Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja tam sie poki co wstrzymuje z postowaniem do czasu oficjalnego info od sony, ale mozecie byc pewni ze jezeli jakas wersja ps5 bedzie chocby o 0.1 tf mocniejsza od xsx to sie uaktywnie

Opublikowano

Jestem już na to przygotowany @teddy

a) PS5 mocniejsze: różnica niewidoczna, przynajmniej MS dostarczy 60 klatek. Po co przepłacać za brak widocznych różnic?

b) XSX mocniejszy: technologiczny potwór dla najbardziej wymagających userów, dla mniej ambitnych mamy PS5.

Także pilnuj się! :shotgun:

Opublikowano

Licze na powrot CW do formy bo takie kopanie lezacego bylo na poczatku fajne no ale ile mozna. Zobaczymy jak bedzie w nowej generacji ale hypik jest nie powiem

Opublikowano

Jeśli obie konsole bedą bardzo zbliżone do siebie pod względem wydajności to poza eksami czym będziemy wojować?:(

Padami? Biedo usługami? Eksami? 

Nuda panie.

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jestem już na to przygotowany @teddy

a) PS5 mocniejsze: różnica niewidoczna, przynajmniej MS dostarczy 60 klatek. Po co przepłacać za brak widocznych różnic?

b) XSX mocniejszy: technologiczny potwór dla najbardziej wymagających userów, dla mniej ambitnych mamy PS5.

Także pilnuj się! :shotgun:

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/sprzet/nowy-geforce-w-benchmarku-jest-blisko-o-40-proc-wydajniejszy-od-nvidia-titan-rtx/q59q54j

A Nvidia wydaje PS8. :master:

Do zobaczenia w 2035r konsolowe ulungi!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ewidentnie muszą dodać jakieś wyższe ustawienia niż ekstremalne w 200 fpsach.

Opublikowano
11 minut temu, Jakim napisał:

Super. Kupi ją 6 osób. 

Jak najwyższy model będzie 40% wydajniejszy to i 3070 będzie. A Wy jak tam? Jarango że w 2020r w koncu wsadza do konsoli coś na poziomie GTXa 1080? "Nawet mi Was nie zal"

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

słabiutkie konsole znów wyznaczają trendy i rytm w giereczkowie nihil novi sub sole

Tak, tak a później będziesz grał w Cyberpunka bez tekstur w 26 fpsach, ale za to w 4kaka na kooooonsoli!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easy ale czego tak naprawdę oczekujesz po tych kartach? Z racji przesiadki na nową generację zakładam że jedyne różnice względem konsol na tych wypaśnych kartach, będą polegały na większej ilości fpsów i pewnie jakiś kosmetykach, których i tak nikt nie widzi.  Na (pipi) się podniecać? 

Opublikowano

No typowa rozmowa z teoretykami, którzy komputery widzieli jedynie w Media Markcie na półce.

Opublikowano

Roznica tylko w fpsach xD no dobre dobre takie z humorkiem

Ehh az mi sie przypomnialo jak kiedys wpadl do mnie yano i mu pokazalem wiedzmina 3 na kozak ku.rwa Personal Computer to nie mogl wyjsc z podziwu jaka to byla przepasc w prezentacji w porownaniu do ps4

Edytowane przez teddy

Opublikowano

A tam (pipi)isz, to raptem jakaś tam "kosmetyka, której nikt nie widzi!"

Opublikowano

Teddy, ale nikt nie ukrywa, że jak odpalisz Wieśka na GTX 1080 to masz potem mocną różnicę między PS4 czy nawet XOX. Zwłaszcza w klatkarzu. Inną sprawą jest szaleniec izi jarający się kartą graficzną której potencał wykorzysta jedynie oprogramowanie specjalistyczne, bo żaden developer nie napisze gry pod coś co jest absolutnym marginesem w udziale rynkowym GPU.

Opublikowano

No tak, dlatego tez z powodu tego ze konsole to praktycznie PC to na obecnej generacji PC ze sredniej polki kupiony na starcie dalej daje rade w nowych tytulach, ale jak tylko wyjda nowe sprzety to bedzie zlomem.

Ja znowu licze na CDPR ze Cyberpunk bedzie doyebany na PC tak samo jak W3. Dobrze ze przesuneli premiere to bedzie czas na zakup nowych kart

Opublikowano

Myślę, że moment w którym konsole będą przestarzałe może trafić później niż w ciągu ostatnich generacji, bo to naprawdę niezłe sprzęty. W dodatku w zamkniętej architekturze.

Tak czy inaczej, Cyberpunk tylko na nowej generacji. 

Opublikowano

I wy tak na serio gracie na komputerze? Trochę poyebana akcja

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że moment w którym konsole będą przestarzałe może trafić później niż w ciągu ostatnich generacji, bo to naprawdę niezłe sprzęty. W dodatku w zamkniętej architekturze.

Tak czy inaczej, Cyberpunk tylko na nowej generacji. 

Będą wariaty co odpalą to na amatorze w 2020r.

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

Nie wiem co takiego nowego wniósły do branży Sekiro, Nioh i Asasyny. Wiedźmin wyróżnia się tylko dopracowaniem questów, ująć to i otrzymamy do bólu utarty schemat open worlda. Gdzie tu nowe doświadczenie?

Sekiro - system walki, Nioh - loot - dark souls ( chyba inaczej się nie da określić ) itp. Wiedźmin zrobił z sidequestów główny atut gry. Jasne, nic z tego nie jest piorunem z jasnego nieba, no ale powodów do narzekań nt. singlówek raczej nie powinno być.

Tym bardziej, że i indyki coraz bardziej zaczynają gonić w piętkę.

Opublikowano
10 godzin temu, Jakim napisał:

Biedo usługami?

To akurat tylko na playstation, bo u nas jest POTĘŻNY gamepass i nieokrojony EA access

Opublikowano

Czy przypadkiem systemu walki podobnego do Sekiro nie było w Ninja Gaiden? Loot w Niohu to akurat duży minus bo leci tego śmiecia, że się nie chce na to patrzeć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.