocku niespecjalnie sprzedaje(z kilkima wyjątkami), więc developerzy niechętnie portują swoje gry na ten sprzęt obawiając się strat i minimalizując ryzyko.

A wrzucając gierki do gamepassa twórcy dostają pieniądze, plus jakieś profity od ściągnieć czy czasu spędzonego w  grze. Więc japońscy developerzy nic nie ryzykują

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

A jak myślisz Kyo? :kaz: 

Raczej zapytałem zapobiegawczo bo myślałem że coś się zmieniło. Coś czuję że dużo gier wyjdzie na PC od strony Sony. Poczuli "piniądz".

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Z takim nastawieniem świata nie zawojujesz Paolo. Nie ma sensu zamykać się w kokonie strefy komfortu.

Nie mam potrzeby próbowania wszystkiego żeby wiedzieć że wszystko jest jakie jest. Patrzę: gierka trącąca budżetem, o anime którego nie oglądam, w dodatku z ogromnym potencjałem na średniaka. Nie lubię też piłki. Serio muszę sprawdzać Tsubasę czy jakąś VN o postaciach zakrawających na pedo żeby wiedzieć, że gra jest gównana?

Wygląda jak (pipi), rusza się jak (pipi) I ma gameplay jak (pipi). Suma summarum jest gó,wnem. :)

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

From Software na pewno nie kupią, obstawiam raczej małe studio w stylu np White Owl Studio.

Póki co nie ma co ucinać spekulacji. A gdyby to się okazało prawdą, że twórcy Dark Souls przechodzą do zielonego cesarstwa:banderas:Wyobrażacie sobie ten mega-hiper BUL DÓPY niebieskich przegrywów?:yao:

Opublikowano
5 minut temu, Kyo napisał:

Raczej zapytałem zapobiegawczo bo myślałem że coś się zmieniło. Coś czuję że dużo gier wyjdzie na PC od strony Sony. Poczuli "piniądz".

Nie sądze, żeby Sony jakoś nagle przerzucało większość swoich gier na PC. Raczej jakieś pojedyncze tytuły. 

Opublikowano

Nie no błagam was, większość japońszczyzny to sraka i tasowanie weebów tego nie zmieni. Dobrze, że turowe jrpg prawie zdechły, bo gameplay był tak angażujący jak patrzenie na żuka toczącego kulę g.ówna

Opublikowano
35 minut temu, Kyo napisał:

Prawa do marki już nie ma Sony? Czy to tylko teoretyzowanie na potrzeby CW? :D 

Prawa do marki ma Sony, przynajmniej według internetów. A dla mnie wiele japońskich tytułów, nawet mniejszego kalibru to powiew świeżości w sztywnej jak nieboszczyk branży. Czarne owce owszem są, ale tak jest wszędzie.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Czy From zrobi w końcu grę, która nie jest soulsami? Taki "one trick pony" dev i jeszcze ich gry nie trzymają klatek i obraz szarpie :/

Opublikowano

Nie wiedziałem że produkcje from software mają taki poklask na podlasiu. Bloodborne jeszcze rozumiem bo tam są pistolety, ale reszta? Zaskakujecie mnie panowie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.