Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

pupcia złapał kryzys gracza i wozi się po cw xd

13 godzin temu, Pupcio napisał:

Kurczę no i dopadło też mnie to słynne niegranie w gry :nvmnd: skończyłem w bólach jakuze detektywa i to tyle, pograłbym w jakieś stare gry ale nie mam czasu A nawet jak już jakąś bym odpalił to po 5 minutach już mi się nie chce grać bo to już nie to samo, nie ma się 14 lat. Na nową generację też 0 jaranka A jedyna gra na jaka czekam to remaster 10 letniego niera który w sumie nie będzie miał Pani robot więc będzie guwnem. Ciężka sprawa chłopaki 

było grać w te gówno obesrane dżakuzi?

Edytowane przez bluber

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ehhh Pupcio, szkoda chłopa. Mendrek też nie grał w gry przez playstation :smutas: Na xboxie radosc z nowych doswiadczen, a u sony stary kotlet, wyrzygany, wysrany i przerobiony na lasagne.

Opublikowano

Boty, pocieszne stworzenia, w CW twardo trzymają się narracji i liżą po fiutkach. a w temacie swojego nextgena zaraz będzie jak na Białorusi. ASX trochę taki Baćka/Phil ;) gdy lud zaczyna się burzyć na jego politykę

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

W stare batmany xDDDD

Sam byś zagrał więc uspokój się :cool:

Po za tym ogrywany jest na szrocie więc, przynajmniej na tej grze jest cicho :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Boty, pocieszne stworzenia, w CW twardo trzymają się narracji i liżą po fiutkach. a w temacie swojego nextgena zaraz będzie jak na Białorusi.

Figaro, judaszu, a w temacie o XGP sam podłączałeś się pod pytanie o cebula deal na GROWEGO NETFLIXA. :shotgun: 

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Świetny pomysł, po przejściu z Forzy na Gran Turismo Sport nie jeden bot nie wiedziałby co się dzieje, brak ścianania zakrętów, jazdy na skróty, przez pola(no jak dałn), to umówmy się, to skończyłoby się szokiem.

Konkurencją dla GT jest Forza Motorsport. Nawet tak prostej rzeczy nie potrafisz ogarnąć? 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Figaro, judaszu, a w temacie o XGP sam podłączałeś się pod pytanie o cebula deal na GROWEGO NETFLIXA. :shotgun: 

Po pierwsze to zaraz pójdzie zgłoszonko za przekręcanie nicka ;):gsr:

Po drugie to jest console wars, którąś stronę trzeba obrać :cool:

Po trzecie podłączyłem się do pytania bo nie mam zamiaru nabijać kabzę temu panu

BhP4M8d.jpg

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Po pierwsze to zaraz pójdzie zgłoszonko za przekręcanie nicka ;):gsr:

Oj F i c u ś, na żartach się nie znasz? :kaz: 

1 minutę temu, Figuś napisał:

Po trzecie podłączyłem się do pytania bo nie mam zamiaru nabijać kabzę temu panu

No pasibrzuch musi powiedzieć, że ze wspieraniem XOS to 

i zacząć wydawać sztosy. :cool: Wtedy pełną cenę XGP zapłacę z pocałowaniem rączki.

Opublikowano
44 minuty temu, Hubert249 napisał:

Konkurencją dla GT jest Forza Motorsport. Nawet tak prostej rzeczy nie potrafisz ogarnąć? 

Chyba nie widziałeś jak wygląda Online w Forzie 7 XDDDDDDDD

Opublikowano

pupcio w młodym wieku wypalił się jako gracz? to są skutki posiadania plejśmiecia bez gier w domu  :) 

Opublikowano

Zobaczył szczyty gejmingu i czuje, że już nic lepszego go nie spotka. Ludzie mają podobnie z innymi mediami, często po takim na przykład The Wire wpadają w przygnębienie, bo czują, że doświadczyli absolutu i nie ma już sensu oglądać innych seriali.

Opublikowano

Prawda niestety nie jest taka kolorowa 

:( wszystko zaczęło się jak skończyłem lgbt2. Przez 20 lat rodzice mnie starali się wyleczyć z grania biciem, wchodzeniem do wanny i nie dawaniem jedzenia przez tydzień A wystarczyło zagrać w grę naughty dog. Dziękuję Pan Druckman! Teraz mam dziewczynę i senior membera, stałem się członkiem społeczeństwa.

Opublikowano

Blisko. Twoją sta... kurde ficuś tez jest seniorem wiec nie moge tego napisać    :(

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wtedy pełną cenę XGP zapłacę z pocałowaniem rączki.

Taa na pewno.

Opublikowano

Zapłacę cenę podaną na www tak jak klapy placą za psplus :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Boty, pocieszne stworzenia, w CW twardo trzymają się narracji i liżą po fiutkach. a w temacie swojego nextgena zaraz będzie jak na Białorusi. ASX trochę taki Baćka/Phil ;) gdy lud zaczyna się burzyć na jego politykę

Przynajmniej piszą co ich gryzie a nie liżą się na widok kolejnej ubi gierki. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dawać mi tego SZTOSA od MISTRZÓW action adventure.

Gdyby nie tyłek Larki szparki to TRy miałyby kolor żółty na meta :cool:

Opublikowano

To tyle co ten legendarny ex days gone:daddy:

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Unchar-co?

Dawać mi tego SZTOSA od MISTRZÓW action adventure. :fsg: 

Niezła ta gra, klejnocik. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.