Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 420,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie odnosiłem się do tej żenującej notki z bloga. Widziałem to bodajże w statusach albo w CW. 

Opublikowano

Mendrek rozpisywał się o zakończeniu Halo 4, pisał o tym że Chief nie wvruchał Cortany kiedy miał ku temu okazje, oczywiście bez żadnego ostrzeżenia przed spoilerem :pechowiec:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Za to, że zrobił komuś przysługę aby nie grać w tę przehypowaną nudę? :)

Ale piszemy o TLOU a nie World of Warcraft Paweł. ;) 

Opublikowano

Kolega Adam to chyba pcha się w gips. :) 

6 minut temu, ASX napisał:

Mendrek rozpisywał się o zakończeniu Halo 4, pisał o tym że Chief nie wvruchał Cortany kiedy miał ku temu okazje, oczywiście bez żadnego ostrzeżenia przed spoilerem :pechowiec:

W sumie to ja dostałem rykoszetem, bo Halo4 jeszcze nie skończone. ;_;

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Hm, masz na myśli ten post?

Jak widzisz użyłem tam tagu spoiler, za to Ty niestety błędnie oskarżając mnie, jednocześnie ten spoiler ujawniłeś...

Opublikowano

masz mnie, możesz  zawiadamiać prokurature

Opublikowano

O kurczę Asax, zaspoilerowałeś grę klapom, które nigdy w to nie zagrają? Dzwonię na policję. 

Opublikowano

MC to gentleman. A ty Mendrek tylko żebyś nie pomyślał, że konsola za którą uganiałeś się przez 4 generacje ma coś w sobie z AI, bo jeszcze wykorzystasz okazję po odłączeniu od gniazka. :pechowiec:

Opublikowano

Eee tam, nie mam żalu o to, że ktoś spoileruje fabułę gry z historią jak z kreskówki, to tak jakby ktoś zdradził zakończenie odcinka Laboratorium Dextera albo Strażaka Sama. Bardziej ASX obawiałbym się spotkania z Wezyrem, który DLA BEKI może mu spuścić łomot. Bo on tą slapstickową fabułę Halo chyba na serio bierze ;)

Opublikowano
27 minut temu, suteq napisał:

O kurczę Asax, zaspoilerowałeś grę klapom, które nigdy w to nie zagrają? Dzwonię na policję. 

mimo że ograłem to nic nie pamiętałem z H4 :teehee: z H5 za to pamiętam krótki EE pokazujący botów w naturalnym środowisku

H1 - H3 sztosik

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę @Mendrek, że ninja edit poszedł, aż tak zapiekło. :banderas: Nie zdziwię się jak i w tamtym poście już namieszałeś, a chłopaki dobrze pamiętają, że był nieoznakowany.

Masz zwidy w tym damage controlu jaki na rzecz ASX-a wyprawiasz. Strasznie się samoorzecie ostatnio, można byłoby na was buraki sadzić ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
16 minut temu, MaZZeo napisał:

Mendrek, w jaki sposób można zaruchać hologram?

Spoiler

W scenie pożegnalnej MC znajduje się w świecie Cortany, pyta się "jak?!", po paru słowach Cortana podchodzi do MC'a, po czym dotyka go, mówiąc "że czekala bardzo na ten moment" i co więcej, jej dłoń nie przenika przez MC, a wręcz MC przesuwa się lekko do tyłu pod wpływem dotyku. Co by jasno znaczyło, że jakimś sposobem Cortana jest tam w fizycznej formie i mogliby walnąć krótkie tege-szmege, no ale nie spodziewajmy się po bezpłciowym MC aby wiedział jak to działa. No dobra, teoretycznie mógł zjeść pitcę akurat przed walką z bossem i wiadomo...

Opublikowano
21 godzin temu, Czezare napisał:

To jest już jasny i jasno określony scenariusz na nadchodzącą generację. Jedynie Santa Monica, Dogsi i Niderlandczycy z Guerilla coś tam niecoś z tego middlegena PS 4,5 wykrzeszą. 

Dyskusyjne, ale nawet jeśli to i tak wystarczy na śmieszne nintendo czy xboxa.

Opublikowano

Przecież Nintendo wydało więcej lepszych gier przez 3 lata niż Sony przez 7. :) 

Opublikowano

Remastery i porty to nie jest do końca to o co chodzi. Nowych gier jest kilka i są dość specyficzne.

Opublikowano

Ależ Paolo się wygłupiłes teraz. Ps4 ma może nawet i najlepszy exowo rok w tej generacji, xbox one już tylko do multiplatform, zaś Nintendo... szkoda klawiatury na  pajaców.

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Ależ Paolo się wygłupiłes teraz. Ps4 ma może nawet i najlepszy exowo rok w tej generacji

Dreams, MLB i Predator to najlepszy rok PS4?  No to niezły rok

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Dreams, MLB i Predator to najlepszy rok PS4?  No to niezły rok

Zapomniałeś o kilku pozycjach, które już się ukazały bądź ukażą się w najbliższym czasie. Obaj konkurenci wypadają blado w porównaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.