Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 383 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie odnosiłem się do tej żenującej notki z bloga. Widziałem to bodajże w statusach albo w CW. 

Opublikowano

Mendrek rozpisywał się o zakończeniu Halo 4, pisał o tym że Chief nie wvruchał Cortany kiedy miał ku temu okazje, oczywiście bez żadnego ostrzeżenia przed spoilerem :pechowiec:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Za to, że zrobił komuś przysługę aby nie grać w tę przehypowaną nudę? :)

Ale piszemy o TLOU a nie World of Warcraft Paweł. ;) 

Opublikowano

Kolega Adam to chyba pcha się w gips. :) 

6 minut temu, ASX napisał:

Mendrek rozpisywał się o zakończeniu Halo 4, pisał o tym że Chief nie wvruchał Cortany kiedy miał ku temu okazje, oczywiście bez żadnego ostrzeżenia przed spoilerem :pechowiec:

W sumie to ja dostałem rykoszetem, bo Halo4 jeszcze nie skończone. ;_;

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Hm, masz na myśli ten post?

Jak widzisz użyłem tam tagu spoiler, za to Ty niestety błędnie oskarżając mnie, jednocześnie ten spoiler ujawniłeś...

Opublikowano

masz mnie, możesz  zawiadamiać prokurature

Opublikowano

O kurczę Asax, zaspoilerowałeś grę klapom, które nigdy w to nie zagrają? Dzwonię na policję. 

Opublikowano

MC to gentleman. A ty Mendrek tylko żebyś nie pomyślał, że konsola za którą uganiałeś się przez 4 generacje ma coś w sobie z AI, bo jeszcze wykorzystasz okazję po odłączeniu od gniazka. :pechowiec:

Opublikowano

Eee tam, nie mam żalu o to, że ktoś spoileruje fabułę gry z historią jak z kreskówki, to tak jakby ktoś zdradził zakończenie odcinka Laboratorium Dextera albo Strażaka Sama. Bardziej ASX obawiałbym się spotkania z Wezyrem, który DLA BEKI może mu spuścić łomot. Bo on tą slapstickową fabułę Halo chyba na serio bierze ;)

Opublikowano
27 minut temu, suteq napisał:

O kurczę Asax, zaspoilerowałeś grę klapom, które nigdy w to nie zagrają? Dzwonię na policję. 

mimo że ograłem to nic nie pamiętałem z H4 :teehee: z H5 za to pamiętam krótki EE pokazujący botów w naturalnym środowisku

H1 - H3 sztosik

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę @Mendrek, że ninja edit poszedł, aż tak zapiekło. :banderas: Nie zdziwię się jak i w tamtym poście już namieszałeś, a chłopaki dobrze pamiętają, że był nieoznakowany.

Masz zwidy w tym damage controlu jaki na rzecz ASX-a wyprawiasz. Strasznie się samoorzecie ostatnio, można byłoby na was buraki sadzić ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
16 minut temu, MaZZeo napisał:

Mendrek, w jaki sposób można zaruchać hologram?

Spoiler

W scenie pożegnalnej MC znajduje się w świecie Cortany, pyta się "jak?!", po paru słowach Cortana podchodzi do MC'a, po czym dotyka go, mówiąc "że czekala bardzo na ten moment" i co więcej, jej dłoń nie przenika przez MC, a wręcz MC przesuwa się lekko do tyłu pod wpływem dotyku. Co by jasno znaczyło, że jakimś sposobem Cortana jest tam w fizycznej formie i mogliby walnąć krótkie tege-szmege, no ale nie spodziewajmy się po bezpłciowym MC aby wiedział jak to działa. No dobra, teoretycznie mógł zjeść pitcę akurat przed walką z bossem i wiadomo...

Opublikowano
21 godzin temu, Czezare napisał:

To jest już jasny i jasno określony scenariusz na nadchodzącą generację. Jedynie Santa Monica, Dogsi i Niderlandczycy z Guerilla coś tam niecoś z tego middlegena PS 4,5 wykrzeszą. 

Dyskusyjne, ale nawet jeśli to i tak wystarczy na śmieszne nintendo czy xboxa.

Opublikowano

Przecież Nintendo wydało więcej lepszych gier przez 3 lata niż Sony przez 7. :) 

Opublikowano

Remastery i porty to nie jest do końca to o co chodzi. Nowych gier jest kilka i są dość specyficzne.

Opublikowano

Ależ Paolo się wygłupiłes teraz. Ps4 ma może nawet i najlepszy exowo rok w tej generacji, xbox one już tylko do multiplatform, zaś Nintendo... szkoda klawiatury na  pajaców.

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Ależ Paolo się wygłupiłes teraz. Ps4 ma może nawet i najlepszy exowo rok w tej generacji

Dreams, MLB i Predator to najlepszy rok PS4?  No to niezły rok

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Dreams, MLB i Predator to najlepszy rok PS4?  No to niezły rok

Zapomniałeś o kilku pozycjach, które już się ukazały bądź ukażą się w najbliższym czasie. Obaj konkurenci wypadają blado w porównaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.