Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pokazali kilka swoich gier przecież.

I nie było Knacka xd.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

fajne gry na 2022+ i dlc do spidermana na ps4

Opublikowano

Nie wiem, król w lipcu pokaże:xboss:Halo fucking infinite i forza 8 jak w banku

Opublikowano

To niezłe gry xD już chyba lepiej odpalić truskawki i remaster spidermena 

Opublikowano

a ten nowy spiderman to będzie wywoływał zamieszki i okradał sklepy?

Opublikowano
11 minut temu, aph napisał:

Pokazali kilka swoich gier przecież.

I nie było Knacka xd.

Trailery CGI bez dat oraz (pipi)any REMASTER gry z PS4. Serio, jakbym był klapem to czułbym się wyruchany jak dziwka po wczorajszym pokazie.

Miały być atomówki i eksplozje, a jedyne co wybuchło to mój śmiech widząc jak Sony opluwa swoich fanów. Jeśli taką przyszłość ma zapewnić PS5 to Xbox może spać spokojnie, nowa generacja zacznie się kiedy MS tak powie. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

koledze 20cali wczoraj wieczorem dopchnęli kij do 30cali i zaczęło uwierać XD

Opublikowano

Dla mnie najwieksza wada konfy to brak daty hzd2, teraz beda straszyc w temacie ze 2022;(

Opublikowano

Nie zapominajmy że MS już miał jedną swoją okazje którą zmarnował więc troche pokory zielone robaczki.

Opublikowano

7 czasowych konsolowych exów :shieeet: Ciekawe czy zostaną na zawsze w dziale playstation tak jak np. Guacamelee 2

Który geniusz wymyślił, żeby tematy na forum podzielić na platformy i jeszcze gatunki do tego? Burdel jak u Mendrka w głowie.

Opublikowano

czasowe exy to poziom porównywalny do brania konsoli na raty w providencie :yao: 

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

7 czasowych konsolowych exów :shieeet: Ciekawe czy zostaną na zawsze w dziale playstation tak jak np. Guacamelee 2

Który geniusz wymyślił, żeby tematy na forum podzielić na platformy i jeszcze gatunki do tego? Burdel jak u Mendrka w głowie.

No bo, no bo, bo w gazecie były kąciki i musi pasować :(

Opublikowano
14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nie zapominajmy że MS już miał jedną swoją okazje którą zmarnował więc troche pokory zielone robaczki.

Przecież MS nie zrobił żadnej prezentacji swoich gier, wszystko przed nimi.

Pokory to akurat może się Sony uczyć, pięknie wczoraj pękł balonik z oczekiwaniami. :banderas:

Opublikowano
22 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Haha, jak zmarnował? :yao:. To od początku miał być pokaz Third-Party i był, swój lineup zapowiadali na lipiec. Jak tam będzie porażka, to będzie można się śmiać :kaz:

Opublikowano

Botom fortnajcik i delfinek na cała generacje starcza :kaz: ciareczki na Samą myśl o takich exach :obama:

Opublikowano

Dobrze, że u klapow jest ekskluzywna truskawka z grafiką 10/10:obama:

PS5_bugsnax.png

Edytowane przez zloto

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Byłem w tym temacie w momencie gdy dostał bana i żadnego spoilera tam nie było, było zapytanie o spoiler włożone w spoiler, kto chciał to wchodził na własna odpowiedzialność.

To trochę późno byłeś. Przez dobrych kilkanaście minut wszystko na widoku leżało.

Opublikowano
1 minutę temu, Colin napisał:

To trochę późno byłeś. Przez dobrych kilkanaście minut wszystko na widoku leżało.

Czyli najpierw było na widoku, później ktoś dał to w spoiler a później zbanował użytkownika? 

30 minut temu, Shago napisał:

Haha, jak zmarnował? :yao:. To od początku miał być pokaz Third-Party i był, swój lineup zapowiadali na lipiec. Jak tam będzie porażka, to będzie można się śmiać :kaz:

Oceniać jeszcze nie będę, czekam do lipca, zobaczymy jakie działa wytoczy MS

Opublikowano
4 minuty temu, zloto napisał:

Dobrze, że u klapow jest ekskluzywna truskawka z grafiką 10/10:obama:

PS5_bugsnax.png

poczekajmy na osobny filmik, bo się okaże, że albo od razu multiplatforma, albo tylko czasowo eksik.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Czyli najpierw było na widoku, później ktoś dał to w spoiler a później zbanował użytkownika? 

Najpierw dał wszystko na widoku, wielce oburzony o spoiler xD dopiero po kilkunastu minutach trybiki zaskoczyły i schował to w spoiler w momencie jak już ban hammer leciał. 

Opublikowano
17 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Botom fortnajcik i delfinek na cała generacje starcza :kaz: ciareczki na Samą myśl o takich exach :obama:

No nie wiem tu na forum w fortnite grały tylko klapy. Nie znam bota który by to odpalił ale kilku klapow mogę wymienić z nicka jak chcesz:kaz:. To ci co siedzą tylko na Sony grają w każde (pipi) byle nie wyjść poza EKOSYSTEM. 

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

No nie wiem tu na forum w fortnite grały tylko klapy. Nie znam bota który by to odpalił ale kilku klapow mogę wymienić z nicka jak chcesz:kaz:. To ci co siedzą tylko na Sony grają w każde (pipi) byle nie wyjść poza EKOSYSTEM. 

No na cholerę botom jakieś Fortnity, kiedy mają do multika Gears 4 i 5, całą kolekcję Halo i Forzy? Klapy nie znają tego uczucia, to grają w jakieś ochłapy jakie dostaną od Third-Party..

Opublikowano

Pamiętacie jak wczoraj kilku klapów przed 22:00 wylazło spod kamienia? No szybko tam chłopaki wrócili xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wy 7 lat spaliście pod kamieniem i w przyszłej generacji raczej tam zostaniecie. Robaki.  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.