Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Z tym lepszym frejmrejtem to bym się nie rozpędzał, Lockhart podobno ma mieć tylko 100MHz przewagi względem CPU od plejstulejszyn. Może klatka-dwie się z tego wyciśnie jeśli gra będzie mocno CPU-bound

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Z tym lepszym frejmrejtem to bym się nie rozpędzał, Lockhart podobno ma mieć tylko 100MHz przewagi względem CPU od plejstulejszyn. Może klatka-dwie się z tego wyciśnie jeśli gra będzie mocno CPU-bound

Jeśli już słabiak Lockhart przewyższy choćby prockiem Pistację to co z niej zrobi mocarny SeX?:yao:

Zaiste, okres smuty, zgryzoty i niedostatku zbliża się wielkimi krokami do niebieskiego bantustanu.

Opublikowano

Ta, znowu sie zaczyna gadka w stylu "scorpio was za(pipi)ie" :yao:

a potem tak wyglada granie

6kQooFK.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

tak nie wygląda granie, to jest lista tematów

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Ta, znowu sie zaczyna gadka w stylu "scorpio was za(pipi)ie" :yao:

6kQooFK.jpg

Myślę, że najbliższy pokaz gier first party M$ odpowie na większość pytań i jak ta lista będzie w przyszłości wyglądać. Owszem, ciężko sobie wyobrazić, aby Mikroszafot zrezygnował z trzonu w postaci triumwiratu HGF, ale na miły bóg, resztę niech stanowią nowe, odświeżające IP! Na kontynuacje gunva w postaci nowego Perfect Dark czy Fable mało kto czeka... 

Opublikowano

Nie podoba mi się że jak Czezare świadomie ignoruje wszystkie nowe IP jakie przez ostatnie lata wyszły na xboxa. Zwłaszcza że nie było ich zbyt dużo, więc dosyć łatwo zapamiętać

Opublikowano

Jesteśmy sobie winni, że dział xboxa świeci pustkami, bo pozwoliliśmy np. Halo czy Forzie być poza :frog:

Opublikowano

Faktycznie, dzieje się w tych działach :obama:

tenor.gif

Opublikowano

Lockhart? No kupi się dla Forzy Horizon 5 i sprzeda tego śmiecia. 

Z resztą swojego nie odpalałem już od nie wiem kiedy. Playstation + Switch to jedyne słuszne combo :)

Opublikowano

Na xboxie się gra i nie ma czasu na pisanie, a plejstejszonowcy wylewają swoje frustracje w dziale. Abby wciąż ma bica większego od was? Przeboleliście 6.5 dla Days Gone czy wciąż recenzenci przekupieni?

Opublikowano

no faktycznie dziwne że na plejstejszynowym forum więcej pisze się w dziale playstation

czas zrobić chyba małą aktualizacje jak klapy rzeczywiście grają w te swoje exy:

Po4eOly.jpg

Opublikowano

Ex Majkrosoftu wyżej niż spider-man :obama:

Dobrze, że klapy nie lubią eksperymentów i gatunków innych niż strzelanki, bo byłby też płacz o Dreams

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Lockhart? No kupi się dla Forzy Horizon 5 i sprzeda tego śmiecia. 

Z resztą swojego nie odpalałem już od nie wiem kiedy. Playstation + Switch to jedyne słuszne combo :)

Dziwi mnie twoje podejście.  Na Xboxie zawsze są chętni do grania w FPSy, od ch.uja indyków w GP,  sprzęt też mocniejszy :dunno:

Opublikowano

Najlepszy ex na playstation to seria everybodys golf. 

Opublikowano
52 minuty temu, maciucha napisał:

Najlepszy ex na playstation to seria everybodys golf. 

A żebyś (pipi)a wiedział! 

Przecież ja mam z 1000 godzin w Everybody Golf i Everybody Tennis na PSP. 

Opublikowano

No ja teraz się znowu wkręciłem w World Tour na ps3 i :banderas:

Opublikowano

Gralem tylko na psp, ale wciagnelo wtedy jak bagno

Opublikowano

No na PSP EG2 miałem wymaksowane 10 lat temu. 

Teraz wgrałem sobie emu PSP wciągnąłem się znowu, a że na psn World Tour za 49zl to nie myślałem 2 razy i już w tydzień spokojnie 20h nabite. Wspaniała gra. 

Opublikowano

Jutro przyjeżdża typ po PS4 i w końcu pozbędę się tego szrota. Czuję się jakbym wygrał z rakiem. :fsg: 

Opublikowano

Daje dychę jak mu tam na którymś koncie ustawisz Mendrka na tapete

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Nie ustawie bo jeszcze nie kupi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Jutro przyjeżdża typ po PS4 i w końcu pozbędę się tego szrota. Czuję się jakbym wygrał z rakiem. :fsg: 

Ostatecznie dałem plusa, choć bardzo korciło, aby wlepić minusa z powodu że tak późno...

Opublikowano

TLOU 2 trzeba było ograć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.